Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Vsetko najlepsie prajem oslavencom!!!

Všem oslavencom krásné narodeninky,my máme 21.3 už se moc těšíme .😍
Jeeej, same oslavy! Gratulujeme vsetkyyym!
Nas Osky sa zacal tak trochu sam prechadzat, 3-7 krokov kym spadne na zadok ;)
Ale nechce sa mu hovorit, ziadna mama, tata..aj pa (lampa) prestal hovorit. Tera uz len ked chce on, mnam mnam, oooo, uuuu....a tak...
Tvrdohlavec!
@pahu
to je normalne, ked sa teraz venuje prudkemu rozvoju hrubej motoriky a treningu chodze, tak predsa nevladze este aj intelektualne polemizovat o nesmrtelnosti vesmiru 😉
pamatam si nasich krpcov, ked sa zacina chodit, vsetko ostatne ide bokom...
nas mal rok presne vcera, oslavu presne dnes 🙂
ale musim najst kabel od fotaka do PC, kym pridam foto....
tortu mal vlastnorucne surodencami nepecenu, a dali sme mu uz aj ochutnat, ved po roku moze aj tvaroh, smotanu a piskoty v stopovom mnozstve, tak cakam, ci sa z toho zajtra rano nedototo az za usami 😎
nas Ondrik chodi len s oporou, zvacsa sa chyti buginky alebo odrazadla, na ktorom vdacne odtlaci starsieho surodenca....je to vyhoda mat doma tolko aupairov, najma teda cez vikend...

@pahu ani moj este nic nehovori,dokonca aj to "mam" (mnam na jedlo) uz nehovori 😂😂 ale nevadi,ved raz sa rozrozprava
My teraz frcime na slove teta 😀 teta je vsaaade😝😉
Ahojte maminy 🙂 aj my sa môžme pochváliť 🙂 mala vyskúšala že chodenie je zábava, okolo nábytku pochodovala už od skôr, no pred týž sa pustila sama a na prvú supu prešla z jednej izby cez chodbu do druhej izby 🙂 ostala som úplne ako nemá 😉 😀 a jej obľúbené slová sú zatiaľ: mama, táta, dede, baba, papa, daj, mňam, bum,ba, ne ne, no no s pretekom hrozí keď sa jej niečo nepáči 😀
Ahojte ja este nespim))potom nadavm ze som nevyspata aj ked moj chlap skoro rocny)dava nocny zivot mnam mnam kazde dve hodky aj hodku.no ale toto som.chcela .nedavno som sa tesila ze konecne sa naucil pit s flasky.no a teraz co robi?pije jedine s podbradnikom.lebo mu to vsade vyteka ako cuca po bokoch mu to strieka)mam sto flasiek ale len jednotkove avent jednodierkove lebo tu jedinu prijal.ale teraz aj snou ma problem.co to???co teraz?ani v noci mu nedam vodu radsej prso lebo by bol frkany vodou .ci to stale neviem dobre pit lebo este kojim no ja neviem.
Ahojte mamulky uz som zúfalá s tej mojej Adelusky noci sú hrozneeee my sme aj 20x za noc hore to neni normálne uz to trvá asi 2 mesiace stále kojim v noci non-stop na ciciku. Kvôli takýmto nociam rozmýšľam že ju odstavim od cicikovi. Však to neni normálne byť každú noc 20xhore a potom cez deň fungovať. Keby to to bolo sem tam budis. Ale ono to trvá už dva mesiace a to keď ju dám o pol deviatej späť milosť dáma už o pol desiatej hučí tak už idem za ňou.
Máte aj vy takéto noci?
@nikussska123
Ahoj. Ja Oskyho dojcim uz len pred spanim a v noci sa mi zobudi este 2 krat...okolo siestej rano by niekedy tiez chcel, tak mu dam...
Kazdu hodinku dve urcite nie je ok.
Davas jej pred spanim aj nieco ine papat? Mozno je hladna a mliecko jej uz nestaci.
@nikussska123 20x za noc je vela podla mna...neviem ti moc poradit,mozno fakt treba odstavit,neviem...ale aj na mojom si vsimam,ze uz je to kojenie viacmenej len o cuckani...cez den kojim tri krat a aj to vypije malo,potom mi cecky "blbnu" v noci niekedy kojim raz,niekedy dva krat,viac nie
Alebo ako radila Pavla,mozno jej daj pred spanim hustejsiu kasu,ta by ju mohkla zasytit...
@pahu uz dlho jej dávam kašu alebo puding ale posledné týždne ideme z extrému do extrému spáva mi dva krát za deň po hodinke a pol ale dnes skúsime len jeden spánok na obed akurát zaspala a uvidím. Lebo takto sa mi to nedá existovať. Keby to boli zúbky tak uz sú dávno vonku však takéto noci mame uz druhý mesiac 😑 neviem kde robím chybu :(
@stanka2612 veru sledujem ze v noci sa prebudí s plačom hľadá cicik dám jej ho a len si ho tak drzka a spí dnes v noci som skúšala aj čaj dávať cez fľašku ale spustila ešte viac ked som jej ponúkla fľašu... Som z toho zúfalá musím niečo poskusat aký režim jej nahodiť možno ze jej vadí že chodí o tretej spávať a potom v noci uz nevie čo ale aj to ze sa mi neprebudi len sa prehadzuje a plače 😥
@nikussska123 moooja :( 20x 🙈 s tym musis nieco urobit, ved sa zblaznis.. bud skus obcas odist a poslat muza.. mne minule maly hodinu len na mne, nie a nie ho odlozit.. zobral ho muz, ja som odisla.. do 10min spalako nic.. ja prave idem ukoncit kojenie a tiez tak ze bude ku nemu vstavat muz a ja budem prec v noci, nech ma neciti.. uz kojim malo aj tak a len dudle.. alebo este skus inu veceru, nam kasa nerobila dobre.. odkedy papa chlebik s maslom alebo lucinov spava lepsie, kasa mu boli na noc tazka 🙂 alebo ako niekto, da v noci nutrilon.. to som ale ja uz s kojenim miesat nechcela, neviem ako vy... drzim palce velmi 🙂
@akdalv333 ďakujem krásne musím veru poskusat lebo toto je na zblaznenie. No veru poslednú dobu jej moc ani puding ani kaša nechutí vyskúšame aj ten chlebík ten väčšinou s nami ráno papá ale uvidíme čo zaberie
A je to tu.nás velky den)ide sa oslavovať)sama tomu nejako ani verit nechcem ze uz ma ten moj certik rok)))juuuj)))zvlastny pocit)))
@nikussska123 este to moze byt aj tym ze jej je kasa na noc tazka. V skupine "co jedia zdrave deti" na facebooku baby pisali, ze v takychto pripadoch vymenili za polievocku na veceru. Ale pozor ak sa tam pridas, niektore matky a ich naxory 🙂
@pahu však by ma ukameňovali keby vedeli aká moja malička ma môj jedálniček :D co vidí a púta si to jej dám jasné ze slané údené korenisté nedávame ale väčšinou papá to co aj my. ;) Vyskúšam vynechať kašu a spravím jej pomazánku a chlebík ked pôjde spat dám jej cicik a uvidíme jak sa bude budit
Ahojte. Keď ste načali ten jedálniček... čo dávate detičkám papať teraz po roku? Ako vyzerá ich celodenné menu, čo papajú a o koľkej 🙂 Neviem, ako teraz ďalej, nekojím, a dávam ešte trikrát za deň UM, ale už by som chcela prejsť na UM len ráno a večer a neviem, čím to nahradiť poobede, aby neboli krpci hladní, ale ani aby som ich neprekrmovala 🙂 ďakujem za všetky príklady 🙂

@akdalv333 to musí byť pidi nôžka 😍