icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
26. mar 2017

@katariso
@denca2d
@jarkajozo
@pahu
Ja davam zatial len jogurty,ale planujem mu urobit domaceho pribinacika,tiez si myslim,ze ten kupovany je zbytocne drahy...

ofinna85
26. mar 2017

@stanka2612 dakujeme pekne moooc)

18lula4
26. mar 2017

@stanka2612 my Lukaskovi tiez😘

18lula4
27. mar 2017

Tak babulky, my dnes na poradni 8475g, 77cm,brali nam krv na ko+fe vysledok zajtra a kedze sme len vcera vecer dobrali atb, tak nas nezaockovali, to sa presuva na 5.4.

skarabubu
30. mar 2017

Prvé narodeniny oslavene.

jarkajozo
30. mar 2017

@skarabubu gratulujeme k narodeninkam :* a prajeme vela zdravicka ...inak ten cumel v ockovej puse je TOP :D

jarkajozo
30. mar 2017

Dievcata maly s tatikom su na šibačku pripraveny :D

stanka2612
30. mar 2017

@skarabubu drobcovi prajeme vsetko naj 😘🎂🎉

alllexis13
30. mar 2017

@skarabubu vsetko najlepsie prajem!

skarabubu
31. mar 2017

@jarkajozo Malý už tak pekne chodí?

pahu
31. mar 2017

@skarabubu gratulujeme! A torticka bola aka? Nedas receptik?

akdalv333
31. mar 2017

To je parada, ze je vonku takto kraaasne... nech uz to tak ostane!!! 😍☀️

skarabubu
31. mar 2017

@pahu Ďakujem bola dobrá, piekla som ju sama.Klasicke piškótové testa ochutené a krémy zo zlatého klasu.

jarkajozo
31. mar 2017

@skarabubu ano uz minimum v kociku :( tesim sa ale zaroven je to o drzku niekdy ...kde je to.male babetko ktore lezalo kde som.ho polozila ...🙂 najvyssi cas si urobit asi druhe :D

skarabubu
1. apr 2017

@jarkajozo No smelo do toho druhého. Treba jeste dievčatko. Hej rostou až moc rýchlo ti naši krpci.

ofinna85
1. apr 2017

Ahoojte som.tu dlho nebola))otazka ja uz mam 4 kociky)postupne sa dvoch zbavujem a mam zalusk na golfac len tak))od kedy tam deticky sedia vase sedia ci nemate este?

jarkajozo
1. apr 2017

@skarabubu nezartuj druhe este nie teraz.mi stoja vlasy ked.maly vymysla :D

akdalv333
1. apr 2017

@ofinna85 mymame golfac pozicany a planujem kupit asi nas... je to fajn na ihrisko, ked sa chceme ist potom este prejst, alebo tak.. 🙂 nech nemusim s velkym kocikom chodit.. a fiiha 4? Pekne 🙂 to by mne doma asi nepreslo 🙈 aj ked mam zalusk aj na druhy 😂

stanka2612
1. apr 2017

@ofinna85 mne sa tie golface nepacia...tak ja mam iba sportovy 😉

mnamkacik
1. apr 2017

Zienky ako s tym stretkom....?

skarabubu
1. apr 2017

@jarkajozo A bude horšie v puberte. Ja mám pubertacku doma a môžem se aj zblázniť.

ofinna85
1. apr 2017

@akdalv333 ani y nas ledva ale mam)dva u nasich a dva doma)))sak ked som uz chora znich)))

akdalv333
1. apr 2017

@ofinna85 a nevedela si sa rozhodnut? Alebo preco az tolko? Ak smiem vediet.. a ake mas? 🙂 bavia ma kociky 😇

lenadka
1. apr 2017

@ofinna85 pravdu povediac od roka u starších dvoch sme iný ako golfac nepotrebovali, ako vedeli chodiť boli viac vonku z koča ako v ňom, ozaj iba keď už nôžky boleli si sadli, bolo by otravné veľký koč vtedy mať.

lenadka
2. apr 2017

Ešte ma napadá že ak golfac tak s polohovatelnou opierkou až do ľahu, ak niekam ideme, však sú aj dve staršie deti a len kvôli tomu, že najmenší spáva 2x za deň teraz nebudeme len doma trčať, vychystať 3 deti zaberie miesto v aute, golfac je super skladný a ak napr. v zoo zaspí spolohujem opierku a pohodlne sa vyspí. Pokiaľ je len jedno dieťa a veľké auto je športový kočík pohodlnejší pre dieťa, ale mám skúsenosť že m je to šumafuk, ak potrebuje spať vyspí sa aj na polienku 😂

ofinna85
2. apr 2017

@lenadka no sak to ze uz ked zacinaju chodit teda moj asi neusedi v kociku

ofinna85
2. apr 2017

@akdalv333 a tak tiez ako si napisala bavia ma kociky.a kedze mi sme ako kocovnici stale hore dole tak som musela kupit lebo ma to otravovalo rok prehadzovat kociky a tym sa tonaj nicilo dooskieralo a tak..no uz mam 3))dnes sa predal.jeden)ale.zvazujem nad kupou elodie golfku len nemam stastie na dobru cenu a nove idu za 300 a to nedam za letny kocik))mam este mamas papas mylo ten predavam

mnamkacik
2. apr 2017

@jarkajozo už sa nám vozí veselšie 😉, vieš nieco o stretku?

skarabubu
2. apr 2017

@mnamkacik Ten vyzerá super.

stanka2612
2. apr 2017

@mnamkacik krasny,podoba sa na moj Petite&mars 😉