Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 dakujeme pekne moooc)
@stanka2612 my Lukaskovi tiez😘
Tak babulky, my dnes na poradni 8475g, 77cm,brali nam krv na ko+fe vysledok zajtra a kedze sme len vcera vecer dobrali atb, tak nas nezaockovali, to sa presuva na 5.4.
@skarabubu drobcovi prajeme vsetko naj 😘🎂🎉
@skarabubu vsetko najlepsie prajem!
Ahoojte som.tu dlho nebola))otazka ja uz mam 4 kociky)postupne sa dvoch zbavujem a mam zalusk na golfac len tak))od kedy tam deticky sedia vase sedia ci nemate este?
@ofinna85 mne sa tie golface nepacia...tak ja mam iba sportovy 😉
Zienky ako s tym stretkom....?
Ešte ma napadá že ak golfac tak s polohovatelnou opierkou až do ľahu, ak niekam ideme, však sú aj dve staršie deti a len kvôli tomu, že najmenší spáva 2x za deň teraz nebudeme len doma trčať, vychystať 3 deti zaberie miesto v aute, golfac je super skladný a ak napr. v zoo zaspí spolohujem opierku a pohodlne sa vyspí. Pokiaľ je len jedno dieťa a veľké auto je športový kočík pohodlnejší pre dieťa, ale mám skúsenosť že m je to šumafuk, ak potrebuje spať vyspí sa aj na polienku 😂
@akdalv333 a tak tiez ako si napisala bavia ma kociky.a kedze mi sme ako kocovnici stale hore dole tak som musela kupit lebo ma to otravovalo rok prehadzovat kociky a tym sa tonaj nicilo dooskieralo a tak..no uz mam 3))dnes sa predal.jeden)ale.zvazujem nad kupou elodie golfku len nemam stastie na dobru cenu a nove idu za 300 a to nedam za letny kocik))mam este mamas papas mylo ten predavam
@mnamkacik krasny,podoba sa na moj Petite&mars 😉

@katariso
@denca2d
@jarkajozo
@pahu
Ja davam zatial len jogurty,ale planujem mu urobit domaceho pribinacika,tiez si myslim,ze ten kupovany je zbytocne drahy...