icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

pahu
10. apr 2017

Ahojte! Tak uz aj Osky, povodne marcovy ale narodeny az v aprili dosiahol 1 rok 🙂

pahu
10. apr 2017
jarkajozo
11. apr 2017

@pahu vsetko najlepsie Oskarko prajeme aby.si bol nadalej take usmievave dietatko.🙂

ofinna85
11. apr 2017

@pahu vsetko najlepsie prajeme)))aj dalsim oslavencom co uz dovrsili jeden rocik.dlho som tu nebola())

pahu
11. apr 2017

Dakujeme!.
P.S. ake mate prve topanocky pre chodiace deti? Mne na cviceni odporucala na "terenne" chodenie po trave a tak ...topanocky s makkou ppdrazkou. Mate vyskusane?

stanka2612
11. apr 2017

@pahu Oskymu vsetko naj prajeme 🎉🎁💕

stanka2612
11. apr 2017

@pahu Lukas este nechodi,tak zatial do kocika ma nike a adidas tenisky aj capacky na doma ma nike a adidas,no na chodenie po vonku mu kupim barefoot topanky,uz mam aj vyhliadnute zo stranky Www.barefootovo.sk

stanka2612
11. apr 2017

Boze,uz su tie nase babatka take velke... 🙈

pahu
11. apr 2017

@stanka2612 hej tie poznam. Len sme sa o nich bavili na cvicku a ze je dobre mat aj pevnejsiu obuv...a protetika sa mi zda nepekna 🙂

jarkajozo
11. apr 2017

@pahu skus si pozriet RAK maju krasne tramky fakt super 🙂 chystam sa kupit zlte

margarita
11. apr 2017

@pahu
ja mam dobre skusenosti so slovenskou znackou Tripos
http://boticky.sk/index.php?

su pevne a dost neznicitelne, tie prve ked este tolko nechodi, mam este po najstarsej, a neverila by si, ze to uz znosili 3 deti....v Ba maju len 2 predajne, Ty to mas blizsie do Karlovky asi...

mnamkacik
12. apr 2017

Ahojte,,idem.sa k.vam.vyzalovat...
Od piatku sme všetci traja doma KO....michalovi sa vratila choroba...teraz ale v horsom prevedení ma zapal priedusiek,
Ja s Adamkom sme asi zo stvrtkovej navstevy odniesli crevnu vyrozu alebo ako tu skazu nazvat....zacal adamko sobotu rano srackovat....v nedwlu a pondelok uz ja....vcera ze uz bude ok a vecer sa zase o polnoci dototo... a v zapati 2x pozvracal...potom aj nasu postele a zase seba...dnes uz našťastie iba pototo a mne kruti zaludok ako po prepitom.vikende....:thermometer_face::cry::baby::smiling_imp:

lenadka
12. apr 2017

@stanka2612 aký je zlatý, ozaj sú už veľkáči 😌

lenadka
12. apr 2017

@mnamkacik skoré uzdravenie, to ste riadnu pliagu schytali, na črevnú virózu to trvá dosť dlho, či ste porušili diétu? Aj niečo proti hnačke užívate?

stanka2612
12. apr 2017

@mnamkacik joj no skore uzdravenie vam prajem,Lukas mal tiez crevnu virozu a do toho aj piatu chorobu,tak viem,ake to je 😞 aj my sme mali aj postel ovracanu...dobry je na taketo stavy enhydrol
A drahemu tiez nech sa skoro polepsi a ulavi,drzte sa 🍀🍀🍀

mnamkacik
13. apr 2017

@lenadka mame v Detve uz poriadnu crevnu epidemiu....viroza poriadne silna...jasne boli sme aj u dr dnes tak sme dostali smectu a probiofix...

@stanka2612 dakujeeeeeeeeme😉

pahu
13. apr 2017

@mnamkacik ajejda!!! Drzte sa 🙄

mnamkacik
13. apr 2017

Definitivne rozhodnute....po dnesnom zazitku u zastupujucej Dr menim synovi pediatricku....nie je lekar ako lekar👍

nikussska123
13. apr 2017

@mnamkacik rýchle zotavenie prajem... Adelina má afty v pusinke 😥 a ja že prečo mi nechce papať prvy krát to máme 😥 som z toho na nervy nič do nej okrem vody nemôžem dostať a neviem či nám zas nejdú zúbky už 4 dni máme zvýšenú teplotu ale nič hrozného.. držím vám palceky

mnamkacik
13. apr 2017

@nikussska123 dakujem,,,..
Na afty najlepsie potierat malinovym lekvarom...

nikussska123
14. apr 2017

@mnamkacik to vážne? Keby mám domáci tak jej hneď ponatieram pusinku. Boli sme lekárni tam mi dali fialovú vodičku ze to je účinné tak uvidíme čo to spraví

margarita
14. apr 2017

caute zeny,
mali ste uz niekto tu siestu chorobu?
lebo ja poznam len z pocutia, predosle nase deti take neviedli,
ale najmladsi ma uz treti den a noc teploty od 37,8 az po 39.5
Ine nic, fakt ze vobec, no je mrzuty a nechuti mu jest, to je jasne,
ale jedine, co na to sedi je siesta choroba.
tak ma zaujima, ak ste tym presli, na kolky den sa detom vyhodila ta vyrazka...a kedy to konecne cele skoncilo.
dik.

stanka2612
15. apr 2017

@margarita moj to uz mal,tri dni vysoke teploty 39°C a potom na stvrty den sa vyhadzal po celom tele a vysyp trval dva az tri dni

lenadka
15. apr 2017

@nikussska123 ja som včera poobede zistila, že malý má soor v puse, natrela som a dnes len trošku mal tam kde som nedostala, bráni sa, tak teda som znova natrela, fialové je všetko 😌😫ale zaberá to.

nikussska123
15. apr 2017

@lenadka je to galiba riadna :( aj nám hneď po dni zabrala fialová vodička uz aj papá pekne čo som veľmi rada lebo vôbec nič nepapala ... Mne ešte doktorka povedala že od bolesti jej mám dať nurofen tak včera večer som jej dala a ani sa mi tak nebudila v noci

margarita
15. apr 2017

@stanka2612
vdaka, no dnes bol prvy den konecne bez teploty, ale tie vyrazky zatial nema nejako ze moc masivne by to bolo...skor ako take potnicky sem tam za uskom a na trupe, mozno sa to vyruti az zajtra naplno.

stanka2612
15. apr 2017

@margarita ano to je ono,oni sa postupne poobjavuju,Lukas to zase mal iba na hornej polovici celeho tela,nohy nemal...a uz bude stale bez teploty,o par dni zmizne aj vysyp a je to 😉 drzim paluchy 👍 a nam dr odporucala davat fenistil kvapky,ked sa vysypal

jarkajozo
16. apr 2017

Maminky a deticky krasne sviatky prajeme dievcatam.vela vody a chlapcom krasnu prvu sibacku 🙂

18lula4
16. apr 2017

@margarita my sme to tiez mali tak za uskami, celo, trup a ritka. Ruky-nohy vobec 🙂 za 2 dni to zmizne a perfektne to vidno pri kupeli...

18lula4
16. apr 2017

Zacali sme copikovat❤👶