Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612
nas tak isto dzavoce, namiesto mama uz hovori Mnam, mnam, cim to bude? 🙂
najma v noci ked sa zobudi a dozaduje sa mna...
ale moj starsi syn si takto vystacil asi do dvoch rokov, a aj vety daval touto obmedzenou zasobou "Tata brmbrm hihihi..." znamenalo, Tesim sa, ze ked sa ocko autom vrati z prace, bude ma steklit 😉
@stanka2612 no unas takto isto..ked mal pol roka hovoril pekne mama tata baba teraz?v noci sa budi a len mnam mnam chce cecat))a denne len hapa-lopta.brrm a hav hav.ziadne mama a to co bolo.sa to nejak zastavilo))asi to je normalne..ale tak je furt v pohybe ze az.ja uz padam((
@stanka2612 nemaj stres, moj tiez len po svojom ale plnohodnotne slovo ziadne.. ukazuje, komunikuje.. to je hlavne a teraz sa hlavne sustredi na chodenie, cize vsetko ide bokom 🙂 cakam ze ked bude suverenne behat zacne mozno nieco blabotat 🙂
@jarkajozo aj Lukas ju miluje,moj muz by uz aj chcel s nim ist,no ja mam nervy,ci to vydrzi...tvoj bol cely cas dobry?bavilo ho to?
@stanka2612
@ofinna85
@margarita
@akdalv333 u nas praveze naopak. Dzavoceee a narozprava sa..jooj usta nezatvori😂 iba :mama, tata, teta, pa (akoze pali) baba, aaaa znamena ahoj, kde je, kde? 😀, brm brm, mnam,... a taak. Okrem toho poukazuje kade co. A po novom cikame a kakame krasne do serblika. No ale za to nestvornozkovala a asi ani uz nebude. Uz len s pomocou chodi a cakame kedy sa sama pusti😉
@stanka2612
no Mama sa este napocuvas za cely zivot, az Ti to usami pojde 🙂
na mna ked teraz sucasne vsetky moje deti zacnu Mammmmiiiiiiii toto a Maaaamiiii tamto by som najradsej niekam sa strcila...
kamoska ma krasnu prihodku, 3 deti, vkuse po nej niekto nieco chcel, ze stale len Mami a Mami, tak sa nastvala a vravi > Este raz niekto povie Maaamiii, tak uvidite/
....10 sekund ticha a potom najstarsi opacil....> Janka?...
😎
@margarita 😂😂😂😂😂😂
@stanka2612 vies co vydrzal ukazkovo nato aky je zbojnik a neposednik tak vydrzal ked trosku zacal vystrajat postavila som sa s nim a tancovala urcite odporucam 🙂 Adamko ju pri foteni chcel tahat za tu ciapku :D Stanka zvyknu mat 2x do roka
@stanka2612 ani nas toho vela nenarozprava.skor piska a nejakr zvuky ako vysavac robi a vrci ako pes.ale zato od 9,5mesiaca chodi.a to ze sam urobil tie kroky nie s pomocou alebo ze okolo nabytku.teraz uz uteka,dviha sa sam,chodi po rebriku k smykalke,sam vylieza a zlieza z postele.tak pp nom nemozem chciet ze by aj rozpraval.a nic nepapa okrem materskeho mlieka a par chrumiek.takze pohybovo nadany ale rozpravanie a jedenie bude neskor.
Mamuuuulky musím sa Vám pochváliť 🙂 Adelka mi prespala uz druhú noc a v postieľke je to neuveriteľné o pol deviatej ju dam s flastickou pri seba spapa kravské mliečko prehodim ju do postieľky a spí do siedmej 🙊 a nekojim už 6 dni 🙂
@nikussska123 super,raz sa toho snad dockam aj ja,ze bude spavat sam vo svojej postielke 😊
@stanka2612 ja som tomu neverila prvú noc som ju kontrolovala asi na 3x 😂 či dýcha... A neverila som tomu ani priateľ 😂 sme sa z toho tešili ... Dúfam že len to nezakriknem 😄 asi jej fakt pomohlo to že neni závislá od cicika
@nikussska123 no vidis super 🙂 gratulujem a len tak dalej 🙂
@jarkajozo ďakujeme krásne za podporu neverila by som že to bude také jednoduché 😋
@stanka2612 stanka u nas rovnako aj ked spi aj v postielke,,,nakoniec skonci u mna .... a ty ho chces uz odstavit...?
@nikussska123 sikovne ste...len tak dalej vela stastia..
@mnamkacik no Lukas uz spi iba s nami v posteli,ked ho dam do postielky,tak place az sa zadusa,ako keby som ho tyrala...a s odstavenim som uz chcela zacat,no stale sa mi nedari,stale kojim pred spanim,v noci aj rano 😊 ale chcem pomaly prestat...no to kojenie ma az tak netrapi,skor to spanie,niekedy sa nevyspim,bo panko Lukas je cez celu postel a ja v rohu utlacena 😂
😅 presne takto som spávala s Adelkou katastrofa ja natlacena na priateľovi ten padal z postele a mladá slečna krizom cez posteľ ... A odkedy nemá cicik tak vydrží aj v postieľke späť odkedy nececka tak v posteli nespala
My sme tiez uz 5 dni bez kojenia, ale kojil sa uz len pred spanim a obcas raz v noci... ale uz sa aj sam odstavoval lebo ja som pocet kojenia redukovala postupne od 10mes aby si zvykol... a spava len vo svojej postielke.. parkrat by spals nami a uz by sme ho do jeho asi nedostali 🙈 tak na tosom bola prisna :( horsie som to stopnutie kojemia niesla ja 😂😂😂😂
@stanka2612 to ako keby som.ja pisala)spim si v kutiku a panko cez celu postel.kojit sa mi nedari prestat v noci ide stale.mnam mnam .dam mu flasu reve
Maminky mam otázočku mala mi kakusa od piatku také riedke papať jej chutí a kaká aj 3-4x keby ze to je zo zúbkov tak kaká tak dlho? Zatiaľ sme takto nekakali keď nám šli zúbky
@nikussska123 ja ti velmi neporadim, nas Osky kaka 3-4 krat za den stale..ak to vsak smrdi kyslo a je to redsie, moze ist o zuby..
@pahu no moja práveže kakusala raz za deň alebo každý druhý a od piatku tak 3-4x tak som z toho na nervy konečne mi ako tak začala papať aj to jej dávam b- komplex a takto kaká ale zajtra s ňou preventívne behnem radšej ku doktorke síce teplotu nemá ale neviem čo si o tom mám myslieť 😒
@nikussska123 ahoj maly tak kakal par dni do zadu nehnackoval no 3x za den mal riedke...samo od seba to preslo ...nic som mu nedavala 🙂 ale ano pre istotu skoc.k doktorke budes istejsia ...drzim palce
@jarkajozo asi radšej skočím nech mám dušu na mieste aby som si potom hlavu nebuchala a možno ze jej niečo len nesadlo a robím paniku zbytočnú
Baby, pouzivaju vam drobci uz nocnik? Musim sa pochvalit, ze my na nom frcime. Vzdy vie co ma robit, takze u nas na 1*. 💗
moji do dvoch rokov kolektivne nocnik bojkotuju, takze skor sa ani tohto svista nechystam zaucat, ibazeby sa zacal sam pytat 🙂 skor, ale take iluzie uz nemam...

Baby ma tu este niekto marcovciatko,co nic nehovori?ako brblat si brble (napr.brrrm na auto,hovoril aj mam na jedlo),ale inak nic,ziadne ma,ba,ani baba,tata...proste nic...akoze nejako nestresujem,no ked vidim niektorych v jeho veku,ako dzavocu a uz aj hovoria mama,mam,tata a tak dalej,ze ci je to v poho 😊