icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

18lula4
2. máj 2017

@lenadka tiez sme museli k starkym kupit este 1 a ten ma aj vacsi vyrez, ale nastastiee uuuplne v pohode 😉

skarabubu
3. máj 2017

Ahojte kočky vybieram športak a neviem sa rozhodnúť, poraďte nejaký dobrý 🌼🌼🌾

akdalv333
3. máj 2017

@skarabubu a aky typ chces? My sme z bazaru teraz kupili bugaboo bee3 ale je z tych drahsich, este som obzerala cybex callisto 🙂 ale vraj si zeny pochvaluju aj petit&mars street 🙂 nvm aky typ chces 🙂

stanka2612
3. máj 2017

@skarabubu ja mam teda petite&mars street a som maximalne spokojna 😉 ja som chcela aj s nafukovacimi koleckami a nie polsky a tento to vyhral na celej ciare...ale nafukovacie kolecka sa kupuju zvlast,zakladna vybava je s plastovymi kolesami

stanka2612
3. máj 2017

@18lula4 Luci,mala si nocnu? 😉Viki nespala?

stanka2612
3. máj 2017

Inak maminky,Lukas uz dava cez den jeden hodinovy spanok poobede 😢😟 inak je aj sedem hodin v kuse hore...ale zase od deviatej do siedmej-osmej (ako kedy) spi a uz sa iba sem-tam raz v noci zobudi na mlieko 👍 tak klop klop aspon noci su dobre,bo cez den uz padam niekedy...

18lula4
3. máj 2017

@stanka2612 nooo, tak nejak, ale nie ze nespala, iba sa napapa a spi dalej. Idu jej ocaky tak straaasne si vyzaduje mliecko. Neskutocne. Az koselu mi natahuje hned zrana a co mne, vsetkym pri kom je, tomu vystrih natahuje😂tak ako spavala celu noc, tak teraz byva 1-2x hore na mliecko. Inak s tym spankom cez den, spi mi od cca pol 12 do 14. Potom vecer je o 20.00 kaput

pahu
3. máj 2017

Dievcata, tak ja uz som Oskyho definitivne odstavila...chyba mi to, ake zacal sa vela budit.
A teraz sa podrzte...Osky ma zlomeny zub, jednotku hore. Neviem kedy sa mu to stalo. Vrrr...

jarkajozo
3. máj 2017

@pahu ahoj aj moj.ma.zlomeny zubok.trosku rozteku bu chyba 🙂 tiez.neviem.kedy.sa to stalo len minule sa smial tak som si vsimla

stanka2612
4. máj 2017

@pahu
@jarkajozo mozno pri hre alebo inde...ved tie ich zubky su take malinke a krehke (ale ostre ako britva auuu)

stanka2612
4. máj 2017

@pahu a ked si odstavila,menej sa budi?

18lula4
4. máj 2017

dievcata, mate uz ocaky? my uz mame dierky pripravene, takze rano su medzi nami a jasne pekne v paroch, takze budu horne 😍

nikussska123
4. máj 2017

@18lula4 my veru ešte nemáme tie sme preskočili a aj teraz nám.idu spodné štvorky 😐

18lula4
4. máj 2017

@nikussska123 neboj, nepreskocili, ono by to tak malo byt ze su 1, 2, potom stvorky, potom trojky ocne a nakoniec 5. My stvorky mame asi od 10mes. 😅 a ako to zvladate?

lenadka
4. máj 2017

Miško má stále len 8 zubov a nič sa nechystá, dasienka rovné svetlé, neslinta no nič.😊

akdalv333
4. máj 2017

Nam ide este len 6ty zub 🙈😂 takze som zvedava kedy vas dobehneme vsetkych 😂😬

nikussska123
5. máj 2017

@18lula4 aha no zase som o niečo múdrejšia 😊 bála som sa toho že ked pôjdu zúbky a je uz odstavena ale spinka celú noc v postielke a prehadzuje sa a nad ránom si pomrnci a samozrejme slinky jej tečú kade tade 😅 a začali sme kakat vysse týždňa sme kakali vrchné štvorky mame uz dlho teraz spodné vidieť uz pekne 😉

18lula4
5. máj 2017

@nikussska123 sikovna Adelka
Velka baba😍vsetko tak dobre znasa

nikussska123
5. máj 2017

@18lula4 no uvidíme pri očných čo bude z toho mám strach 😨 ale dáme to ;)

lenadka
5. máj 2017

@nikussska123 vieš čo oni prestanú na tie zúbky reagovať, u oboch dievčatách som po prvých 4 nevedela že idú ďalšie, no okrem slintania a u Miška to vidím tak isto.

18lula4
5. máj 2017

@nikussska123 nam vysiel uz 1, druhy na spadnutie -tak asi zajtra. Tiez som sa bala no my niic, ani teploty, ziadne hnacky, som rada. Bodaj by to aj vam tak dopadlo 🙂

nikussska123
5. máj 2017

@lenadka žeby? Lebo prve zúbky sme si oddreli cele noci na rukách len cicikanie bolo a stále zavesená na mne ale už aj tieto vrchné štvorky vybehli tak potichucky

nikussska123
5. máj 2017

@18lula4 juujha tak vy to zvládate bravúrne 🙂 však uz budete mať plnú pusu zubkov 😍

lenadka
5. máj 2017

@18lula4 očné som nikdy ani nezbadala že idú až vonku keď boli 😊

18lula4
5. máj 2017

@nikussska123 noooo, my uz 13 a 14-sty na ceste😉🤗
@lenadka to je dobre, hovori sa ze su najhorsie, no kazde dieta to zvlada po svojom😊 Tusim sme v tejto skupinke jediny taky zubaty 😂aspon v niecom sme popredu od vasich drobcov😄😆

nikussska123
5. máj 2017

@18lula4 wauu nám vyka 11-ty a tipujem že vykukne hneď aj 12+ty... Tiež je taka zubata 😂 no len behať sa jej samej nechce ... Sem tam sa pustí ale hneď prekraca k čomusi druhému aby sa mohla chytiť som zvedavá kedy sa odváži 😊

18lula4
5. máj 2017

@nikussska123 jooj to je dobre u nas stale sama nie. Za obe rucicky, tiez je taky sralko. Nuz pohodlne deti mame a budme radi zatial 😂

nikussska123
5. máj 2017

@18lula4 ja som veru rada že takto cupka zachvilocku sa mi osmeli a už ma nebude chcieť ... Keď ma potrebuje ako istotu budem pri nej.. bude mi smutno keď uz bude taká samostatná ze ona bude chcieť všetko sama .. vidím to aj na krsniatku bude mať 3 roky ale všetko sama ona nikoho nechce 😅 ale jasné že tulkat sa stále tulka 😍

stanka2612
5. máj 2017

@18lula4
@nikussska123 aj Lukas sam nie,len za moju ruku...uz je tak "vypeceny",ze dojde ku mne,zoberie ma za ruku a zacne ma tahat,ze pod 😂 sam sa boji...

stanka2612
5. máj 2017

A zatial ma Lukas iba osem zubov...a vsetky si ich chudak kvalitne odtrpel