icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
5. máj 2017

Miško už lieta ako šarkan, už mi ruku podá len vonku pred schodíkmi alebo v ťažkom teréne, dnes taký kopec sám zliezol som neverila, už aj makať musí 🙅

jarkajozo
5. máj 2017

Adamko 8zubov idu zadne potvrdene aj dr dnes ockovanie zvladol perfektne...chodi...kocik berieme len na dlhe trate...najradsej ma nakuony kosik ...ten berieme.vsade 🙂 vylezie uz vsade ahh kde.tak.rychlo rastu?

nikussska123
6. máj 2017

@stanka2612 moja presne to isté naciehne rucku začne písať dovtedy dokedy ju nezoberies a nejdem s ňou 😐

akdalv333
8. máj 2017

Dnes bolo krasne tak sme boli krmit kozy 😂👍🏻🐐 mlady pan si to uzil, miluje zvieratka.. aj u vas deti tak miluju vsetko zive?

nikussska123
9. máj 2017

Ahojte mamulky prosím Vás má niektora skúsenosti s intoleranciou na kravské mlieko a jak sa to prejavuje?bola som s malou u doktorky zobrala jej výter a všetko ok krv nebrala len stále čakáme tak 3-4x za deň idú jej sice spodné 4 ky uz je jedna vidieť ale aj tak sa mi zdá že je to strašne moc dlho to kakanie či je to normálne?

margarita
9. máj 2017

@akdalv333
presne aj nas, v sobotu sme boli v ZOO< a sme sa rehotali, ze on to uz asi aj rozlisuje, lebo na vsetko stvornohe krical ze "baaaaaa", teda kone, tavy, bizony, kozy atd.
ale na take sliepky, zajace alebo sovu robil iba "uuuuaaaa".

mozno bude zootechnik 😎

pahu
10. máj 2017

@nikussska123 aj Osky kaka 4-5 krat denne. Vraj je to ok... neboj. ;)

usmiata25
10. máj 2017

@nikussska123
Ahoj moja mala ma potravinovu alergiu na kravske mlieko. Prejavilo sa jej to ale uz v troch mesiacoch ekzemom. A to som ju len kojila a prechadzalo to cez mlieko. Potravinova alergia sa vacsinou straca do tretieho roku a intolerancia je na cely zivot. S kakanim problem vobec nemala. Robili jej krvne testy na alergologii.

nikussska123
10. máj 2017

@pahu no asi sa jej zmenil režim na aký som bola zvyknutá alebo to z tých zubkov

nikussska123
10. máj 2017

@usmiata25 no asi len preháňam ale nerada by som niečo zanedbala ..len sa mi to nezdá to kakania ale uz vykukla spodná 4 ka tak možno ze sa nám to ustali

katariso
10. máj 2017

@usmiata25 intolerancia na cely zivot???nas to mal od narodenia v roku sme boli na testy a uz pije mliecko normalne😀

usmiata25
10. máj 2017

@katariso
Medzi alergiou a intoleranciou je rozdiel aspon mi to tak vysvetlovala alergologicka. Aj moja mala ma alergiu na mlieko a vajecny bielok. Mala aj na ine potraviny no tie sa jej nastasie uz stratili ☺ a ake mlieko ste pili?My mame predpisane neocate.

usmiata25
10. máj 2017

@nikussska123
Hadam to budu len zubky. Tie vedia drobcov riadne potrapit. Ale my maminy sa zamyslame vzdy nad kazdou variantou,clovek nikdy nevie. Ja som sa s alergiou na potraviny predtym tiez nikdy nestretla a dufam ze malinka z toho vsetkeho vyrastie ☺

nikussska123
11. máj 2017

@usmiata25 verím v to že nás takto trápia len tie zúbky ...keď dnes je už toho toľko všelijakých alergií a chorôb 😔 drzkam maličkej palce nech sa toho zbavi čo najskôr mňa trápi atopický ekzém tak dúfam ze to nezdedi aj moja princezná

nikussska123
11. máj 2017

Ach žienky musím sa pochváliť Adelka konecne včera pobehala sama cele ihrisko pokial neprislo moje krsniatko. Adelka ju hned schmatla za rucku a behali spolu 😍 ale uz sa pekne púšťa veľmi sa z toho teším

janikajanka
11. máj 2017

ahojte baby, neviete mi prosím vás odporučiť letnu dovolenku s 15 mesačným baby? 🙂 môže by ť na Slovensku aj v zahraničí. Dakujem a pekný deň všetkým 🙂

stanka2612
12. máj 2017

Baby,dnes sa uz aj Lukas sam pustil,hurrra 😍 skoda,ze sem nejde pridavat video...tak uz aj ja mam marcovciatko,ktore chodi 👏👏👏

skarabubu
31. máj 2017

Ahojte kočky aj náš se začína pomaličky púšťať.Zubu máme skoro celou pusu. Krom tech 8 predných už má 8 stoličiek.A čo nezje jeho tak zje on.Ale čo mesiac sme chorý, stále. Už som zúfalá.

pahu
2. jún 2017

@skarabubu zubadlo 🙂

Teraz je na prd pocasie. Deti sa spotia a potom ich ofukne...vydrzte!!!

lenadka
3. jún 2017

@skarabubu a čo mu býva keď je chorý? Miško mal stále dookola kašeľ a konečne sme odhalili prečo má reflux a žalúdočné šťavy mu vždy podráždili a zapálili pažerák, vždy to začalo kašľom v spánku, dokonca až záchvatmi. Jeden dom natočila na mobil, lebo dr. na mňa pozerala už či si nevymýšľam, on mal všetko ok. Dýchanie čisté, soplik nemal, crp 0 a len záchvaty kašľa až sa povracal. Na tom videu to zistila že to sa mu obsah žalúdka vrátil zabehlo mu a s toho potom tak kašľal. Ako liecime reflux je to lepšie.

mnamkacik
6. jún 2017

Ako maminky,,,ako sa mate? Ako marcovciatka posluchaju??

@lenadka Miškovi želàme rýchle vyliečenie

18lula4
8. jún 2017

Ahojte mamicky, my uz mame 15 zubkov. Preboha! Zda sa mi to strasne rychlo ze jej to akosi vyrazilo. Ale nastastie to super zvladame a vy ako? Prislo nam pekne pocasie, predpokladam ze sa vsetci nahanate po vonku😀 apropo, nevedeli sme stvornozkovat, len sa plazit na vojaka a uz sme vsetko dobehli. Teraz ked pomaly cupkame, tak uz aj stvornozkujeme, pekne papame( aj ked mame riadny apetit tak mame 9kg😅), cikame a kakame do serblika. Usta sa nam nezatvoria,.. No rozumcek...😎 skoda ze tu nejde pridat video ☹ Drzkajte sa, pa. Inak, Nas novy bazenik

lenadka
8. jún 2017

@18lula4 riadne zubadlo 😁 super bazénom odkiaľ?

18lula4
8. jún 2017

@lenadka z Kauflandu 10€

nikussska123
8. jún 2017

Ahojte mamulky ... Naša Adeluska je riadny čertík cez deň mi spáva Max hodinu a pol okolo obeda potom ideme spinkať až večer o ôsmej alebo deviatej. Riadne vystrkuje rozky. Máme stále 12 nast zúbkov ale čo chvíľa pribudne ďalší idú nam očné zatiaľ je to ok máme len zvýšené teploty a samozrejme hryzeme všetko čo nám príde pod ruku 😂 tak len ciham 😎 bábo v brušku zatiaľ pekne rastie verím že mu tam je dobré a zatiaľ to vyzerá tak že Adelka bude mať braska už sa teším na toho malého uzlicka 😍 Adelka behá ako diabol a keď ma obrubník alebo schodik šup ho na štyri a vylezie zlezie a ide dal 😂 a najradšej by bola od rána do večera vonku ... Vám sa ako darí? Je tu taká mamička conuz jej marcovcatko spinkava samé v izbičke? Mám v pláne pomaličky Adelusku učiť vo svojej izbycke má tam aj veľkú posteľ svoju ale asi ju prestahujem aj s postielkou tam.

mnamkacik
10. jún 2017
sticker
stanka2612
10. jún 2017

Ahojte baby,tiez som tu dlho nebola,Lukas dava zabrat 😂
Tiez uz maly chodi,robi vsade "zlobu" a chvilu neposedi...Najradsej ma auta a kolesa a vsetko,co sa toci...zubov ma uz 10 a momentalne sa mu tlacia dolne stolicky,tak posledne tri noci boli zle,viac nespal,ako spal...

18lula4
10. jún 2017

@stanka2612 Stanka, dodatocne vsetko naj.naj.k meninkam😘

stanka2612
10. jún 2017

@18lula4 dakujem krasne 😘

skarabubu
11. jún 2017

@lenadka No má stále kašeľ a sople.Uz ho doktorka testovala jestli to nie je alergia.A není.Reflux už mu podľa gastra prešiel,tak to s toho neni.Trpi od narodenia stridorom to bráni vykašľať. Trpí na priedušky.