icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
11. jún 2017

Jinak už aj my behame sami, konečne.

nikussska123
12. jún 2017

Tak dnes poradňa a očkovanie zvládli sme to s ukrutnym revom katastrofa ešte že bol s nami tatino. S váhou sme išli dole máme 8700g 😔 musíme ísť na krv zas budú boje ... Vôbec mi tá moja nezbednica nechce papať 😲 už neviem čo by som do nej napchala... Dúfam že výsledky budeme mať v poriadku

skarabubu
7. júl 2017

Ahojky kočky chci se spytat už některá odplienkovavate?

tomasko27
7. júl 2017

@skarabubu Ahoj.Moja je 31. marca narodena ale skusala som ju ucit na nocnik ale nam to bude asi dlho trvat.

nikussska123
7. júl 2017

@skarabubu ja tuho nad tým rozmýšľam rada by som ju naučila na nočník do decembra pokým príde druhé bábo vždy keď ju dám na nocnicek tak sa vycika vie čo má robiť na ňom len veľa.som o.tom čítala že okolo dvoch rokov sú deti také že si to vedia aj uvedomiť možno že skúsim.koncom augusta naostro

lenadka
7. júl 2017

@nikussska123 aký drobec vahovo, skús jej kúpiť Nutrolin B probiotiká s b vitamínmi, môj po nich žuje aj klince, má cez 12 kg.

lenadka
7. júl 2017

@skarabubu na nočník posadzam už dlho, ak ho tam dám a poviem aby cikal tak to urobí, vedome potlačí, ale od pytania sa na wc to má ešte ďaleko, to fakt väčšina zvládne až okolo 2 roku.

nikussska123
7. júl 2017

@lenadka jaaaj ani mi nehovor 😥 som z toho zúfalá už sme.boli aj na krv aj na moc lebo stále máme 8,7 kg dávam len ten b komplex ale doktorka hovorila že nám pichne B12 zopár krát a uviidme ... Strašne zle mi papá sto varím všeličo možné aj klasiku čo má rada sú cukinove placky a slepaciu polievočku ale nezje toho veľa len viem že aspoň trošku z toho spapa... Skúsim teda tie probiotiká lebo už som z toho fakt zúfalá už nás chcela doktorka aj na gastro detské posielať ale mali sme výborné výsledky krvi aj moču tak povedala že zatiaľ to nechame tak ...

tomasko27
7. júl 2017

@nikussska123 Ahoj.Moja ma tiez tolko ako tvoja mesiacov ale nastastie zje skoro vsetko co jej ponuknem.Nechcela jahody ked som jej dala a rajcinu ale inak vsetko co pride.Teraz dojedla brokolicovu polievku tak celom dost toho zjedla tak som aj rada ze ju nemusim nutit.A pije ti mlieko?Lebo moja Dorka pije UM a ta pyta casto mlieko vypije ho asi tak 3-4x 200ml priblizne .

nikussska123
7. júl 2017

@tomasko27 a vahovo ste ako na tom? Mlieko jej dávam 3,5 % od 13 tich mesiacov lebo UM mlieko mi absolútne nechcela chytiť do 13 mesiacov bola kojena. Na obed keď ide spať som jej tiež skúšala dávať mliečko ale trištvrte fľaše mi nechala vodu vypije celú fľašu čo má 250 ml a večer tak pred spaním vypije mliečko 250 ml. Skúšala som aj riedku krupicu cez fľašu alebo bbpuding ale to absolutne. A najhoršie je že vôbec mäsko nechce papať aj keď robím na stave nejaké tak jej dám s tým ryžu lebo ryžu ľúbi nakrájam jej mäsko úplne na drobnunko a vypluje mi to. Budúci týždeň sa mám ozvať doktorke kedy začneme s B12 a dúfam že sa rozpapame ...

tomasko27
7. júl 2017

@nikussska123 Teraz ma 12 ale ako zacala chodit tak uz tak nepribera lebo stale je v pohybe este aj pocas spanku.Este mi nechce kase ziadne len domacu ryzovu.Ryzu ma tiez rada,aj zemiak,cestoviny,robim jej raz za tyzden prazenicu z 1 vajicka a dam jej tam sunku a zeleninu alebo jej vajicko uvarim a spravim ako natierku na chlieb.Cestoviny ma rada a zo vsetkeho najviac ma rada polievky vsetkeho druhu toho sa nevie dojest a maso hoc ake ale musi ho mat nakrajane na kocky drobne.Jedla tycinky a este teraz zjedla jednu velku nektarinku.

nikussska123
7. júl 2017

@tomasko27 mne zo začiatku tiež papala pomazanky aj chlebík a teraz posledné dva mesiace ako keby utal dokonca ani maslový chlebík nechce ... Budem musieť niečo vyspekulovat lebo nám všetky gate padajú 😥 sa cítim jak taká krkavcia mať 😥😥

skarabubu
10. júl 2017

@lenadka Fíha tak to má peknú váhu mi máme 11,10 kg.A to se zdá doktorke veľa.Na skoro 16 mesiacov.

18lula4
10. júl 2017

@skarabubu my mame 9110g a 79cm. Na vahu nic nepovedala doktorka iba ze je dlha, vysoka bude🙂vo stvrtok nas caka posledne ockovanie..mmr

bubulacikkk
10. júl 2017

Lucasko ma 7790 a 72cm🙂

lenadka
10. júl 2017

@skarabubu on vôbec nie je tučný, na svoju váhu nevyzerá, je vysoký 85 cm, aké oblečenie už 92 kupujem, 86- taká mu je už ltt.

mnamkacik
10. júl 2017

Po dlhšej dobe sa aj my s Adamkom pripominame... očkovanie máme za sebou po tyzdni sa mi vyhadzal brusko aj chrbatik po 5 dnoch to zmizlo...
Poradni nam povedali že mame 82cm, 12,6kg a 12zubov...dalsie dva su na ceste.....pomaly a isto opakuje slová a cez den sme bez plienky ,to ma iba na noc alebo ked ideme na dlhsiu cestu autom

18lula4
10. júl 2017

Inak ako vam deti znasali tu vakcinu mmr? Boli teoloty? A ked sa vyhadze co treba robit? Fenistil? Kupat v niecom speci? Ci proste nic a prejde to. Caka nas to vo stvrtok a potom bude mat dr.2tyzdne dovcu. Ze sa nemam nalakat keby co a prip.volat alebo prist k zastupujucej...lebo sme mali poradnu a ocko odkladali kvoli dovolenke. Ale ved poradim sa este aj s nou ked ju zaockuju🙂

nikussska123
10. júl 2017

@18lula4 moja žabka úplne v pohode ale dva týždne po tom nás chytili vysoké horúčky ja to nepripisujem očkovaniu ale očným zubkom lebo potom sa nám prerezali ale ešte také vysoké teploty zo zúbkov nemala ... Dokonca po očkovaní mi tri dni spala o hodinu dlhšie ráno 😉

jarkajozo
Autor odpoveď zmazal
stanka2612
10. júl 2017

Ahojte baby,Lukas mal poradnu v roku a teraz bude mat az po 16 mesiaci,kedy bude aj ockovany MMR...niektore to uz mate skorej,nas to este iba caka...

Ale vazila som ho,ten moj Lukasko ma 11kg,cm neviem 😂 (budem vediet az po poradni),zatial vobec nerozprava iba vie povedat hav a napodobnit konika 😊 ziadne mama,tata...tak verim,ze aj ja sa dockam raz...
Ale zivy je za dvoch,vsetko pekne papa,kolena ma vecne rozbite 😂 zubov ma uz 13 a dalsie ocaky sa tlacia...

@mnamkacik to Adamko je uz krasny velky chlapec 😍 wow bez plienky cez den,super
@jarkajozo tebe aspon jajka povie,mne Lukas nic 😂😂😞😞

18lula4
11. júl 2017

Tak aj ja poviem ako mame. Mame 16 zubkov, teraz bude nadlhsie hadam klud. Inak ziadne problemy ani teploty so zubkami neboli. Hovorime mama, tata, bo, aja ako nas pes ajsa, baba, pa a este kade ake skomoleninky. Kyvame vsetkym a vsade ako kralovna sprava dolava. Skoro vobec neplaceme, pekne papame, napodobnujeme konika, jezko dezko, kravicku, opicu, ukazeme ocko, usko, vlasky, zuby, jazyk, rozumcek,...je toho naozaj vela vela. Nasmejeme sa kazdym dnom...cikame-kakame do serblika a cez den sme bez plienocky. Pytat sa nevie este a nebude asi tak skoro. Mozno po tom 2 rocku asi alebo tak. Ona vie co ma robit do serblika len nevie povedat ze chce ist. Sice niekedy ma zavedie do kupelky, zoberie serblik, posadim ju a cika😀 najradsej chrumeme tycinky (po tatinkovi) vyhrava karfiolova polievocka a kopor. To je top. Pridavam foto na ceste na dovolenku. P.s.3 hod.necikania, cakala kym ju posadim. Potom tam tolko toho dala ako nasa cela rodina dokopy. Naozaj to podvedomie je silna vec. Plienky treba setrit 😅

lenadka
11. júl 2017

@18lula4 šikulka zlatá 😍

stanka2612
11. júl 2017

@18lula4 Luci,riadne je sikovna 😍

18lula4
11. júl 2017

@stanka2612 stanka, vy kedy idete ockovat?

mnamkacik
11. júl 2017

@18lula4 natrierala som ho excipialom a 8kvap.fenistilu 2xdenne...preslo to same.... kamoskina mala mala aj teploty a tiez vysyp, inej kamosky syn nic

@stanka2612 neboj nic Luky ho dobehne co nevidieť....vies ono je to tak bez plienky ale mlacky robi hocikde... a dam ho na nocnik vycika sa...druhykrat zase nie a postavi sa z neho a vycika sa vedla...dnes mal plienky cely den lebo teploty a hnacku ma zo zubkov...tak neriskovali sme kedze stolica bola ako voda..
A ta foto to ako u nas...metla ,,mop,hadica od vysavaca bez toho den ani nemoze byt....

@18lula4 malinkaaaa je sikulka

pahu
11. júl 2017

Baby, aki su uz velkaci ti nasi prdolkovia a prdolinky 🙂

Osky cca 9,5kg, 80cm..nocnik ani vidiet, sedi na nom len obleceny a s pluenkou!

Mmr mame zaockovane, po 8-mych dnoch trochu zvysena teplota 2 dni. Inac v pohode.

Rozprava uz tiez dost, mnam, ham, hav, mjau,...kadeco...a ead opakuje. A stipe a obcas si kusne!!!

stanka2612
11. júl 2017

@18lula4 Luci,az po 16 mesiaci mame dojst na poradnu a potom sa s dr. Dohodneme

18lula4
12. júl 2017

@mnamkacik tak faaajn. Excipial natierame aj tak po kazdom kupani takze ho mame a fenistil je tiez v zasobe 🙂

nikussska123
16. júl 2017

Ahojte mamulky dlho som sem nepridala ziadnu foto mojej Adelky 🙂 @lenadka dakujem za tvoj tip vyzera to tak ze naozaj jej chuti viac papat aj ked ju stale nutim a beham jej s lyzickou za ritkou 🙂
Adelka je sinter na nocnik chodime cez den niekedy jej davam nohavicky a ani sa nepocika vzdy ju dam vycikat a ked sa vycika ma z toho velku radost tak si zatapkame 🙂 od augusta chcem zacat na ostro uz tak dufam ze sa nam to pomalicky bude darit aspon cez den bez plienok kedze v decembri ma opat cakaju plienky 🙂 a zatial to vyzera tak ze k Adelke pribudne Adamko 🙂 3.8. nam to uz hadam potvrdi pani doktorka aby som pomalinky mohla zacat kupovat chlapcenske vecicky lebo vsetko mame len pre dievcatko 🙂
Adelka najradsej chodi vencit nasu Lilinu je taka zazrata do psov :D asi to zdelila po mne aspon nieco 🙂 a samozrejme ako kazde dietatko ked vidi kaluz nemoze v nej chybat :D Prajeme Vam pekny dnik