Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
My plánujeme začiatkom roka "začať pracovať" na druhom. Pre mňa bolo tehotenstvo a pôrod tak silným zážitkom, že sa ešte "spamätávam". 🙂 No aj kvôli malej, nech už má aspoň 2,5-3 roky, nech je samostatnejšia. Uvidíme, čo bude. Kalendáre s pohlavím nepoznám a ja to nechávam na Boha, čo bude, bude. Neriešim. No známa mi hovorila, že dievča sa splodí do 15 dní od ukončenia menštruácie a chlapec 15 dní pred menštruáciou. Vraj je pred menštruáciou kyslejšie prostredie, čo praje chlapcom, po menštruácii je zásadité prostredie, čo praje dievčatám. Keď som nad tým rozmýšľala, naša malá bola splodená deň-dva po ukončení menštruácie, čiže niečo na tom bude. No určite to nebudeme riešiť. Nech je, čo je, hlavne zdravé. 🙂
@mnamkacik ja by som uz asi aj prijala,nech medzi nimi nie je vekovy velky rozdiel...takze po lete ideme na to 😉
@mnamkacik my mozno koncom tohoto roka, chceli by sme stihnut kym bude mat drobec tri roky, nech nemusim riesit pracu, lebo neviem ako by potom vychadzala materska keby idem nachvilu do prace.. A drobec zboznuje deti, tak by sa mu zisiel partak.. a Kalendare som videla uz, ale mam kamosky ktorym to vyslo a aj take ktorym nie, tak tazko povedat 😂
@stanka2612 november?
@mnamkacik tak plus,minus ano 😉😀
my sme uz po dovolenke, teraz do konca prazdnin sa z nej nacim mi zotavit
🙂
este vidim, ze tu riesite pocatie a pohlavie, no z mojej vlastnej skusenosti by som takym neverila, ze je nieco vyssia pravdebodobnost, to je sice mile, ale vzdy je to len o najrychlejsej spermii z desiatok milionov
cize 50 na 50.
o nasich viem den pocatia na den presne, mam zaznamy, vsetci boli okolo ovulacie a mame to 2 na 2, presne podla statistiky 😉
Ahojte,my sme uz tiez boli na dovolenke,ale este by som kludne na jednu isla 😜 Inak sa mame fajn,Lukasovi sa tlacia ocne dolniaky.stale nerozprava iba hav a mnam to je vsetko...ale jedovity je za troch 😂
@jarkajozo tak to musis mat veselo doma,nech sa muzovi rychlo noha hoji 🍀
Ahojte tak ja už ledva funim 😂 není som moc kamarátka s týmto teplom 😁 od pondelka máme prazdninarku je to makacka robiť program deturencom aby nemali nudu 😂 Adelke chýbajú už len vrchné a spodné 5tky tak uvidíme kedy vykuknu ... Čakám pokým príde Adelke zábrana na posteľ a chceme ju učiť v posteli spať tak uvidíme jako nam to pôjde
😲
A to ako sa ti podarilo? Moj si len knizku prrcita na nocbiku...potom sa postavi, obzrie, skonstatuje hlasnym "neniiii"...odkraca a o par minut ma privlecie za ruku do obyvacky a povie "ble". Prstom mi ukaze kde sa vykakal alebo vycikal...😂
@pahu
kazdy sme iny, to mas ako ja som si napriklad citala Ezopove bajky v 4,5 rokoch, moja kamoska asi v 10tich, a moj starsi brat ich nikdy ani len neotvoril 😉
su deti, co su schopne sa odplienkovat aj v roku a pol, ine az po 3.roku, je to presne ako s chodenim, kym jedno beha po byte uz 11 mesacne, ine sa pomaly pusti v 16tich mesiacoch.
zalezi najma na neurofyziologickej zrelosti a to sa neda urychlit podobne ako hruba motorika.
Pozdravujeme všetkých,,, aj Adamovi idú trojky spodné a v tesnom závese aj očné... Je neskutočný trucos a skúša že čo môže, tak isto ako
@jarkajozo aj my sme cez deň bez plienky nočník nula bodov ,páči sa mi na veľkom záchode a tie oslavy keď sa vycika a vykaka.....skáče tlieska a teší sa celá rodina...
Snaží a veľmi chce papať sám s polievockami je to ešte zaujímavé ale ide nám to.... Naučili sme sa povedať HOVNo za čo môže tatko...
O týždeň ideme na dovču a ráno sme sa všetci zobudili volaky chorí
Tak dievčatá, tie, čo plánujete druhé po marcovciatku, tak nám sa 6.8. narodil po našej marcovke Simonke jej "malý" braček Samuel s mierami 4400 g a 55 cm. Druhé tehotenstvo bolo zaberak pre celú rodinu, síce som nezvracala ako pri prvom, ale prvé tri mesiace mi bolo tak zle, že bolo ťažké sa aj postaviť z postele. Od 30-teho týždňa som bola na liečbe a dvakrát hospitalizovaná kvôli hroziacemu predčasnému pôrodu, kedy sa o malú starala na striedačku hádam celá rodina, aj potom, keď som mala kludovy režim. Nakoniec sa náš drobec narodil deň po termíne. Celý pôrod od začiatku bolesti trval dve hodinky a malý bol von za päť minút, no preukrutne má to vnútri bolelo, keď som tlačila, lebo bol veľký. Teraz už máme dva týždne a pomaličky sa zohravame. Simonka je úžasná staršia sestra, pomáha pri prebalovani, pri kupkani, pri kočikovani, len pri kojeni vystraja, lebo vtedy sa jej nemôžem venovať, aj keď sa snažím, ale hádam si aj na to časom zvykneme. Z môjho uhla pohľadu odporúčam, aj keď to bolo od začiatku zložité a zábava sa ešte len začína 😉 držím palce pri snažení sa 🙂
@matvejkovamimushka gratulujem, nech sa darí a deti sú zdravé a poslušné 😘
@matvejkovamimushka gratulujem a vela zdravicka prajem 😘
@matvejkovamimushka
Wau!!!
@matvejkovamimushka juuj gratulujem z celého srdiečka nech ste všetci zdraví ... Ja sa už teším na toho môjho druhého drobčeka v decembri 😍
@lenadka
@stanka2612
@pahu
@nikussska123 ďakujeme, dievčatá 😉
@matvejkovamimushka jeeeej gratulka veľká,,,, máš môj obdiv a držím palceky aby len lepšie bolo

Marcovky tie co planujete druhe, tretie baby...kedy? Verite tym kalendarom s pohlavím?