Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
lilijessica mne to tu nejak blbne! Hnusny internet.som cez mobil bo doma nemame net,vrazame peniaze do prerabky domu,tak net az neskor,lenze cez mobil mi niektore veci na nete nejdu napriklad tu nevidim fotky,nejde mi priamo odpovedat, a este mi tu dnes ten konik blbne a viackrat odosle jeden prispevok.ach jaj. Prepac foto nevidim na tomto telefone. A to preco ti znadala,ty mas plne pravo sa jej na to opytat! Ona asi posiela len niektorych,napriklad take tehulky co maju v rodine niekoho postihnuteho.ale to neznamena,ze aj zo zdravej linie nemoze dojst k poskodeniu. Nenechaj sa odbit a zavolaj do toho hlohovca.tam su fajn,ja som tam raz volala,bo som nevedela ci mi moj lekar urobi tie vysetrenia a milo a ochotne mi sestricka odpovedala.mne to robil nakoniec moj lekar za NT som nic neplatila.
lilijessica@mata0312 baby,ale aj tak vam v dnesnej dobe na 100% nijake vysetrenie nezaruci ze dietatko bude zdrave.ja som na nete citala ze sa takto da odhalit asi len nejakych 63% odchylok (tym cislom si niesom ista)..cize moze sa stat ze vysetrenia dopadnu na vybornu a aj tak po narodeni sa zisti ze je nejak postihnute...ale co by sme nedali aj za tu trochu istoty 🙂 vo vacsine pripadov vedia prenatalnymi kontrolami zistit tieto odchylky..drzim palce nech mame zdrave deticky 🙂
@babydesire presne kao píšeš, bratrancovi sa narodil úplne zdravý chlapček, a behom pol roka chytil virózu a vrámci nej aj herpesový vírus, kt mu zasiahol pohybove a rečové ustrojenstvo... osud je nevyspytateľný a niekedy moc krutý!!!
ale treba dúfať, že baby bude v poriadku... všetkým veľa zdravíčka želám
Aj vas tak trapi palenie zahy ako mna???co si davate?malox mi nepomaha☹
@lilijessica malox veľmi nie, kukuricne
chrumky
@mnamkacik ani to nezabera☹
@lilijessica na zahu odporucam anacid
@22lucinka22 skusim vdaka
@lilijessica neni zaco pocas prveho tehotenstva ma stale palila zaha a anacid vzdy zabral 🙂
lilijessica Ahoj.tak ako si dopadla?bola si,alebo pojdes na to NT vysetrenie?
@babydesire na NT aom bola vcera na sukromnej klinike.nastastiw je vsetko ok povedal ze aj toto babo bude velke ale nevadi idem cisarskym nejak to zvladnem🙂
lilijessica no teda,vsak ty vies toho vela..mne nic k tomu nepovedal..to ti povedali ze je velke ?ved este mas daleko do konca,moze sa ten rast spomalit aby bolo tak akurat,ci nie?a kvoli tomu cisarskym?
@babydesire podla posledneho sona a predispoziciu cisarskym idem koly hypertenzii astme .moj syn mal4500kg a54cm dufam ze toto nebude vacsie🙂tento dr bol zlaty vsetko mi dosledne vysvetlil aj ze pri cukrovke moze byt babo vacsie preto je dobre ze som nepribrala a musim davat pozor.a vyzera to na60percent na dievca🙂
@lilijessica super vidis ;) tak sa tesim s tebou 🙂
@mata0312 dakujem♡u tej....dr co si sama.nevybavim nemam☹
lilijessica tak super teda 🙂 len tak pekne dalej..a snad bude babo tak akurat,vela stastia
@babydesire dakujem:-*
Má tu niektorá termín 3.3? 🙂
Baby ja v stredu budem uz 15 tt a 3 D ultrazvuk mi robil uz v 12 tt a 28.9. Idem do poradne tak hadam aj pohlavie budem vediet 😍
Konecne 2. trimester :D jupi
@babydesire gratulujem..🙂 ja od zajtra...🙂 dnes 16+7 🙂 vaše prvé? 🙂
gabuchah 16+7 ???
gabuchah Ano aj nie. Deticky este nemame ale toto je nase druhe tehu,o prveho drobceka sme prisli v 10tt :( narodilo by sa na konci novembra..tak ja verim,ze svojho surodenca v brusku chrani a dava nanho pozor ako anjelik 🙂 A ty cakas tiez prve?
To máme asi podobný dátum pôrodu 🙂 to ma mrzí, že ste prekonali takú stratu,ale ako píšete, určite svojho súrodenca chráni 🙂
Nebolo ešte pripravené pre tento svet, aj keď pre teba tažká skúška...
No ja práveže už tretie 🙂 mám 8,5 ročného Gabriela a 7,5 ročného Filipa 🙂
gabuchah ano,teraz mozno dievcatko 🙂 Ano,bolo to tazke pre oboch..a vzdy ked si na drobca spomeniem je mi smutno,stale mi chyba..ale na ceste je druhy drobec a milujeme ho rovnako 🙂
gabuchah ano,teraz mozno dievcatko 🙂 Ano,bolo to tazke pre oboch..a vzdy ked si na drobca spomeniem je mi smutno,stale mi chyba..ale na ceste je druhy drobec a milujeme ho rovnako 🙂
Pridavam sa k Vam aj ja...termin mam 27.3.2016...s manzelom sa velmi tesime, je to moje prve tehotenstvo, no neprebieha vobec podla predstav 😀 strasne nevolnosti, vracania, a nie len rano ale aj vecer :-/ . Moj dr. mi tiez nerobil ziadne take vys.ani ma nikam neposlal...chcem si dnes kupit jeden vitamin-FEMIBION 400- je to kyselina listova. Mate s tym niektora skusenost?
dominsup Tak vitaj medzi nami.Ja som Femibion uzivala pred otehotnenim a v prvom trimestri.su 2 druhy - prvy je ten pre 1. 3mester a druhy je pre 2. a 3. 3mester. Ale je to hrozne drahe. Kyselina listova sa ma uzivat pred otehotnenim a v 1.trimestri takze ak ho chces uzivat len kvoli tomu tak je to zbytocne uz teraz.dietatko je uz viac menej vyvinute.precitaj si viac o kys.listovej na nete.neviem co obsahuje druhy femibion (neuzivam). Vysetrenia o ktorych sme sa bavili vyssie nerobi kazdy lekar,ale ak chces mozes sa na ne objednat u ineho gyn. A to vracanie?co by som ja za to dala!bo pri prvom ziadne nevolnosti a dietatko zomrelo.druhe tehu uz aspon boli nevolnosti ale ziadne vracanie ako dokaz pre mna ze je este nazive.vies ako som trpla?a stale sa bojim.do kopancov mam este daleko a do porodu este dalej.uz nech je to zanami nech ho vidim,ze je v poriadku. Tak vela zdaru.

lilijessica..mozno je na obede.vies co?dam ti jedno cislo.zavolaj tam.je to gyn v hlohovci to nemas az tak daleko.spytaj sa na to NT a kedy sa to robi,ze tebe to lekarka neurobila,ci mozes prijst k nim,povedz ze koncis 13tt,a spytaj sa na cenu. 0337425754 alebo 0948493349