Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat aha...No tak to je inak náročné..Ja po štyroch deťoch a rapidnom schudnuti mám tiež vytahanu kožu hlavne na bruchu,ale chcela by som po tomto uz poslednom tehu abdominoplastiku viem ze je to drahé ale veľmi by som ju chcela,len neviem či mi ju niekto urobí po piatich sekciach...uvidím,a ešte k tomu mám strie riadne po celom tele a hlavne na bruchu...ale všetko ukáže čas ..hádam moja nájdeme nejaké najlepšie riešenie pre nás obe😉aj tak najdôležitejšie sú detičky a až potom my☺určite budem chcieť riadne schudnúť po pôrode a posilovat a potom sa ukáže co dalej,či to budem riešiť alebo sa na to vykaslem 😇hlavne nech sme my a deti zdravé ostatné uz nejako bude...však sme mamičky a nie modelky ..a inak ten pas je super asi by sa aj mne také dačo zišlo ..
@14nunu10 po kolkych rokoch mas sekcie?? ake su odstupi deticiek??ak bude vsetko v poriadku ja by som mala rodit v marci a to bude mat dcerka skoro 4rocky .
@kotatko1232 prvú vo svojej 20 a potom to už šlo..a teraz idem mať 33 ..za trinásť rokov 5 sekcii
@ajana1 veď toto...Ja som to videla na sebe makala som na sebe tvrdo 5-6 mesiacov rýchlo som schudla 42 kg ale ta ovisnuta koža bola hrozná a stále sa mi to rolovalo v gatiach..odstavala mi nad jazvou potvora..veľmi by som konečne chcela zažiť ten pocit z pevného bruska...a ďakujem za povzbudenie si milá..niet nad zdravé sebavedomie veru 😉
@14nunu10 a deti maju kolko rockov ze ci aj ja by som mohla mat sekciu ked bude mat mala az 4 rocky.alebo to od coho zalezia tie sekcie??
@kotatko1232 mne bude mať mala 6 rokov aj niečo v marci keď porodim...takže si ju pekne podchytim ako prvacku moju...😁
@kotatko1232 tak ja som mala sekcie hlavne kvôli úzkej panve a nepostupujucemu pôrodu a ostatné uz automaticky po prvej..
@14nunu10 a to mas automaticky tu 5 sekciu alebo koli comu nerodis normalne
@14nunu10 lebo ja som mala nabeh na preklempsiu cize mohla by som mat dalsiu sekciu??
@kotatko1232 na slovensku je zakázané rodiť po dvoch sekciách prirodzene...nerobí sa to dr sa boja ruptury maternice pri pôrodných bolestiach a tlačení..
@kotatko1232 máš prvú sekciu?
@14nunu10 ano.mam tak preto sa pytam co myslis
@kotatko1232 no keď porodis prvé dieťa sekciou a do roka roka a pol ideš rodiť druhé,tak maloktori dr ti dovolí rodiť normálne..radšej volia sekciu ale keď je prestávka min dva roky od prvej tak dávajú rodiť aj normálne záleží kvôli čomu si mala prvú sekciu a či sa to neopakuje aj v druhom tehotenstve..Ja keď mám úzku panvu pri prvom tak automaticky pri všetkých..aj preeklampsia sa môže opakovať a môže skončiť zase sekciou..
@kotatko1232 ale taktiež nemusí...všetko ukáže ako ti bude prebiehať toto tehotenstvo..každé je totižto iné..

@14nunu10 skus plavanie to je fakt najlepsi sport pre tehotne pripadne aqua aerobic je tiez super zvlast tehotensky