icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

vieruska18
21. júl 2016

@hlasnicka presne tieto prejavy mam aj ja. Neviem sa dopit vody, zaludok stake taky zvlastny. Stale neskutocne unavena. Uff, a to sa v praci tazko robi. :( Rana su najhorsie, mam pocit na vracanie a absolutne ziadnu chut na jedlo. Ale viem ze musim tak zjem. Okrem toho som volajaka citliva na pachy. Zacitim nejaky vyraznejsi pach a je mi bleeee.

14nunu10
21. júl 2016

@kotatko1232 ešte ju nemám až 5.8 mi ju hádam da

14nunu10
21. júl 2016

@catrena ak máš tu možnosť tak je to ideálne..😉

kacenka_1
21. júl 2016

@hlasnicka ako by si opisovala mna... nezvraciam ale zaludok ako na vode, zle mi je.... stale daco dzobem aby som vobec vydrzala v praci a ked pridem domov, hned si idem lahnut lebo som neskutocne unavena...

clovek123
21. júl 2016

@hlasnicka tak veru ja som unavena stale ale bohuzial este pracujem a zle mi je od rana do vecera a to nehovorim aka som smadna . Vcera som si kupila citron a zriedila z vodou. A dnes rano ani take brusko som nemala sfuknute

hlasnicka
21. júl 2016

@vieruska18 treby si vypítať PN... neviem ako by som roila v práci s takým pocitom na žalúdku. som velmi rada že niesom sama ktorá má takéto pocity...a pachy? to je katastrofa už ani avyváž ktorú som mala oblúbenú tak aj tá mi vadí. 😖

hlasnicka
21. júl 2016

@clovek123 hovoríš že citronovú vodu? musím to vyskušať... lebo som taka nafuknutá že hruza. 😉

hlasnicka
21. júl 2016

@kacenka_1 vidím že viaceré mám tie isté príznaky...uff aspon niesom sama 😵

hlasnicka
21. júl 2016

dievčatá a kolkatom tt ste?

clovek123
21. júl 2016

@hlasnicka skus dnes ma ani tak hlava nebolela a aj v praci som nebola az taka unavena

clovek123
21. júl 2016

@hlasnicka idem na 7tt

hlasnicka
21. júl 2016

@celovek123 skusim... predtým som pijavala citronovu vodu ale nejak som prestala...ale teraz na to nabehnem... 🙂
a srdiečko už bije?

clovek123
21. júl 2016

@hlasnicka idem v pondelok na sono tak budem vidiet

hlasnicka
21. júl 2016

@clovek123 tak to sa máš na čo tešiť....ja som bola nadšená ked som počula ako krásne bije... najkrajší pocit 🙂

clovek123
21. júl 2016

@hlasnicka poznam to uz mam 3 deti takze viem ako sa to pekne pocuva

hlasnicka
21. júl 2016

@clovek123 ty už máš tri deti? uha to som nečakala 🙂
aj ste štvrté chceli alebo sa podarilo?

clovek123
21. júl 2016

@hlasnicka mala som zdravotne priblemy tak som musela vysadit tabletky ked sim sa vyzdravela tak sme si povedali ze bud to pride alebo nie a prislo

monilik
21. júl 2016

caute vy slonice 😀 😀 som sa pobavila... nebojte. ja som pri prvom pribrala 20, do polroka od porodu boli prec, ked som dokojila som pribrala 10, do toho som otehotnela a v teho pribrala dalsich 20, takze dokopy 30 a rodit som isla ako cca 95kg... 😝 a do polroka som mala 64... zase som dokojila a islo to na 72 ale zacala som cvicit tuk sa premenil na svaly aspon ciastocne takze mi bolo fajn 🙂 no a teraz to so mnou vyzera biedne... zatial mi nechuti vobec jest, navela do seba nieco dostanem ale aj tak mi je zo vsetkeho zle ☹ dufam ze zajtra doky bude robit bo ma mat dovolenku dalsie tyzdne tak neviem co by som spravila... dnes mam nejake navaly tepla leje sa zo mna pot stale ma napina, hroza so mnou 😖

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
asemilka
21. júl 2016

Ahojte 🙂 ako tak čítam, tak sme na tom podobne.. Divný žalúdok, chuť na všetko a na nič, únava... Niekedy by som spala, až by som plakala 😀

kotatko1232
21. júl 2016

@majamat ja vazim 57kg a som nervozna .... :-/

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
kotatko1232
21. júl 2016

@majamat noo ja som prestala jest sladke a pecivo a slo to same dole.
este som chcela dat dole tych 7kg ale teraz nejdem riskovat

majamat
Autor odpoveď zmazal
kotatko1232
21. júl 2016

@majamat no ja pockam co mi doktor povie ked pojdem na kontrolu a uvidi sa.ak nebudem tehotna tak zacnem makat a ked budem taak nebudem si lamat hlavu nad tym...

kacenka_1
22. júl 2016

@hlasnicka ja som dnes 8+1

kacenka_1
22. júl 2016

@hlasnicka oprava 7+1 😉