Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
normálne dnes ráno som sa o 5.30 zobudila aká som bola strašne hladná.... pomooooooooc čo to bude do devieteho mesiaca?
@hlasnicka v ktorom Tt si? 😀
Baby ja som si tiež povedala ze takto sa rozozrat veru nie ..stopla som to zmenila stravu trochu,veľa cotage,a zeleniny a namiesto cokoladok ovocie ..nakúpila som si ceresnicky,marhule,hrušky ,maliny...a k obedu brokolice,karfiol,uhorky,šalát...lebo keby som to neurobila konec 👀chcem ísť rodiť max do 85-90 kg 👼
@14nunu10 no ja som zvedava co bude dalej.och na veceru som mala taku chut musela som si dat 2ks cerealne chlebiky +maslo+ suchy salam a rajcinky...
a som smutna z toho ale ason 2x dodna musim mat kavu Velvet z mliekom a cukrom
@14nunu10 a este sa tesim z toho ze ja nemam chut na sladkeeeeee.
je to divne ale nech to vydrzii az do konca 😀
@kotatko1232 tak to ti závidím 😎
@kotatko1232 kávičku nescu s mliekom a bez cukru si dávam aj ja raz denne
@14nunu10 JA ZASE rano a vecer.. ale ked mi to potvrdi doktor ze som tehulka ked budem mat knizku tak uz len CARO..ta je dobra na mliecko som pocula
@14nunu10 inak je to trapne ale co opytam sa xixi.
ty si nemala alebo nemas take tlaky dole vo vagine... xixi lebo uz asi 3 den mi je tak divne 😅
@kotatko1232 aj ja prejdem na caro ale až ku koncu tehu
@kotatko1232 tlaky? Nie vôbec ...mne nič nieje iba mi smrdí kuracina takže kuracinu ani prsia kur.nemôžem ani cítiť..a dnes si ich drahý vypraza umieram tu 😖
Ahojte zienky, idem od dokyho. Fazulka ma 12mm vsetko je OK, srdiecko bilo, dal mi nejake cipky proti nevolnosti a po dovolenke na krv cize o dva tyzdne... 🙂 a zakazal mi sa kupat v bazenoch takze nas wellnes pobyt asi presedim na lehatku ☹ uvidime kolko tam bude ludi... S druhym synom som sa kupala normalne a nic som neriesila a nic sa nestalo... No a termin mi dal 7.3.2017 😉
@kotatko1232 9+1
@14nunu10 no mne zatial nic nevadi 🙂 len to sladke mi nechuti... to som mala tie tlaky iba rano.teraz uz ok 😀
@monilik TAK SUPER..cize v ktorom si uz TT??
@kotatko1232 na tlaky ste mali ísť tlakom 😁😁😁😁
@14nunu10 😀 😀
Dievcata aka sranda dnes mi mal koncit menzes ak by som ho mala normalne...
cize meska mi presne tyzden 😀
@kotatko1232 tak nech ešte mešká pekných pár mesiacov... 🙂
@asemilka no to by som aj chcela 🙂 ved potrebujem nasetrit zase na plienocky PRE BABO 😀 😀😀
@kotatko1232 no ja na sladke tiez nemam chut a kavu musim lebo by som nefungovala vobec sice ju riedim mliekom. Ja mam strasne nizsky tlak
@clovek123 ja som si aj kavu aj colu uplne odoprela a poviem vam, ze uz teraz sa tesim ako budem sediet niekde s kociarikom na fajnom kolaciku s kavou a k tomu si dam rovno poharik vinka 😃

@majamat ja som 9+1 🙂