Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@kotatko1232 ešte ju nemám až 5.8 mi ju hádam da
@vieruska18 treby si vypítať PN... neviem ako by som roila v práci s takým pocitom na žalúdku. som velmi rada že niesom sama ktorá má takéto pocity...a pachy? to je katastrofa už ani avyváž ktorú som mala oblúbenú tak aj tá mi vadí. 😖
dievčatá a kolkatom tt ste?
@celovek123 skusim... predtým som pijavala citronovu vodu ale nejak som prestala...ale teraz na to nabehnem... 🙂
a srdiečko už bije?
caute vy slonice 😀 😀 som sa pobavila... nebojte. ja som pri prvom pribrala 20, do polroka od porodu boli prec, ked som dokojila som pribrala 10, do toho som otehotnela a v teho pribrala dalsich 20, takze dokopy 30 a rodit som isla ako cca 95kg... 😝 a do polroka som mala 64... zase som dokojila a islo to na 72 ale zacala som cvicit tuk sa premenil na svaly aspon ciastocne takze mi bolo fajn 🙂 no a teraz to so mnou vyzera biedne... zatial mi nechuti vobec jest, navela do seba nieco dostanem ale aj tak mi je zo vsetkeho zle ☹ dufam ze zajtra doky bude robit bo ma mat dovolenku dalsie tyzdne tak neviem co by som spravila... dnes mam nejake navaly tepla leje sa zo mna pot stale ma napina, hroza so mnou 😖
Ahojte 🙂 ako tak čítam, tak sme na tom podobne.. Divný žalúdok, chuť na všetko a na nič, únava... Niekedy by som spala, až by som plakala 😀
@majamat ja vazim 57kg a som nervozna .... :-/
@majamat noo ja som prestala jest sladke a pecivo a slo to same dole.
este som chcela dat dole tych 7kg ale teraz nejdem riskovat
@majamat no ja pockam co mi doktor povie ked pojdem na kontrolu a uvidi sa.ak nebudem tehotna tak zacnem makat a ked budem taak nebudem si lamat hlavu nad tym...

@hlasnicka presne tieto prejavy mam aj ja. Neviem sa dopit vody, zaludok stake taky zvlastny. Stale neskutocne unavena. Uff, a to sa v praci tazko robi. :( Rana su najhorsie, mam pocit na vracanie a absolutne ziadnu chut na jedlo. Ale viem ze musim tak zjem. Okrem toho som volajaka citliva na pachy. Zacitim nejaky vyraznejsi pach a je mi bleeee.