Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
babulky ja som nonstop nafuknuta uz ma ide porazit uff 😡
@kotatko1232 skus 2 krat za den vodu s citronom
@majamat no dosť si ma vystrašila 🙂 keďže čakám svoje prvé. Ale som pripravená nato, že to nie je med lízať 🙂
Základ je urobiť si určitý harmonogram dňa a tak budeš stíhať aj obchod,variť,spánok,prechádzka,upratovanie a pod.....režim dňa je základ v rodine 😉
Baby, uz ste setky boli na ultrazvuku? A bolo nieco vidiet? Som trochu nesvoja, dnes som bola na pohotovosti kvoli spineniu a bolo vidiet iba bublinku, ani zlte teliesko, nic a to koncim 7 tt 😐😕😔 tak som z toho smutna 😔😔😔😔😔 este som si povedala, ze mozno zalezi od stroja....
@clovek123 to dik skusim lebo ma ide porazit 😉
@14nunu10 ano, aj mi napadlo, ze to tak nejak bude. no je fajn, ze to vobec vidno., asi kazdy dr. nema take sono, aby to takto dokladne zobrazil, teda aspon myslim. neviem, lebo z predosleho tehu takuto foto nemam. dr. som vzdy musela ziadat, aby mi urobil snimku. no takze aj ty este na foto cakas. ja mam noveho dr. a vraj je celkom fajn, tak uvidime, ako sa o nas bude starat.
@liwinqua to je super, ze uz bolo aj srdieckoa celkom skoro. 🙂 pekna fotka.
@rbabulka urcite zalezi od sona. niektori dr. maju urcite stare pristroje. niekedy moze byt aj ovulka posunuta a preto je babo este moc malicke, aby sa pekne zobrazovalo. a spinenie? ja som pri predoslom tehu mala v 7-8tt tiez, najskor svetlohnedy vytok, potom presiel do tmaveho, tak ma dr. nechal na PN. o 3t som mala kontrolu. den pred kontrolou som bola na wc - mala som zapchu, tak to bolo trochu narocnejsie a spustilo sa mi krvacanie - cerstva krv. na druhy den uz iba trochu, potom ustalo. dr. ma zakazdym kontroloval a vyzdy bolo vsetko OK. a vysledok tehu mam doma a ma 5,5r. 🙂
a na sono som tiez este nebola. teraz som 6+2tt
Ahojte, môžem sa k vám pridať? Dnes som si našla na teste // a podľa kalkulačky mi vychádza termín pôrodu presne na moje narodeniny 13.3.2017 😀 Malo by to byť naše tretie bábätko. Slečna mi v septembri ide do školy a synček bude mať v októbri 2 roky. Veľmi sme sa s manželom potešili, akurát sa sťahujeme do väčšieho domu, tak ho aspoň zaplníme 🙂 Asi zajtra zavolám doktorovi, ale ako ho poznám, tak ma objedná až po ôsmom týždni, aby už rovno videl srdiečko, či bije.
Dnes mi začali poobedňajšie nevoľnosti a to bol pre mňa aj pokyn, spraviť test, ale verím, že budú ako pri prvých deťoch - bez vracania a znesiteľné. Teším sa, že budeme tehuľkovať spolu