icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
kotatko1232
23. júl 2016

babulky ja som nonstop nafuknuta uz ma ide porazit uff 😡

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
24. júl 2016

@majamat keď ta čítam ....spomenula som si ja na prvé dieťatko a veru musím povedať už by som to nechcela zažiť..skúška manželstva jak sviňa,ja mladunka,dieťa urevane,ja revala s nim a nie raz....chvalabohu že necakam prvé ... .a ze mam uz skúsenosti a všetko viem ..😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
24. júl 2016

@kotatko1232 skus 2 krat za den vodu s citronom

14nunu10
24. júl 2016

@majamat viem o čom hovoríš,dala by sa kniha napísať o tom 😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
24. júl 2016

@majamat tak ono to treba tak brať ze ako je to náročné,tak je to aj nádherné ....😍😍😍

majamat
Autor odpoveď zmazal
kvetinka18
24. júl 2016

@majamat no dosť si ma vystrašila 🙂 keďže čakám svoje prvé. Ale som pripravená nato, že to nie je med lízať 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
24. júl 2016

Základ je urobiť si určitý harmonogram dňa a tak budeš stíhať aj obchod,variť,spánok,prechádzka,upratovanie a pod.....režim dňa je základ v rodine 😉

rbabulka
24. júl 2016

@14nunu10 s tym by som potrebovala pomoct aj po 9 mesiacoch 😀

rbabulka
24. júl 2016

Baby, uz ste setky boli na ultrazvuku? A bolo nieco vidiet? Som trochu nesvoja, dnes som bola na pohotovosti kvoli spineniu a bolo vidiet iba bublinku, ani zlte teliesko, nic a to koncim 7 tt 😐😕😔 tak som z toho smutna 😔😔😔😔😔 este som si povedala, ze mozno zalezi od stroja....

kotatko1232
24. júl 2016

@clovek123 to dik skusim lebo ma ide porazit 😉

14nunu10
24. júl 2016

@rbabulka no ťažko povedať ...malo by sa to aspoň podobať ale môže byť aj prístroj ze nieje kvalitný..každopádne malo by byť vidieť gestacny vak,zltkovy vak a embryjko so srdieckom ..

14nunu10
24. júl 2016

@rbabulka 😉😎

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
24. júl 2016

@majamat ta gulicka čo vyzerá ako hlavička je zltkovy vak..telicko je len to čo je označené krížikmi...

14nunu10
24. júl 2016

@majamat a nieje to moja fotka...To len pre obraz ako by to malo v 7 tt zhruba vyzerať..Ja si ešte do 5.8 musím počkať a to bude ešte krajšie vidieť keďže budem 9.tt teším sa 😍

liwinqua
24. júl 2016

@14nunu10 ja som bola v utorok na sone a uz nam bilo aj srdiecko 🙂 teraz idem az 16.8 🙂 na sono a krv 🙂 dnes som 6tt+3d

14nunu10
24. júl 2016

@liwinqua jeeej,aj tu krásne vidieť zltkovy vak a embryjko😍😎😎a keď si 6+3 to by ti malo písať 7tt nemáš to nastavene zle?

ajana1
24. júl 2016

@rbabulka ja tiez este cakam na svoj prvy ultrazvuk a to koncim 8 tyzden. Nestresuj sa lebo co na prist pride a nijako tomu nezabranis. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

liwinqua
24. júl 2016

@14nunu10 asi aj mam,musim si to zmenit :D 🙂 a inak ako sa citis? 🙂

majamat
24. júl 2016

@14nunu10 ano, aj mi napadlo, ze to tak nejak bude. no je fajn, ze to vobec vidno., asi kazdy dr. nema take sono, aby to takto dokladne zobrazil, teda aspon myslim. neviem, lebo z predosleho tehu takuto foto nemam. dr. som vzdy musela ziadat, aby mi urobil snimku. no takze aj ty este na foto cakas. ja mam noveho dr. a vraj je celkom fajn, tak uvidime, ako sa o nas bude starat.
@liwinqua to je super, ze uz bolo aj srdieckoa celkom skoro. 🙂 pekna fotka.
@rbabulka urcite zalezi od sona. niektori dr. maju urcite stare pristroje. niekedy moze byt aj ovulka posunuta a preto je babo este moc malicke, aby sa pekne zobrazovalo. a spinenie? ja som pri predoslom tehu mala v 7-8tt tiez, najskor svetlohnedy vytok, potom presiel do tmaveho, tak ma dr. nechal na PN. o 3t som mala kontrolu. den pred kontrolou som bola na wc - mala som zapchu, tak to bolo trochu narocnejsie a spustilo sa mi krvacanie - cerstva krv. na druhy den uz iba trochu, potom ustalo. dr. ma zakazdym kontroloval a vyzdy bolo vsetko OK. a vysledok tehu mam doma a ma 5,5r. 🙂
a na sono som tiez este nebola. teraz som 6+2tt

majamat
Autor odpoveď zmazal
catrena
24. júl 2016

@rbabulka ja som este nebola u dr...tiez som v 7tt

majamat
Autor odpoveď zmazal
castor
24. júl 2016

Ahojte, môžem sa k vám pridať? Dnes som si našla na teste // a podľa kalkulačky mi vychádza termín pôrodu presne na moje narodeniny 13.3.2017 😀 Malo by to byť naše tretie bábätko. Slečna mi v septembri ide do školy a synček bude mať v októbri 2 roky. Veľmi sme sa s manželom potešili, akurát sa sťahujeme do väčšieho domu, tak ho aspoň zaplníme 🙂 Asi zajtra zavolám doktorovi, ale ako ho poznám, tak ma objedná až po ôsmom týždni, aby už rovno videl srdiečko, či bije.
Dnes mi začali poobedňajšie nevoľnosti a to bol pre mňa aj pokyn, spraviť test, ale verím, že budú ako pri prvých deťoch - bez vracania a znesiteľné. Teším sa, že budeme tehuľkovať spolu