icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

clovek123
22. júl 2016

@petkovamiruska 1 kava dene neuskodi ani babatku a dokonca lekari odporucaju poharik cerveneho vinka raz zacas.

petkovamiruska
22. júl 2016

@clovek123 no ja cervene nemusim a pokial naozaj nebudem saliet tak si nedam ani jedno, ale urcite mas pravdu v takych davkach to uskodit nemoze 🙂 citala som o tom aj ja 😜

monilik
22. júl 2016

@14nunu10
@kotatko1232 mala by som byť 7+3tt

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
22. júl 2016

@majamat to by som ku posteli veru neriskovala ani ja ..😁😁😁a dik so stipcom to tuším vyskúšam ja 😁😁😁

monilik
22. júl 2016

Baby mne v posledných dňoch vôbec nechutí sladké a to je u mňa priam neuveriteľné keďže som denne zjedla celú čokoládu alebo aspoň balík gumových cukríkov... Hoci pravda je že mi teraz nechutí vôbec nič keď ma napína aj zo vzduchu... Ale napríklad ovocie by som jedla stále. Dúfam že to čím skôr prejde bolo to lepšie keď mi nič nebývalo pri prvých dvoch...a ráno keď robím chalanom raňajky tak len predychavam...včera som olizla nožík od medu a bežala som sa vyvracať 😢

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
23. júl 2016

@majamat ja som myslela že ako mi je fajn nič mi nebolo a zrazu to prišlo a čím ďalej tým horšie nechápem to lebo dve tehotenstva som nevedela čo to je nevoľnosť...

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
catrena
23. júl 2016

@majamat aj ja by som mala byt 6+1 posledna m 10.6.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
23. júl 2016

@majamat no mne teda pachy vadia ,veru ja neverím a ani neumyvam potom po obede 😂😂 a to je strasne ,ja keď pomyslim na pečené kuracie stehno ( čo som milovala) teraz neznasam a smrdí mi veľmi 😂 môj mužíček pekne si odsadol odo mna a muselo sa vetrať kde sa dalo 😂😂

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
23. júl 2016

@majamat ja som v 7tt a bojujem akobsa dá teda ...som rada že teraz 3 tyzdne som mala dovolenku a aspon som si oddychla a neviem ako budem fungovať v robote lebo mne je celý deň zle a vracam bars kedy

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
23. júl 2016

Vo štvrtok idem k dr. tak sa popytam bližšie k tomu čo a ako

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
23. júl 2016

@majamat ja som zistila podľa prsníkov ,že on tehotna ,lebo také bolesti som mala ako nikdy. Myslela som ,že mi odpadnú ..ani chytiť ,ani podprsenka ,nič . Urobila som si test ,.9dpo a bol tam duch 😃

14nunu10
23. júl 2016

@lelet1609 akoby si o mne písala s tou kuracinou fuuuuuujjjj 😷

lelet1609
23. júl 2016

@14nunu10 akoze to je des .. ja neviem čo by som ,naozaj .. dnes sme robili guláš a myslela som ,že aspoň trochu masa a zemiakov si dám ...no utekala som kade ľahšie 😞 nič varené nemozem zjesť

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
23. júl 2016

@majamat aj mne nebolo tie fakt prvé týždne ,až posledný mi je hrozne,nevolnosti -cely boží deň

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelet1609
23. júl 2016

@majamat nie toto bude naše prvé bábätko 😃

catrena
23. júl 2016

@majamat som rada ze je tu niekto vekovo jak ja...moje tehu nie je planovane...jeden krat nemal muz istotu ci to stihol a takto to dopadlo...on mal 40...a akusi ma z toho depku...ze uz sme stary a tak

majamat
Autor odpoveď zmazal