Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Baby, dnes som začala 9 týždeň, ale mám trochu strach. Myslíte, že je úplne normálne, ak mi bolo tak asi dva tri týždne zle (to je normálne) a teraz už vôbec? Ustupovalo to postupne, ale teraz okrem zadýchania mi nič nieje a to si hovorím, že môže byť s počasia a lenivosti. Nemala som žiadne príznaky potratu, žiadna krv, žiadne kŕče nič... čo si myslíte?
Kočky mne už dlho zle nebolo a včera pred obchodom sa mi zahmlelo zle mi prišlo a skoro som odpadla :/
Dievčatá ja by som stále spala, cítim sa, akoby som len nočné robila 😂 dnes som bola konečne pri dr, potvrdil začiatok 7t, všetko ok aj môj malý vačok som videla 😃 krv zobrata do 5 skumaviek a poradňa už o 2 týždne. Tešíme sa 😉
@diablik2102 ako v telenovele 😁aspoň vieš že to nieje výmysel
Fajčila alebo fajčí ešte niektorá ? 😃
Ahojte 😃 my sme dnes boli na kontrole a krásne nám bilo srdiečko 💜 až nám slzy vyšli 😃 najbližšie ideme 17.8. a to uz dostanem tehot. knižku a budem mať za sebou prvú poradňu 😃
Dnes ma ale doktorka dala na PN kôli celodenným nevoľnostiam 🙈 je to strasne ,čo zjem vyvratim a aj vodu už .. neviem čo mám jesť ,strasne mi smrdí varené jedlo a o mase ani nehovorim 😞 ..takže budem bojovať doma do ďalšej kontroly a ptm sa uvidí či budem práce schopná
@monilik ono ani nie tým ze ti je zle všeobecne ale preto ze je to úplne iné tehotenstvo...fakt to vychádza uvidíš bude babulka 😁😍😍ja chcem dievku tiež ale tipujem si asi chlapca aj keď je to presný stred u mňa ani ako pri chlapcoch a ani ako pri dievčati sa necítim ..komédia 😁😁😁😁