icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
27. júl 2016

@14nunu10 potom dam vediet

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
28. júl 2016

@majamat nočné su zabijaky veru 😕ja bývam na 12 poschodí a sem tam sa po nich prejdem pešo..Tiež sa zadycham rýchlo a potim ako slonica..Ja som včera tiež zozrala zmrzlinu😁😁😁

clovek123
28. júl 2016

@majamat to ta obdivujem s tou nocnou ja robievam do 23 ale hruza nevladzem. Vcera mi padla posledna a uz len dovolenka a PN

kacenka_1
28. júl 2016

Baby, dnes som začala 9 týždeň, ale mám trochu strach. Myslíte, že je úplne normálne, ak mi bolo tak asi dva tri týždne zle (to je normálne) a teraz už vôbec? Ustupovalo to postupne, ale teraz okrem zadýchania mi nič nieje a to si hovorím, že môže byť s počasia a lenivosti. Nemala som žiadne príznaky potratu, žiadna krv, žiadne kŕče nič... čo si myslíte?

14nunu10
28. júl 2016

@kacenka_1 veď keď ti to pomaly doznieva tak to bude tak..Keď nekrvacas ani kŕče nič tak je to v poriadku,neboj 😉

clovek123
28. júl 2016

@kacenka_1 bud len rada nemalo by to nic zle znamenat

monilik
28. júl 2016

@kacenka_1 aj ja chcem aby mi uz prestalo byt zleeee!!!!!

kacenka_1
28. júl 2016

@monilik ale aspon vies ze je vsetko v poriadku 🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
28. júl 2016

@kacenka_1 hm, myslim ze to ze mi je zle este neznamena ze je vsetko OK a na druhej strane ked niekomu nie je zle neznamena ze sa nieco deje. mne pri prvych dvoch nebyvalo zle vobec a su to krasni zdravi chalani 🙂

kacenka_1
28. júl 2016

@majamat ja som zistila ze mi strasne zle robila mineralka... prestala som uplne pit bublinkove vody a od vtedy mi vlastne prestalo byt zle...

majamat
Autor odpoveď zmazal
diablik2102
28. júl 2016

Kočky mne už dlho zle nebolo a včera pred obchodom sa mi zahmlelo zle mi prišlo a skoro som odpadla :/

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
28. júl 2016

@majamat ja som tiez teraz na hodinu zaspala ..😎

14nunu10
28. júl 2016

@monilik tak bude babaaaa 😍 mne pri chlapcoch nič a pri dievčati zle až do samého pôrodu...

ednett
28. júl 2016

Dievčatá ja by som stále spala, cítim sa, akoby som len nočné robila 😂 dnes som bola konečne pri dr, potvrdil začiatok 7t, všetko ok aj môj malý vačok som videla 😃 krv zobrata do 5 skumaviek a poradňa už o 2 týždne. Tešíme sa 😉

14nunu10
28. júl 2016

@diablik2102 ako v telenovele 😁aspoň vieš že to nieje výmysel

ednett
28. júl 2016

Fajčila alebo fajčí ešte niektorá ? 😃

lelet1609
28. júl 2016

Ahojte 😃 my sme dnes boli na kontrole a krásne nám bilo srdiečko 💜 až nám slzy vyšli 😃 najbližšie ideme 17.8. a to uz dostanem tehot. knižku a budem mať za sebou prvú poradňu 😃
Dnes ma ale doktorka dala na PN kôli celodenným nevoľnostiam 🙈 je to strasne ,čo zjem vyvratim a aj vodu už .. neviem čo mám jesť ,strasne mi smrdí varené jedlo a o mase ani nehovorim 😞 ..takže budem bojovať doma do ďalšej kontroly a ptm sa uvidí či budem práce schopná

monilik
28. júl 2016

@14nunu10 to by bolo skvelé 😊

14nunu10
28. júl 2016

@ednett potiahnem si raz za týždeň ...

14nunu10
28. júl 2016

@monilik ono ani nie tým ze ti je zle všeobecne ale preto ze je to úplne iné tehotenstvo...fakt to vychádza uvidíš bude babulka 😁😍😍ja chcem dievku tiež ale tipujem si asi chlapca aj keď je to presný stred u mňa ani ako pri chlapcoch a ani ako pri dievčati sa necítim ..komédia 😁😁😁😁

14nunu10
28. júl 2016

@lelet1609 tak je všetko ok...No nezavidim ti,s tym smradom mám aj ja ale iba pri kuracine 😝vracať som ešte nebola ani raz ale tak zase úplne dobre mi tiež nieje..musíme vydržať,pekne oddychuj,uzi si pn veď ono to bude pomaly hádam odznievat😘

ednett
28. júl 2016

@14nunu10 ja som fajčila aj 20 denne pred otehotnením , ale teraz mi riadne dym smrdí 😃 som rada, lebo pri prvom som mala také chute, že cez deň som si dala dakedy aj 4😞 do toho 7 mes.

14nunu10
28. júl 2016

@ednett no mne sa nezhnusili ani pri jednom tehu kurna ako naschvál ale tak držím sa aj keď svagrinka hulila ako komín a dieťa zdravé ,krásne 3100g-move..Ja sa bojím tak len fakt občas potiahnem raz dvakrát sluka a čau..Aj tak mám vycitky potom 👀👎

ednett
28. júl 2016

@14nunu10 veľmi silno chápem...ale je to presne ako mať chuť na sladké alebo ovocie a pod, ako majú tehuľky. Mne doktor povedal, že nech si radšej dám, raz za cas, to že by som si odoprela to vraj viac skodi.