Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@14nunu10 bo a uz som zacala trosku krvacat 😯
@kotatko1232 čo a to prečo ? Nestras 😯😯😷😷😷😯😯
@14nunu10 neviem uz lezim v klude nohy hore
@kotatko1232 ked len trosku treba si lahnut a nic uz nerobit ak sa to zhorsi tak pohotovost
@kotatko1232 a moc ?? 😯utros alebo Duphaston neberies??
@14nunu10 nic neberiem no mala som pocit ze som sa pocikala a mala som flak krvy
Idem ja off,láme ma už .pa zajtra 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
@kotatko1232 možno cievka praskla ako sa maternica roztahuje,alebo nie si v období ms? Alebo prudsi pohyb neboj to je v pohode oddychuj,posleduj sa...
@14nunu10 no dala som si magnezko tak to slabne dufam. prave mi dnes Ms mala koncit.od dnes mam mat plodne dni.... pted hodinkou som si dala magnezko mozem si dat dalsie?? alebo ako casto mozem
@clovek123 nebooooj 🙂...sj mna strasili vsetci ze ake je to hnusne a nechutne...bla bla..je to proste sladke - to je vsetko...fakt je, ze kavu by si si tak neosladila 😀, ale jr to uuuuplne v pohode na vypitie...daj to na jeden/dva krat - nechlipkaj a mas to za sebou 🙂
Ja som odpadla lebo mi to narobilo chaos v orgsnizme, ale tsk aspon zistili ze je tsm nejsky problem s glukozou a jej spracovanim...a som nemusrla sediet v cakarni ale som cez hodku lezdla na lehatku u dr. 🙂..tak to bolo supis! 🙂

@clovek123 DM-diabetes melitus =cukrovka ..vysvetlenie ..😌