Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@majamat no uz to je trosku lepsie tak uvidim do rana.verim tomu ze babenko vydrziii a ostane somnou az do uplneho konca
Dobre ráno kocky 😎😉
Tieto divoké sny ma raz privedú o nervy aj vám sa samé somariny snívajú? 😮
@kotatko1232 no čo mojo,prešlo? Dnes si daj druhé ak tak a aj ja verím že je všetko ok a babenko sa pekne upokojí a vydrží do konca 👍
@majamat hahaaa,aj ja mastné vlasy stále,každý deň vypucim nejakú vyrazku,chlpy mi riadne rýchlo rastú nestiham holit 😨no ja som ťažko zvedavá na pohlavie co to v brušku mám ..😁😁😁
Dnes idem vykúpiť ovocinu a zeleninu na trhu,nemám nič a treba stále čosi zut...😋😋😋😋😋
Pekne rano zelam 😊 citam ze ste vyhadzane? Ja sa od zaciatku cudujem ze sa mi plet neupravila ked som zostala tehu..
Ktora ste strasne hladna? Boze ja som ako srotovnik kazdu chvilu mam nieco na taniery a vyzieram.. na slade ani nemam chut len na jedlo stale mi skrka v bruchu... Sa smejem ze budeme mat velikeho jedaka/cku.
@14nunu10 ahoj no krvaacam ale nie moc silno alle je krv a podbrusko ma boli celi cas od vcera
@kotatko1232 utekaj k dr dá ascorutin alebo niečo iné ..😱
@kotatko1232 zbehni radsej k lekarovi..tehotensky test si neskusala??
@castor 😁😁😁😁😁😁😁mne ukradli nákup a bála som sa domov prísť a cestou ma naháňal akýsi najomny vrah 😁😁😁a vbehla som do lekárne uplakana a kúpila som si 140 tbl magnezia ...😁😁😁😁😁😁😁😁😁
A deň predtým sa mi snívalo s cernochom a strašne som chcela vidieť jeho hm.........😁😁😁😁😁že či majú takych ako sa hovorí 😁😁😁ale nedostali sme sa k tomu ...pomooc umrem 😁😁😁😁
@14nunu10 davam si magnesko.
@zaburiatko15 nie nerobila.mo si myslim ze to je zbitocne uz 😳
@kotatko1232 este to moze byt v poriadku, vela zien ma slabsi menzes prve mesiace aj ked uz su tehu... k dr by som isto zabehla
@kubinca ja to slabe nemam .mne ide krv normalna boli ma v podbrusku ked chodim...dufam ze to bude ok 😢
@kotatko1232 strasne silno ti drzim palce, myslim na vas ❤
Chod prosim k lekarovi.
@kotatko1232 drzim palce silnov!!!!!
@kotatko1232 drzim palceky. A verim ze to dobre dopadne....
@hlasnicka dawam si magnesko
@kotatko1232 preco racej nezbehnes doktorovy? Alebo potom na pohtovost?
@kotatko1232 to nemyslíš vážne ze s krvácaním sedis doma s magnezkom...utekaj niekedy dokážu zachrániť babenko ...tu ide o min,hodiny......😭😭😭😭😭
@14nunu10 to som mala aj pred 2mesiacmi a boli sme v nemocnici este v noci a uz bolo neskoro 😳
@kotatko1232 no ale aj tak ta musí prezrieť či sa to pekne samo vycistilo alebo bude treba kyret ak už k tomu došlo....je to akési čudné v minulosti si potratila a teraz ti nedal žiadne tbl keby sa to zopakovalo?? Však to sa inak rieši toto....a ty mi prídeš tak kludna ..ja by som sa zblaznila ...😞😩😔
@14nunu10
@kotatko1232 ja nechaoem ,keď môžeš ešte niečo urobiť a zachrániť to malé ,tak nerobis nič aké si len na magnézku???? To by som si ani nedávala a akonáhle by som zistila že sa niečo aké deje už by som doma nebola ... myslím že by bolo rozumnejšie ísť o nemocnice
@kotatko1232 teraz nechcem byť hnusná, ale naozaj si tehotná? Nie je to len MS? Lebo naposledy som niekde videla tvoje testy a boli úplne biele a baby ti vraveli, že to nie je pozitívne. možno si mala potom tehu test pozitívny, to som už nezachytila, v tom prípade sa ospravedlňujem. Ale zase vždy lepšie keď príde MS ako stratiť bábo, tak preto sa pýtam...
@castor bola som aj u doktora
@kotatko1232 ešte krvacas?
@kotatko1232 čo ti povedal dr ...😎
@14nunu10 asi takto 😢