icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

kotatko1232
29. júl 2016

@lelet1609 ano uz normalne. 😯

castor
29. júl 2016

@kotatko1232 a doktor potvrdil tehotenstvo? Nezdá sa mi, že by v siedmom týždni tak rýchlo kleslo hcg, že hneď v deň krvácania je úplne čistý test...
Ale to je už jedno, v každom prípade mi je to ľúto ☹ drž sa

clovek123
29. júl 2016

Pomoooc mne je od pol noci tak zle vraciam cely cas myslela som ze sa to zlepsi a nic trosku zjem zle neziem este horsie

majamat
Autor odpoveď zmazal
gemelos
29. júl 2016

Ahojte, pridávam sa k Vám 🙂 . Som v 6tt + 4 a srdiečko bije. Bude to moje druhé dieťa a zatiaľ mám iba neskutočné výkyvy nálad..idem si sama na nervy s tým už 😀 ..a smrdí mi všetko..ešte aj čerstvé pečivo v obchode.

tinik888
29. júl 2016

Ahojte baby neuvazujete o sukromke?

asemilka
29. júl 2016

@tinik888 len to už potom nebude takéto fórum, ale skupina.. Uzamknute fórum už zrušili.. Existuje už skupina pre marcovky 2017. Hodí ta tam automaticky, keď si v pase vyplnis termín pôrodu. Zatiaľ je skupina verejná. Ale je najmenej napísať adminom a spraviť z nej súkromnú 🙂

14nunu10
30. júl 2016

@kotatko1232 takže už nič ...😱😞

14nunu10
30. júl 2016

@gemelos ahoj,kľudne sa pridaj a vitaj 😻

14nunu10
30. júl 2016

Babulky mňa dnes čaká veľké upratovanie ...pekne postupne a hlavne pomaličky a opatrne ...😎
Vy čo máte dnes na pláne????

majamat
Autor odpoveď zmazal
asemilka
30. júl 2016

@14nunu10 ja mám dnes fraj... Upratané je, nakúpené je.. Počkáme, kým muž vstane a niečo vymyslíme 🙂

castor
30. júl 2016

@14nunu10 my ideme do NR k svokre. Staršia dcéra bola u nej na prázdninách a ideme po ňu. Bolo fajn mať chvíľu len jedno dieťa, ale už nám aj chýba 😎 Výhoda, že dnes nemusím variť.
Inak je to sranda s tými nevoľnosťami. Keď som hladná, nie je mi dobre a keď sa najem, tak ešte horšie. Ale našťastie intenzita nie je taká ako minule. Teda aspoň zatiaľ. Radšej niečo robím ako ležím, lebo keď pracujem, tak na tú nevoľnosť zabúdam. A o prácu nie je núdza, lebo sa pomaly sťahujeme a treba baliť a prevážať veci plus v utorok maľujeme kúpeľňu.

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
30. júl 2016

@majamat sa nemusíte so svokrusou? Či ? A čo ideš niečo pre seba kupovať či len potraviny?

@asemilka csss sa máš,vonku vyzerá byť krásne tak si to uzite 😎

castor
30. júl 2016

@majamat no ani nehovor. Keď som ešte nevedela, že som tehotná, vláčila som do auta plné ikeové tašky s knihami, malé skrinky a vrcholom bolo presťahovanie asi 100kg gauča, ktorý sme trepali s manželom z prvého poschodia na prízemie. 😖 Ak toto bábo prežilo, tak je tam fakt dobre zavŕtané 😉 Test som si robila s tým, že teda nech viem na čom som, lebo sa bude ešte veľa sťahovať a keď vyšiel pozitívne, skoro ma prekotilo, že čo som to stvárala. Teraz samozrejme nič ťažké nedvíham. Včera som chystala kúpelku na maľovanie, olepovala som drevené trámy, zakrývala sanitu. Práca mi robí dobre, hlavne poobede, keď mi je najhoršie, ale muž mi už prideľuje len ľahké veci.
My sa sťahujeme z dedinky pri BA do BA. Z domu do domu. A chceme si, čo sa dá odviezť sami, nech sťahovka zoberie len veľké kusy. Tak každý deň niečo prevezieme. Musíme to stihnúť do septembra, lebo dcéra nastupuje do školy, tak nech má všetko v izbičke nachystané a pokoj na učenie.

14nunu10
30. júl 2016

@castor ďalšia co ide k svokre 😁ale nie treba malú zobrať domkov a super ze ti tam chce byť 😎a teda sťahovanie brrrr..ja som toto zazivala dvakrát v tehu a nikdy viac ...to je zabijak a stále čosi treba 😱

castor
30. júl 2016

baby, čo si myslíte o kúpaní sa v tehotenstve? počas prvého som sa nekúpala, počas druhého razu v hotelovom bazéne a nič zlého sa nestalo. Teraz mám hroznú chuť vybehnúť s deckami na kupko alebo k jazeru.

lenkalienka111
30. júl 2016

@castor dostat kupit v lekarni take specialne tampony, ktore su niecim napustene aby sa voda nedostala dnu. ak uz velmi chces ist, tak si to daj, ale inak co viem, tak sa to nedoporucuje, kvoli moznym infekciam. ani termalne vody a ani kupanie sa vo vani nie je vhodne

castor
30. júl 2016

@14nunu10 máš pravdu, je to des ☹
Inak moja svokre je super, máme veľmi dobrý vzťah. Veľa mi pomáha, aj keď je 80 km od nás. Vždy keď som potrebovala tak prišla alebo vzala malú k sebe. No a čo je najlepšie, vôbec sa do nás nemieša, nekomentuje, je skrátka poklad 🙂

ajana1
30. júl 2016

@castor vklude sa okup ale zober so sebou niekolko plaviek a hned ako vylezies z vody tak si ich prezlec za suche aby si predisla infekcii. Ked som bola tehotna s malym tak som chodila plavat az do porodu a bolo to super byt aspon v ako takej kondici a robit nejaky sport.

majamat
Autor odpoveď zmazal
ajana1
30. júl 2016

@majamat tak to si teda mala dost velke brusko. Mne zas maly sedel na chrbtici takze som isla rodit s bruchom ako mali ine v 6 mesiaci.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
lelec
30. júl 2016

@majamat no predstav si ze ja som otehotnela presne v den ako mi skoncil menzes a to uz po druhy krat ked mam ovulku mam ju v strede cyklu ako ma byt a mam ju aj bolestivu a tak isto aj výtok takze viem kedy ovulejem, cuduj sa svete no otehotnela som presne dva kkrat presne po menzese a viem to na sto percent

14nunu10
30. júl 2016

@castor to je super,tak to ma byt 😎😎😎 a inak tie špeciálne tampony sú dosť drahé a je ich len 3 alebo 5 ks v balení,ak nie si nachylna na mykozy stačí ti obyčajný tampon a nesmie byť preplnené kúpalisko lebo čím viac ľudí tym viac bacilov..ale ja som sa kupala pri všetkých deťoch v tehu a nikdy nič som nelapila 😉

14nunu10
30. júl 2016

@majamat krásne fotky...musím aj ja pohľadať veru kdesi ...bruško riaaaaaaadne ale kraaasne 😍neporobili sa ti strie?Ja som pri prvom mastila bravcovou mastou keď sa mi ich pár urobilo a prd to pomohlo,ja mám po celom tele brutálne strie ..nepomohlo mastit ničím a ze vraj je to stavbou koze,stiepenim bielkovín takže nezabránila som tomu ..mala som podobné brucho inak ...a o svokre to dobre všetko poznám takže to nejdem rozoberať ale úplne ta chápem ..čo je moc to je moc 😎

majamat
30. júl 2016

@lelec ovulacia nie je len taky termin pre srandu,. znamena to uvolnenie vajicka, ktore sa da oplodnit len tusim 3dni pred a 3dni po ovulke. to znamena, ze ak si otehotnela pred ms, bud si mala ovulku 2x, alebo existuje nejaky dovod. ako vies, ze si otehotnela pred ms?

majamat
Autor odpoveď zmazal