Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Tak dnes mi hcg kleslo.hned mi robili kyret.este zajtra bude kontrola ci mi kleslo hcg ak nie tak zrejme slo o mimomaternicove tehu a budu mi robit laparoskopiu.
Rano som sa zobudila ze ma bolia krize a teraz uz poobede mam hnedaste spinenie. Popritom celi den sa snazim lezat lebo mi je zasa nanic
baby aj vam sa stava,ze sa budite v noci? posledne 4 noci mam sekany spanok.. predtym som lahla a spala do rana a teraz akosi nemozem spavat poriadne a duplom by som stale iba cikala
Žienky ,čo mám robiť ... stále mi je zle aj to čo som mohla zjesť už nemôžem 😞 prehana ma 2 deň , vypijem vodu- nadrapuje ma a je mi aj malatne nejako 😞
@lelet1609 kamoska to tiez tak mala... jedine to pretrpiet,lahnut si.. ja som zacala jest hned rano z postele predtym ako sa postavim nejaky suchar a zatial zabera,prestali mi ranne nevolnosti.. a co sa tyka liekov,ja som aj pred tehotenstvom davala torecan cipky.. je to proti zvracaniua citala som,ze to lekar daval babam proti nevolnosti..ale to by som sa radsej poradila s lekarom
Ďakujem Vám ,uvidim čo mi povie Dr. zajtra