Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
tak zvlastne ma zacala boliet maternica :( stalo sa vam to? nie je to bolest ako pri ms..ale neviem ako to opisat ... mam sa bat? nerada by som sla na pohotovost lebo tam mozem hocico chytit :( co mi poradite?
@nivea777 ja by som sla..ja som dnes sla tiez s bolestami a mam hematom a som v nemocnici..nestrasim, ale vystriham
@petuskaa12 to ti lekar nezistil ked si bola u neho nedavno? uz to preslo..len to bola taka divna bolest... ty si spominala ze si potratila tento rok? ako si to citila? ak si to nebola ty tak hlboke prepac..len je tu dost zien a obcas zabudnem co ktora pisala
@nivea777 ja by som fakt sla..ja som bola v utorok s krvacanim, doktor nevidel pricinu krvacania..zacala ma boliet maternica aj spinit som zacala tak som sla dnes na pohotovost..doktorka ma poriadne prezrela, videli sme drobcov, aj srdiecka 😉 a aj maly hematom, ktory, dufame sa vsetrebe alebo vyplavi a hlavne nenarobi sarapatu.
Potrat? Nijako..isla som na poradnu zaciatkom 13 tyzdna a tam mi doktor povedal, ze nieco nie je v poriadku. Citila som sa dobre, len mi vymizli trosicku priznaky. A rano na druhy den sa mi samovolne spustil potrat.
Na tvojom mieste by som fakt sla.. @asemilka ma pravdu..radsej ist 10x ako raz lutovat
@petuskaa12 nastastie nespinim..ale dva krat ma tak divno zabolelo a uz to preslo potom..
@nivea777 tak davaj pozor na seba 😉 trosku klud, nohy hore a bude dobre. Predsa len sa maternica roztahuje, drobec potrebuje miesto na realizaciu 😉
@petuskaa12 teraz zas citim ako pri ms..to viem ze je nornalne. ak to aj zajtra budem mat nahodou tak pojdem na pohotovost
@petuskaa12 ked som povedala drahemu ze pome na pohotovost tak ma odbil ze sak aj tak mi tam lekar nic neuvidi. som len 6tt+0
@nivea777 mne dnes dr. Povedala ze plod zodpoveda velkosti 6+0..a uz boli aj obe srdiecka 😉
@majamat
@petuskaa12 ze nemam stresovat :( a vkuse to iste mi tvrdi ze tam nic nebude vidiet lekar.. jemu asi na tom az tak nezalezi :( nedokaze pochopit,ze sa bojim
To tak chlapi..aj moj manzel zapochyboval, na chvilocku, ale nakoniec ma sam vzal na pohotovost..predsa len, budes kludnejsia ak uvidis srdiecko aj drobca. Moj pochopil ze to boli az ked videl slzy a ze mi je fakt zle a mam nevolnosti az ked som nic poriadne nezjedla 😉
@petuskaa12 mne akoze nic neni..len na to zabolelo dva krat a potom to preslo..ale stale mam pocit akoked som bola nachladnuta
@nivea777 na to davaj prosim ta pozor..
nakoniec sme boli na pohotovosti a povedal,mi ze tehotna son ale babo zatial nevidno..ze na 6tt to je normalne a ze podla neho je vsetko ok..som spokojnejsia len skoda ze este som nevidela babo
@nivea777 🙂 urcite si kludnejsia, ze je vsetko ok. Nabuduce bude uz drobec aj so srdieckom. Drzim palce 🙂
@nivea777 ja som bola na prvej kontrole ked sme boli 5+2 a tiez sme okrem bublinky nic nevideli...neboj sa na dalsej prehliadke uz budes vidiet aj srdiecko ❤❤❤
Kedy vlastne ides?
A je skoro po dovolenke a spat do reality 😩
Ja už mám navarene hovädzie plátky na prirodno v horcicovo paradajkovej stave s ryžou...a hodila som prať ,aj orchidey som namocila na pol hodinku ...že aká som akčná dnes..vidieť ze slnko svieti hneď je človek nabitý energiou 😁🌞🌞🌞🌞🌞🌞

@nivea777 aha no keď ti takto byvavalo uz aj pred tehu to je zvláštne ...👀 veď uvidíš či sa to po pôrode nestratí ono zvykne veľa vecí sa zmeniť a upraviť po pôrode...Ja som celé detstvo a dospievanie trpela zapalmi moč.ciest a prvým pôrodom to vymizlo ....👍