icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

ajana1
7. aug 2016

@14nunu10 veru a hned do prace 😩 Ale to dam nastastie idem iba na par hodin a poobede skontrolovat fazulku kolko narastla.

nivea777
7. aug 2016

baby dakujem za podporu... ste zlate
@majamat myslim ze urcite vyjde na april lebo podla kalkulacky a poslednej ma to vychadza 31.3,samozrejme ked ovulacia bola asi 8.7 tak tipujem ze TP bude okolo polky aprila.. ale lekar mi povie snad presnejsie

@petkovamiruska idem az o 10 dni, mala by som byt 7tt +4 podla ms

14nunu10
7. aug 2016

@ajana1 tých pár hodín vydrzis predsa a poobede uvidíš malinke,to ti ubehne neboj 👍pytaj foto

ajana1
7. aug 2016

@14nunu10 foto uz jedno mam 😉 Uvidim rano ze ci pojdem vobec do kancelarie lebo sa mi na tie tri hodky fakt neoplati a veru treba si aj pospat lebo som tomu spanku tieto dni fakt neublizila. Ale treba si vychovat aspon z jedneho tanecnika a kedze sa mi to s malym nepodarilo mam aspon druhy pokus

14nunu10
7. aug 2016

@ajana1 fotiek nikdy nieje dosť 😁😍ja mám už štyri ale zakaždým si budem pýtať😁joj veď keď tam nemusíš tak nechod,tri hodiny nazvyš sa dajú aj inak využiť😎

clovek123
7. aug 2016

@14nunu10 boze to si ja este v posteli

14nunu10
7. aug 2016

@clovek123 noaco...Ja som včera bola celý deň v posteli 😉

monilik
7. aug 2016

@14nunu10 aj ja 😀 😀 😀

petkovamiruska
7. aug 2016

Ja tiez lezim a to poobede mame navstevu na cely tyzden...neupratane a nenavarene...no co uz 😉

14nunu10
7. aug 2016

@petkovamiruska to stihas 😁😁😁😁

kubinca
7. aug 2016

Ahojte, peknu nedelu prajem ;) ja som od rana tiez nic nespravila, ak sa nepocitaju ranajky pre deti :D do 12stej sme tu mali navstevu, a okolo obeda tu zas pridu, mama taku dvojdnovu akciu u nas na dvore s mojou rodinou, a odrazu aj syncekove narodky sme oslavili 🙂 to bolo radosti :D

petkovamiruska
7. aug 2016

@14nunu10 prave vstavam 😁 podam info co som vykuzlila 😁😁😁

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@kubinca paaaani teda vám je paraaaadne 😎aj ja chceeeeemmmm oslavovať a torticku papaaat 😋😋😋😋

14nunu10
7. aug 2016

@petkovamiruska určite niečo super 😉

14nunu10
7. aug 2016

@majamat to fakt? Aj na programe rozmrazovanie?? Mne toto robí len keď dám mäso zamrznute na hriatie

14nunu10
7. aug 2016

@majamat však ja tiež sa nejdem pretrhnúť od roboty 😁😁ako nič mi nieje ale cítiť to ze v brusku niečo je ..taký divny stav a najlepšie na to je byť v lezatej polohe 😎tak idem povesat pradlo a ešte jednu varku dať prať ...Potom už len veget,telka,pexeso s malou hrať a tak

kubinca
7. aug 2016

@majamat mala je majova, maly augustovy, takze vzdy to riesime gulasovkou alebo grilovanim na zahrade, je to super 🙂 a dakujeme ;)
@14nunu10 no veru paraadne ale vecer som mala pupok ako v 5tom mesiaci co som bola taka prejedna :D a dnes repete :P

14nunu10
7. aug 2016

@kubinca noaaaaaco však kedy ak nie teraz 😁😁a keď iba večer,ráno si stihla zas 😋

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
7. aug 2016

@majamat sranda aké sme rozdielne😁😁😁spája nás iba ta únava a lenivosť 😁😁😁no ja by som sa hodila jednoznačne do sladkého,minule mi drahý kúpil veterniky to som bola vo svojom zivle a aj hlava ma vtedy prestane bolieť akoby mi cukor chýbal...na slané chuť nemám ako cipsy,chrumky,tyčinky a pod mám doma ale vôbec ma nepotiahnu...jogurt to môžem lebo je sladký😁a mäso vôbec mi nejde na chuť..
Ale dobre ze vieme čo nám chutí a čo zaberá na nevoľnosť
.Ja som zvedavá na tie pohlavia naše 😁😁😁😁

petkovamiruska
7. aug 2016

@14nunu10 no tak navsteva dojde o tretej 👍 ja mam babovku v trube, knedla kysne, polievka sa vari, robim akurat plnku do polievky a uz len gulas 😁 a upratat...stiham s prehladom 😜 a dnes mi je fajn takze super 😉

14nunu10
7. aug 2016

@petkovamiruska paaaani,ty si sa nakopla 😁😁😁😁babovku daj mne ,im nebude chýbať 😁😁😁si super,stihas ...

clovek123
7. aug 2016

@14nunu10 tak to ja nic sladkeho. A zajtra uz idem na tu glukozu normalne sa desim

14nunu10
7. aug 2016

@clovek123 potom daj vediet,neboj sa ...držím prsty

castor
7. aug 2016

@clovek123 ja tiež nič sladké nemôžem vidieť. Tú glukózu ti nezávidím, lebo potom v treťom trimestri je to už fuk, sladké mi chutí, ale teraz neviem ako by som to zvládla. Inak ja som si vždy brala polovicu citróna. Sestrička mi to do toho vytlačila a chutilo to ako trochu presladená citronáda, ale oveľa príjemnejšie ako bez neho.

castor
7. aug 2016

Fuuj, mne bolo včera tak zle celé poobedie... 😖 Boli sme sa rodinka prejsť po Pezinku a na zmrzku ale celý čas som len predýchavala nevoľnosti. Trvalo to až kým som nešla spať.
Dnes doobeda dobre a teraz to trochu cítim, ale nie je to také zlé ako včera.
Vybavila som s mamou varovanie deciek, tak zajtra na jednu utekám ku gyndošovi. Držte palce nech je všetko ok. Večer dám vedieť, ako sme dopadli, možnože aj fotočku budem mať, ak bude všetko v poriadku.

majamat
Autor odpoveď zmazal