Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
baby dakujem za podporu... ste zlate
@majamat myslim ze urcite vyjde na april lebo podla kalkulacky a poslednej ma to vychadza 31.3,samozrejme ked ovulacia bola asi 8.7 tak tipujem ze TP bude okolo polky aprila.. ale lekar mi povie snad presnejsie
@petkovamiruska idem az o 10 dni, mala by som byt 7tt +4 podla ms
@14nunu10 foto uz jedno mam 😉 Uvidim rano ze ci pojdem vobec do kancelarie lebo sa mi na tie tri hodky fakt neoplati a veru treba si aj pospat lebo som tomu spanku tieto dni fakt neublizila. Ale treba si vychovat aspon z jedneho tanecnika a kedze sa mi to s malym nepodarilo mam aspon druhy pokus
Ja tiez lezim a to poobede mame navstevu na cely tyzden...neupratane a nenavarene...no co uz 😉
@petkovamiruska to stihas 😁😁😁😁
@14nunu10 prave vstavam 😁 podam info co som vykuzlila 😁😁😁
@petkovamiruska určite niečo super 😉
@majamat sranda aké sme rozdielne😁😁😁spája nás iba ta únava a lenivosť 😁😁😁no ja by som sa hodila jednoznačne do sladkého,minule mi drahý kúpil veterniky to som bola vo svojom zivle a aj hlava ma vtedy prestane bolieť akoby mi cukor chýbal...na slané chuť nemám ako cipsy,chrumky,tyčinky a pod mám doma ale vôbec ma nepotiahnu...jogurt to môžem lebo je sladký😁a mäso vôbec mi nejde na chuť..
Ale dobre ze vieme čo nám chutí a čo zaberá na nevoľnosť
.Ja som zvedavá na tie pohlavia naše 😁😁😁😁
@14nunu10 no tak navsteva dojde o tretej 👍 ja mam babovku v trube, knedla kysne, polievka sa vari, robim akurat plnku do polievky a uz len gulas 😁 a upratat...stiham s prehladom 😜 a dnes mi je fajn takze super 😉
@petkovamiruska paaaani,ty si sa nakopla 😁😁😁😁babovku daj mne ,im nebude chýbať 😁😁😁si super,stihas ...
@clovek123 ja tiež nič sladké nemôžem vidieť. Tú glukózu ti nezávidím, lebo potom v treťom trimestri je to už fuk, sladké mi chutí, ale teraz neviem ako by som to zvládla. Inak ja som si vždy brala polovicu citróna. Sestrička mi to do toho vytlačila a chutilo to ako trochu presladená citronáda, ale oveľa príjemnejšie ako bez neho.
Fuuj, mne bolo včera tak zle celé poobedie... 😖 Boli sme sa rodinka prejsť po Pezinku a na zmrzku ale celý čas som len predýchavala nevoľnosti. Trvalo to až kým som nešla spať.
Dnes doobeda dobre a teraz to trochu cítim, ale nie je to také zlé ako včera.
Vybavila som s mamou varovanie deciek, tak zajtra na jednu utekám ku gyndošovi. Držte palce nech je všetko ok. Večer dám vedieť, ako sme dopadli, možnože aj fotočku budem mať, ak bude všetko v poriadku.

@14nunu10 veru a hned do prace 😩 Ale to dam nastastie idem iba na par hodin a poobede skontrolovat fazulku kolko narastla.