icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

14nunu10
9. aug 2016

@majamat večne deti,raz pravda 😉no to je riadne zle na tom 😕my máme je to vlastne moja sesternica a má 16 rokov zatiaľ zdravá,dokonca vychodila obyčajnú základnú školu žiadnu špeciálnu.Síce je dyslekticka aj dysgrafia ale to je malina .Ja som pred hodinou zjedla banan a už mi skvrka v žalúdku ako besne 😬čo dnes planujes robiť?

majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
9. aug 2016

@majamat aha no to naša porodila po 40 tke ..Ale čo viem zdravá ...
A potom už máš dovolenku či pn..či ty ideš robiť až do materskej? Či ako...

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
9. aug 2016

@majamat ty riadne riskujes nebojis sa ze sa niecim nakazis? A co sa tyka toho jedla ja vam tak trochu zavidim ja zjem velmi malo a ked aj nieco zjem nevhodne hnedvto ide zo mna von uz by som sa tak rada poriadne najedla

14nunu10
9. aug 2016

@majamat aha no na tie ihly pozor,ja som sa už veru naučila ihly po aplikacii nezatvarat,a odberat krv s rukavicami,chvilu mi to trvalo ale to sa inak nedá,všade sama pliaga,tubera,žltačka...

14nunu10
9. aug 2016

@clovek123 nezavidim ti ja zas zujem až moc a musím sa obmedzovať..

nivea777
9. aug 2016

@clovek123 aj si schudla?ja nastastie nezvraciam ale zle mi byva obcas,tak jem pomenej

clovek123
9. aug 2016

@nivea777 schudla 3 kg vcera sa doktor smial ze kazde tehu najprv schudnem

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
14nunu10
9. aug 2016

@majamat no tie ano

petkovamiruska
9. aug 2016

@majamat
@14nunu10 ahojte kocky...ja mam take narocne dni za sebou a aj pred sebou...mame navstevu na troska dlhsie...manzel si tu dotiahol byvaleho zamestnanca a chcu skusit ci by ho dokazali aplikovat na trh,lebo my sme surne niekoho potrebovali,ale kedze teraz makaju dlho do noci spi u nas....ja varim, upratujem a robim servis,na ktory nemam chut,naladu a ani sil som nemala co sa trosku sice zlepsilo,ale najviac mi vadi,ze sa manzel zarezal do prace a spolu komunikujeme dokopy 15 min za cely den a to sme v jednych priestoroch 24 hodin spolu...ale to prejde...vzdy treba nieco obetovat....
tie potraty tu ma brutal vystrasili a kebyze mi ten moj lekar neda kontrolu kazde dva tyzdne asi sa zblaznim...buduci utorok som teda znova u neho 🙂 dufam,ze je vsetko ok..
a co sa jedla tyka, tak ja akoby som nejaka kyselina bola, vkuse som hladna....zmenila sa mi postava a aj rozlozenie tuku,ale doteraz som pribrala len 0,3kg co je super...som sa bala ze kedze som taka zduta ze budem mat aspon o 3 kg viac...
a na vasom mieste by som uz bola na marodke....ja kym sme sa snazili som mala ineho zamestnavatela a tam by som tiez nebrala ohlad lebo nas drali ako otrokov.....teraz nemozem ist na marodku lebo drem sama na seba :D
cize ja budem aj po porode aspon dva dni v tyzdni pracovat....ale ja len sedim takze pohoda....vcera som bola na nohach uz od 5:00 do 22:30 v praci...dnes som uz od 5:30 varila obed a asi ma necaka kratsi den,ale uz sa tesim ako sa cez vikend vyspim do sytosti <3 a vcera som si dala colu...kava je moj boj a premyslam ci si odvyknem uz na vzdy 🙂 drzte sa kocky

14nunu10
9. aug 2016

@petkovamiruska aj ty sa drz 😉máš to tam perne,ale ty to zvladnes neboj😎ja tiež jem a jem snažím sa obmedzovať ale trochu lebo by to nedopadlo dobre 😁radšej sa ani nevazim zatiaľ,bruško mi vykuklo zo dňa na deň,a je už dosť viditeľné a ja nonstop unavená ..nič sa mi nechce a to mi treba variť 😕

monilik
9. aug 2016

Ja som zatiaľ kilo pod váhou spred tehotenstva...ale už mi pomaly začína chutiť jesť takže to pôjde hore...baby ja som zvedavá čo čakáme.bojim sa aby muž nebol sklamaný z chlapčeka... :-\

14nunu10
9. aug 2016

@monilik ale neboj nebude prijme to 😉my by sme tiež chceli dievčatko aj deti ale je to vo hviezdach aj tak mám tusaka na chalana ale tak to nevadí hlavne nech je zdravé ...

monilik
9. aug 2016

@14nunu10 veď to je najdôležitejšie to je jasné.

petkovamiruska
9. aug 2016

@monilik
@14nunu10 nejaka monika tu vyratava pohlavie dietatka na zaklade datumu narodenia rodicov...nechce prezdradit metodu ale vraj ju to naucil neviem kto z rodiny 😉 uspesnost neviem, ale mne vyratala dievcatko a cinsky kalendar tiez 😁 tak uz len pockat tych par tyzdnov a nechat sa presvedcit o pravde alebo o opaku. Ja by som brala babu 😍

@14nunu10 a jasne, ze to zvladnem...inu moznost ani nemam...inak lezim v sklade haha

monilik
9. aug 2016

@petkovamiruska HaHa to je ako ten test so sódou bikarbónou 😀 ja sa rehocem lebo sme už povedali svokre o mimi a tá že má doma nejakú virgulu a že jej už pred mesiacom vyšlo že som tehotná a že čakám dievčatko 😀 😀 😀 tak ani nebola prekvapená 😀

clovek123
9. aug 2016

@14nunu10 ty uz mas viditelne brusko ? Boze tak to dufam ze aj ja budem aspon za mesiac

monilik
9. aug 2016

Inak mne pri chalanoch vyšiel čínsky kalendár...iné nič.a teraz mi vychádza dievčatko podľa čínskeho aj podľa jonasa.

monilik
9. aug 2016

@clovek123 aj ja už mám brucho ako v 5. mesiaci... Zato sme už povedali bo to aj tak vidno. ale je to divné bo podľa váhy som schudla

kubinca
9. aug 2016

Ahojte 🙂 po prejedaní co sme mali tento víkend uz aj mne brusko vybehlo :D a pohlavia, mne oba razy sedelo podla cinskeho kalendara, teraz mi vychadza chlapec a asi aj pocitovo sa citim na chlapca, som velmi zvedavaaa... pri prvej sme sa v 22tt dozvedeli pri druhom v 16tt 🙂
a kila, mne jedno kilo podla najedenia beha hore dole, ale aspoň nestupa ta vaha :D

clovek123
9. aug 2016

@petkovamiruska ja som citala ze sa to da urcit aj podla tepu srdiecka ked bije nad 140za minutu tak by to malo byt dievcatko a ked pod tak chlapec

huahua
9. aug 2016

Dievčatá, ja neviem čo som to za matka, ale ja som ani pri synovi, ani pri dcére, ani len netušila, že čo to je za pohlavie. Dokonca aj chute som mala rovnaké. Žiadne tušáky, nič. 😀

clovek123
9. aug 2016

@kubinca ja to vobec neviem podla cinskeho ratat a mam za sebou 3 porody z toho 2 chalani a 1 babu a pocitovo som to mala rovnako az toto tehu je uplne inaksie. Rozdiel som mala akurat v brusku chlapcov som mala ulozenych viac do bokov a dievku do brucha sa tlacila

monilik
9. aug 2016

@huahua no veď ani ja...pri druhom som bola presvedčená vnutorne že dievčatko a prdlajs..

monilik
9. aug 2016

@clovek123 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=p... tu je čínsky zadas iba vek a mesiac počatia.mne vyšli chalani a teraz mi vychádza dievca

kubinca
9. aug 2016

@clovek123 ja som sa pocitovo pri oboch trafila :D ale to bola možno len nahoda...
tu si zadaj datum narodenia a datum cca kedy si otehotnela, vyhodi ti lunarny vek v tom case...
https://www.chinesegenderchart.info/gender-calc...
a potom kukni tabulku

huahua
9. aug 2016

@monilik Mňa už život naučil, že to najdôležitejšie je držať v rukách živé zdravé dieťatko a je jedno, či je to syn alebo dcéra. Už len v to dúfam a po tom túžim. 🙂