icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

14nunu10
9. aug 2016

Tak asi celá moja rodina by povedala dievča keďže brachovi sa nedávno narodil syn,bola by to taká zmena ,chlapcov v rodine je kopec ale dievčat malo....budem trochen sklamaná ak to nevyjde to priznám 😱😕

nivea777
9. aug 2016

ked vas pekne poprosim vysvetlite mi niektora ako sa rata ten cinsky horoskop? resp. asi bude lahsie ked mi to niektora z vas pozrie a ja nadiktujem udaje,ktore treba.. :D lebo skusala som to pochopit a nepodarilo sa

majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
9. aug 2016

@majamat posles prosim stranku kde si si to pozerala? dakujem

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
nivea777
9. aug 2016

@majamat dakujem.. no vyslo dievcatko..ale mam pocit,ze to bude chlapcek.. Zena ked nejake pohlavie chce viac ako druhe,tak sa jej narodi to,ktore chcela menej..Kedysi som bola striktne ze dievca dievca ale teraz je hlavne aby malinke bolo zdrave

hateria
9. aug 2016

Baby uz ste niektora absolvovali aj nejake specialne vysetrenia na geneticke poruchy? V ktorom tyzdni sa to presne realizuje lebo na nete som nasla stale ine info? A na poradni vas este vysetruju vaginalne alebo uz cez brusko? ja by som uz tak chcela pocut ozvy babatka...

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
diablik2102
9. aug 2016

Ahojte baby tak my sme na prelome 2/2017 3/2017 ale zatiaľ máme TP 25.2.2017 dr.ani nevravel kedy :/

clovek123
9. aug 2016

@hateria po 15 tt sa chodi

majamat
Autor odpoveď zmazal
hateria
9. aug 2016

@clovek123
@majamat dakujem baby ale aj vy odpovedate inak,tak ja uz neviem 🙂))) na nete som nasla,ze napriklad NT sa musi robit od 11.-13+6tt max. Potom mozno po tom 15.tt sa robi amniocenteza ale na krvne a ultrazvukove vysetrenie to je po 15.tt dost neskoro ci? Ja len,ze momentalne som v 12.tt a moj lekar mal teraz 2tyzdne dovolenku a dalsiu poradnu mam uz ked budem na zaciatku 13.tt, tak ci to stihnem absolvovat.

monilik
9. aug 2016

@hateria v 11- 13tt by si mala ísť na prvý skrining.moj doky pozerá cez bruško,vaginalny uzv nemá a na skríning idem 23.8. tak uvidíme...ale s prvým synom mi v prvom trimestri robili vaginálne a s druhým cez brucho... 🙂

monilik
9. aug 2016

@hateria aby som bola presná,v teho knižke sa píše prenatalna diagnostika v I. trimestri od 11+1tt do 12+6tt

hateria
9. aug 2016

@monilik dakujem pekne 🙂 no musim sa hned spytat lekara, mam pocit,ze on ma na vsetko cas. Ved aj krv mi brali az v 10.tt. Alebo sa na to objednam do nejakeho centra a budem mat pokoj 😀 ja som uz mala asi 10x vaginalne sono doteraz kedze mam hematom. Ale ja uz chcem aj pocut babatko 😀 kamosky sa uz davno vytesuju...

majamat
Autor odpoveď zmazal
hateria
9. aug 2016

@monilik no super, to ani nestihnem ak to je ozaj do konca 12.tt...radsej sa objednam do nejakeho centra a nebudem na neho cakat...

hateria
9. aug 2016

@majamat no to moze byt, to by aj sedelo,ze akurat sa to stihlo. Citala som,ze aj kazde centrum ma ine kriteria, niekde ti to spravia aj do konca 14.tt...no zbytocne polemizovat, zavolam zajtra do nejakeho centra kde to robia a spytam sa priamo ich. Viem,ze to sijove prejasnenie nie je ani povinne ale ja by som to chcela absolvovat, mozno moj lekar to nerobi bezne,tak mi o tom ani nepovedal...

petkovamiruska
9. aug 2016

@monilik ja netusim ako to ona pocita a pocitovo sa este neviem odhadnut 🙂
svokra carodejka :D

monilik
9. aug 2016

@hateria neboj,bezne sa robí velky uzv v 11-14tt takže stihas. bez dokyho to nerieš ak chceš ísť cez poisťovňu aby si nemusela platiť potrebuješ výmenný lístok.

monilik
9. aug 2016

@hateria aj mne brali krv až teraz v 10tt 😉

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
9. aug 2016

@hateria inak v rámci tohto skríningu sa práve zisťuje prítomnosť nosovej kostičky a sijove prejasnenie plus ďaľšie veci....veľkosť,srdiecko,pohyby atd.

monilik
9. aug 2016

Ja budem 12+0 keď pôjdem na ten uzv.

ajana1
9. aug 2016

@hateria krv by mala byt medzi 9 a 14 tyzdnom a sono na Down medzi 11+3 a pred 14 tyzdnom

hateria
9. aug 2016

@monilik ale robili ti este len ten 1.odber kde sa urcuje Rh faktor, KO atd.? Mne sa to zda neskoro na konci 10.tt, co mam tehu kamosky,tak to maju davno absolvovane, v 12.tt im brali uz krv na downov syndrom. Lebo mne este len tu 1.krv bral a pritom som Rh negativna, cize este aj na protilatky by mi mali potom znova brat krv.
@ajana1

majamat
Autor odpoveď zmazal
huahua
9. aug 2016

@hateria ja idem tiež prvý raz do poradne a na krv až v 12. tt