Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
ked vas pekne poprosim vysvetlite mi niektora ako sa rata ten cinsky horoskop? resp. asi bude lahsie ked mi to niektora z vas pozrie a ja nadiktujem udaje,ktore treba.. :D lebo skusala som to pochopit a nepodarilo sa
Baby uz ste niektora absolvovali aj nejake specialne vysetrenia na geneticke poruchy? V ktorom tyzdni sa to presne realizuje lebo na nete som nasla stale ine info? A na poradni vas este vysetruju vaginalne alebo uz cez brusko? ja by som uz tak chcela pocut ozvy babatka...
@clovek123
@majamat dakujem baby ale aj vy odpovedate inak,tak ja uz neviem 🙂))) na nete som nasla,ze napriklad NT sa musi robit od 11.-13+6tt max. Potom mozno po tom 15.tt sa robi amniocenteza ale na krvne a ultrazvukove vysetrenie to je po 15.tt dost neskoro ci? Ja len,ze momentalne som v 12.tt a moj lekar mal teraz 2tyzdne dovolenku a dalsiu poradnu mam uz ked budem na zaciatku 13.tt, tak ci to stihnem absolvovat.
@monilik dakujem pekne 🙂 no musim sa hned spytat lekara, mam pocit,ze on ma na vsetko cas. Ved aj krv mi brali az v 10.tt. Alebo sa na to objednam do nejakeho centra a budem mat pokoj 😀 ja som uz mala asi 10x vaginalne sono doteraz kedze mam hematom. Ale ja uz chcem aj pocut babatko 😀 kamosky sa uz davno vytesuju...
@majamat no to moze byt, to by aj sedelo,ze akurat sa to stihlo. Citala som,ze aj kazde centrum ma ine kriteria, niekde ti to spravia aj do konca 14.tt...no zbytocne polemizovat, zavolam zajtra do nejakeho centra kde to robia a spytam sa priamo ich. Viem,ze to sijove prejasnenie nie je ani povinne ale ja by som to chcela absolvovat, mozno moj lekar to nerobi bezne,tak mi o tom ani nepovedal...
@monilik ja netusim ako to ona pocita a pocitovo sa este neviem odhadnut 🙂
svokra carodejka :D
Ja budem 12+0 keď pôjdem na ten uzv.
@monilik ale robili ti este len ten 1.odber kde sa urcuje Rh faktor, KO atd.? Mne sa to zda neskoro na konci 10.tt, co mam tehu kamosky,tak to maju davno absolvovane, v 12.tt im brali uz krv na downov syndrom. Lebo mne este len tu 1.krv bral a pritom som Rh negativna, cize este aj na protilatky by mi mali potom znova brat krv.
@ajana1

Tak asi celá moja rodina by povedala dievča keďže brachovi sa nedávno narodil syn,bola by to taká zmena ,chlapcov v rodine je kopec ale dievčat malo....budem trochen sklamaná ak to nevyjde to priznám 😱😕