Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@monilik ale ano coskoro zmenim ale nechcela som teraz ked mi brali konecne krv, nech mam aspon vsetky vysledky odkonzultovane a vymenim ho. Teraz je take prelomove obdobie kedy sa robia vsetky tie vysetrenia a bohvie kedy by ma zobral novy doktor. Tento moj gynekolog nie je zly ale je starsi a mam rizikove tehu a navyse je v inom meste, takze stale cestovat hore dole sa mi nechce cele tehu. Ale on je neskutocny flegmos 😀
Ja som sa bola osobne objednať na ten skríning a sestrička sa ma snažila zlanarit k ním 😀 už som u nich bola na uzv s druhým synom tak ma vedú ako nestalu pacientku a začala že ku komu chodím a či som tam spokojná a že on tam skoro nebýva a pod... Mi bolo smiešne 😀 hovorím že ja som spokojná 🙂 ale veru keď títo otvorili ambulanciu som k ním chcela prejsť bo ten doky je kapacita...len mi bolo ľúto bo ten môj je fajn a vzal ma bez problémov keď som bola už v 8. mesiaci s prvým synom a nemohla už dochádzať k starému dokymu...tak som si povedala že odísť môžem hocikedy keď sa mi niečo znepaci a ostala som ale viem o minimálne 10 ženách čo od môjho odišli k tomuto druhému 😝
@majamat ja som mala krvacanie a hematomy, skoncila som aj v nemocnici. Ale nemozem povedat ani jedno krive slovo na neho, on sam ma dokopal do nemocnice, pritom vecer predtym som bola na kramaroch a iba mi dali injekcie na zastavenie krvacania a poslali domov s tym,ze urcite potratim... On mi predpisal injekcie, lieky. Akoze snazil sa, to nemozem povedat na neho nic zle. Ale akurat mal problem najst na sono velky hematom a to ma trosku vystrasilo...On nevidel nic a o 3hod v nemocnici mi nasli takmer 4cm hematom, co sa mi nechce verit,ze by ho on nevidel..tak ma to trosku zneistuje ci ma dobre sono...Keby som zila v tom meste ako on,tak asi by som u neho este zostala ale kedze sme sa prestahovali,tak momentalne je pre mnna komplikovane dochadzat stale 100km len kvoli poradni ked mam lekarov aj tuto pod nosom...
@majamat urcite nie lebo v noci v nemocnici okolo 1 rano tam ten hematom bol, o 9 rano ho moj gynekolog nevidel a na obed v druhej nemocnici videli presne ten isty hematom a povedali mi presne tie iste rozmery...takze isto viem,ze on ho nevidel, preto ma to zneistuje..mozno to nie je nim ale ozaj starym sono. neviem..
@hateria nie môj nemá dobrý stroj ani nemá certifikát na tie skriningy.u nas to robia v centre prevencie rakoviny zdarma lenže tam je to pol dňa čakania a dve minúty vnútri a nič sa nedozvies,Grochal je drahý,v Heliose sa tiež platí a tento MUDr.Tomas to robí cez poisťovňu zdarma platíš si za objednanie na presný čas a prípadne fotky ak chces.venuje sa ti pol hodiny všetko vysvetlí popozera úžasný človek.dúfam že bude mimi v poriadku...ešte dva týždne čakania...
@monilik urcite bude vsetko v poriadku 🙂 ale aj ja mam strach a obavy zo vsetkeho...ja stale mam hematom,takze sme posledny mesiac len lezali a cakali co sa bude diat..vsetci mi hovorili,ze urcite potratim a zatial sa bublinka drzi, pokladik moj...dufam,ze to zvladneme. Doterz som mala poradne takmer kazdy tyzden ale teraz az takmer o 3 tyzdne a to sa idem zblaznit. Medzicasom som aj zase spinila, v noci sa budim na hrozne sny, no katastrofa. sme po nasom 1.IVF,takze obavy su velke. Predtym sme absolvovali 3 neuspesne inseminacie...
@monilik ja tiez cestujem cca 100km, nevadi to az tak kedze manzel chodi stale so mnou ale pre moj stav to tiez nie je velmi dobre. A bude aj praktickejsie mat lekara pod nosom 🙂
@clovek123 no ten moj velmi nevysvetluje, on sa bude rozpravat ale o hocicom inom 😀 a ked sa ho aj na nieco konkretne spytam,tak sa len usmeje a keca si zase o svojom 😀
@clovek123 kolko roznych moznosti nam tu kazdy ponuka ;) ja si pockam a dufam, ze bude hlavne zdravunke.
Idem baby,pekny večer!

@hateria áno ten prvý odber...boli by to brali skôr ale doky mal dva týždne dovolenku 🙂