icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

monilik
9. aug 2016

@hateria áno ten prvý odber...boli by to brali skôr ale doky mal dva týždne dovolenku 🙂

ajana1
9. aug 2016

@hateria nestresuj sa zbytocne mozno ti vezme vsetko co potrebuje na jeden krat

hateria
9. aug 2016

@ajana1 keby si ho poznala,tak by si pochopila moje obavy 😀 viem preco "stresujem"...

ajana1
9. aug 2016

@hateria Tak ked tam nabehnes rovno povedz ze chces aby ti spravil vsetky vysetrenia.

monilik
9. aug 2016

@hateria 😀 tak to máš super lekára lazo plážo...nechceš ho zmeniť?

majamat
Autor odpoveď zmazal
hateria
9. aug 2016

@monilik ale ano coskoro zmenim ale nechcela som teraz ked mi brali konecne krv, nech mam aspon vsetky vysledky odkonzultovane a vymenim ho. Teraz je take prelomove obdobie kedy sa robia vsetky tie vysetrenia a bohvie kedy by ma zobral novy doktor. Tento moj gynekolog nie je zly ale je starsi a mam rizikove tehu a navyse je v inom meste, takze stale cestovat hore dole sa mi nechce cele tehu. Ale on je neskutocny flegmos 😀

huahua
9. aug 2016

@hateria nechcem ti do toho kecať, ale radšej ho zmeň čo najskôr, čím neskôr, tým menej ťa budú chcieť zobrať druhí doktori a ešte keď si na rizikovom.

monilik
9. aug 2016

Ja som sa bola osobne objednať na ten skríning a sestrička sa ma snažila zlanarit k ním 😀 už som u nich bola na uzv s druhým synom tak ma vedú ako nestalu pacientku a začala že ku komu chodím a či som tam spokojná a že on tam skoro nebýva a pod... Mi bolo smiešne 😀 hovorím že ja som spokojná 🙂 ale veru keď títo otvorili ambulanciu som k ním chcela prejsť bo ten doky je kapacita...len mi bolo ľúto bo ten môj je fajn a vzal ma bez problémov keď som bola už v 8. mesiaci s prvým synom a nemohla už dochádzať k starému dokymu...tak som si povedala že odísť môžem hocikedy keď sa mi niečo znepaci a ostala som ale viem o minimálne 10 ženách čo od môjho odišli k tomuto druhému 😝

hateria
9. aug 2016

@majamat ja som mala krvacanie a hematomy, skoncila som aj v nemocnici. Ale nemozem povedat ani jedno krive slovo na neho, on sam ma dokopal do nemocnice, pritom vecer predtym som bola na kramaroch a iba mi dali injekcie na zastavenie krvacania a poslali domov s tym,ze urcite potratim... On mi predpisal injekcie, lieky. Akoze snazil sa, to nemozem povedat na neho nic zle. Ale akurat mal problem najst na sono velky hematom a to ma trosku vystrasilo...On nevidel nic a o 3hod v nemocnici mi nasli takmer 4cm hematom, co sa mi nechce verit,ze by ho on nevidel..tak ma to trosku zneistuje ci ma dobre sono...Keby som zila v tom meste ako on,tak asi by som u neho este zostala ale kedze sme sa prestahovali,tak momentalne je pre mnna komplikovane dochadzat stale 100km len kvoli poradni ked mam lekarov aj tuto pod nosom...

monilik
9. aug 2016

@huahua ty máš taký super nick že mi je z neho smiešne lebo si vždy spomeniem na brata ktorý keď mi píše sms tak používa huahua ako HAHA 😀 😀

majamat
Autor odpoveď zmazal
hateria
9. aug 2016

@huahua ale vezmu ma, lekarka je v sukromnom sanatoriu kde chcem ist aj rodit,takze pre nich to bude biznis 🙂 skor mam info,ze nechcu brat netehotne. Dobri gynekologovia maju plnku a neberu uz nove pacientky, s vynimkou tehu.

hateria
9. aug 2016

@majamat urcite nie lebo v noci v nemocnici okolo 1 rano tam ten hematom bol, o 9 rano ho moj gynekolog nevidel a na obed v druhej nemocnici videli presne ten isty hematom a povedali mi presne tie iste rozmery...takze isto viem,ze on ho nevidel, preto ma to zneistuje..mozno to nie je nim ale ozaj starym sono. neviem..

hateria
9. aug 2016

@monilik takze ten screening ti nerobi tvoj lekar? no ved uvidis, lekar sa da zmenit stale, aspon nejaku vyhodu mame 😀 aj ked tiez mi bude debilne odist od toho mojho, on je taky mily ku mne, vykecava sa stale 😀 ale tak musi ma pochopit no...

majamat
Autor odpoveď zmazal
monilik
9. aug 2016

@hateria nie môj nemá dobrý stroj ani nemá certifikát na tie skriningy.u nas to robia v centre prevencie rakoviny zdarma lenže tam je to pol dňa čakania a dve minúty vnútri a nič sa nedozvies,Grochal je drahý,v Heliose sa tiež platí a tento MUDr.Tomas to robí cez poisťovňu zdarma platíš si za objednanie na presný čas a prípadne fotky ak chces.venuje sa ti pol hodiny všetko vysvetlí popozera úžasný človek.dúfam že bude mimi v poriadku...ešte dva týždne čakania...

clovek123
9. aug 2016

@hateria mne to bral teraz v 9tt

hateria
9. aug 2016

@monilik urcite bude vsetko v poriadku 🙂 ale aj ja mam strach a obavy zo vsetkeho...ja stale mam hematom,takze sme posledny mesiac len lezali a cakali co sa bude diat..vsetci mi hovorili,ze urcite potratim a zatial sa bublinka drzi, pokladik moj...dufam,ze to zvladneme. Doterz som mala poradne takmer kazdy tyzden ale teraz az takmer o 3 tyzdne a to sa idem zblaznit. Medzicasom som aj zase spinila, v noci sa budim na hrozne sny, no katastrofa. sme po nasom 1.IVF,takze obavy su velke. Predtym sme absolvovali 3 neuspesne inseminacie...

hateria
9. aug 2016

@majamat nevadi no, hlavne,ze ho teraz naposledy videl 😀 aj ked radsej by som bola, keby tam uz nebol. Ale obavam sa,ze co ak tam bude stale, on ho zase neuvidi, ja zacnem normalne fungovat-kedze doteraz som len mesiac lezala a zase zacnem krvacat...

monilik
9. aug 2016

@hateria moja, veľmi ti prajem aby bolo všetko v poriadku.uz máš krásny týždeň tak len tak ďalej!

monilik
9. aug 2016

@hateria podľa mňa doky pochopí že nemôžeš dochádzať hore dole tak smelo do toho.ja som s prvým synom chodila vyše 100km k našim k dokymu až mi sám povedal že by bolo dobré nájsť si nového v mieste bydliska... 🙂

clovek123
9. aug 2016

@hateria aj ja cestujem do ineho mesta ale moj gynekolog aj ked je stari tak zasa vela vysvetly a je pedant

hateria
9. aug 2016

@monilik dakujem ti velmi pekne :-* verim,ze vsetky budeme v poriadku a v marci sa budeme tesit z nasich malych pokladikov 🙂 aj ked mne to asi vychadza skor vo februari podla IVF 🙂 pozeram,ze vy uz mate dvoch nadhernych synatorov 🙂 uz by ste asi chceli dievcatko do tretice, ze? 🙂

monilik
9. aug 2016

@hateria ďakujem 🙂 ja myslím že tiež stihneme ešte február...uvidíme.no dievčatko by potešilo ale je mi to jedno aj traja synovia budú super 😀

hateria
9. aug 2016

@monilik ja tiez cestujem cca 100km, nevadi to az tak kedze manzel chodi stale so mnou ale pre moj stav to tiez nie je velmi dobre. A bude aj praktickejsie mat lekara pod nosom 🙂
@clovek123 no ten moj velmi nevysvetluje, on sa bude rozpravat ale o hocicom inom 😀 a ked sa ho aj na nieco konkretne spytam,tak sa len usmeje a keca si zase o svojom 😀

majamat
Autor odpoveď zmazal
petkovamiruska
9. aug 2016

@clovek123 kolko roznych moznosti nam tu kazdy ponuka ;) ja si pockam a dufam, ze bude hlavne zdravunke.

monilik
9. aug 2016

Idem baby,pekny večer!

hateria
9. aug 2016

@monilik hlavne nech je "to" zdrave, ze? 🙂 manzelov brat ma 4 synov 😀 no ti poviem,ze je to o drzku 🙂 ale zlati su velmi ako otcovi pomahaju pri dome 😀 a chces ist aj na nejake testy pohlavia? ci pockas na ultrazvuk?