Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
tak ma bolia prsia,ze nemozem spavat vo svojej najoblubenejsej polohe ( na bruchu) :( dobru noc baby.. praca rano vola,ani na vikend sa nemam preco tesit.. chlap mi ide na 3 mesiace veelmi daleko :/
@diablik2102 na tej fotke dolu v tej tabuľke máš ,CRL /dĺžka bábätká od hlavičky po zadocek/druhý údaj ze si v danom týždni ,a tretí je termín pôrodu ...
tak ten sen mi dnes prišiel ako na objednávku. Snívalo sa mi, že sa mi narodil chlapček - obrovský 58 cm a cez 4 kg 😀 tak uvidíme či má pravdu môj sen alebo čínsky kalendár.
@14nunu10 smejem sa ako pises ze mas eroticke.sny.tie som mavala aj ja a stale to bolo az do konca 😂😂😂😂 az mi bolo divne ze ako je to mozne
@kotatko1232 no tak to ti závidím 😁😁mne uz ked ma byt dobre alebo sa chcem ukázať poprsim tak sa preberem 😨
@14nunu10 @ajana1 @kotatko1232 mne sa väčšinou sníva, že nás niekto chce zavraždiť a utekám s deťmi, prípadne je koniec sveta, potopy, požiare, zemetrasenia a ja sa snažím zachrániť deti a keď treba zmeniť tému, tak minule som si snívala o tom ako som vykrvácala pri pôrode.
@14nunu10 nebboj ku koncu tehu uz ani MM nebudes potrebovat 😂😂😂😂😉
@huahua jezis to su sny..mysli na nieco pekne pred spanim
@kotatko1232 😁😁😁😁noc no noc budem zažívat orgazmy ,hej?
@kotatko1232 môžeš večer myslieť na akékoľvek krásne veci,keď zaspis podvedomie a mozog si zase bude svoje bludy prehrávať😁to nezaberá moja
@kotatko1232 @14nunu10 Najviac ma štve, že môj muž vtedy ktovie kde je. Ešte ani raz sa mi s ním nesnívalo. Ja tam umieram a s vyplazeným jazykom zachraňujem deti a jeho nikde...
@14nunu10 tak tak 😂😉😂
@14nunu10 @kotatko1231 aj ja chcem radsej orgazmy ;)
Super sny máte ženy...mne sa väčšinou nesníva nič podstatné čo by som si pamätala ale keď zjem ťažké jedlo tak mám psycho sny s duchmi a občas sa pritrafia aj erotické veru 😀 v druhom teho som mávala zo sna orgazmy až som sa bála že mi to vyvolá predčasný pôrod 😅
@kotatko1232 3a1/2izbovy byt a 5 deti za chvilu 😁😁😁😁

@majamat dakujem velmi pekne :-* tiez verim,ze uz je babo dostatocne velke aby aj ked nedajboze hematom praskol,tak sa bublinka udrzi. Stale si hovorim,ze keby mala bublinka odist, tak by sa tak stalo pri 1.krvacani ked som vylucila dva hematomy a jeden z nich mal cca 6cm a to som bola vtedy na prelome 7.-8.tt., cize babatko bolo uplne malinke... ale tak stava sa hocico, aj dnes sem pisala jedna baba,ze bola uz v 11.tt a zacala krvacat a mala hematom a na ultrazvuku uz babatku srdiecko nebilo...takze.. :( treba verit a modlit sa, ze to bude vsetko ok. ach jaj tolke nastrahy...v dobrom zavidim zenam, ktore ani nevedia ako otehotneju a maju bezproblemove tehu...my sme doteraz mali problem vo vsetkom :/ ale tak to malo byt no. vsetko sa pre nieco deje...