icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

hateria
9. aug 2016

@majamat dakujem velmi pekne :-* tiez verim,ze uz je babo dostatocne velke aby aj ked nedajboze hematom praskol,tak sa bublinka udrzi. Stale si hovorim,ze keby mala bublinka odist, tak by sa tak stalo pri 1.krvacani ked som vylucila dva hematomy a jeden z nich mal cca 6cm a to som bola vtedy na prelome 7.-8.tt., cize babatko bolo uplne malinke... ale tak stava sa hocico, aj dnes sem pisala jedna baba,ze bola uz v 11.tt a zacala krvacat a mala hematom a na ultrazvuku uz babatku srdiecko nebilo...takze.. :( treba verit a modlit sa, ze to bude vsetko ok. ach jaj tolke nastrahy...v dobrom zavidim zenam, ktore ani nevedia ako otehotneju a maju bezproblemove tehu...my sme doteraz mali problem vo vsetkom :/ ale tak to malo byt no. vsetko sa pre nieco deje...

huahua
9. aug 2016

@monilik a to ma ešte nepoznáš osobne, to by si sa ešte len nasmiala 😀

nivea777
9. aug 2016

tak ma bolia prsia,ze nemozem spavat vo svojej najoblubenejsej polohe ( na bruchu) :( dobru noc baby.. praca rano vola,ani na vikend sa nemam preco tesit.. chlap mi ide na 3 mesiace veelmi daleko :/

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
9. aug 2016

@majamat neboj ja som mala nieco podobne z najstarsim synom uz som bola z neho zufala teraz ma 17 r a ta zmena niekedy si myslim ze to nebolo moje dieta ked bol mensi teraz som na neho hrda

14nunu10
10. aug 2016

@diablik2102 na tej fotke dolu v tej tabuľke máš ,CRL /dĺžka bábätká od hlavičky po zadocek/druhý údaj ze si v danom týždni ,a tretí je termín pôrodu ...

ajana1
10. aug 2016

@monilik podla mna to bude u vas tiez februar ved sme mali skoro naraz ovulku 🙂 Inak super fotka

castor
10. aug 2016

tak ten sen mi dnes prišiel ako na objednávku. Snívalo sa mi, že sa mi narodil chlapček - obrovský 58 cm a cez 4 kg 😀 tak uvidíme či má pravdu môj sen alebo čínsky kalendár.

14nunu10
10. aug 2016

@castor no to som zvedavá veru 😁😁😁😁mne sa zatiaľ nesnívalo nič o deťoch ale to príde vždy to tak bolo..
Aj u vás leje? Ja rýchlo varím guláš lebo už vidím že ma bude brať do spania.. a inak ráno som sa zobudila s herpesom na pere a slabou nadchou😬😨

huahua
10. aug 2016

@14nunu10 @castor Keby ste vedeli, že čo sa mne sníva, tak sa večer bojíte ľahnúť do postele (aj ja sa už bojím). Dokonca si viem tie svoje horory snívať aj na pokračovanie ďalšiu noc.

ajana1
10. aug 2016

@huahua @14nunu10 @castor boze ani nehovorte o hororovych snoch. Dnes bola u nas v noci burka a asi aj kvoli tomu svetlu sa mi snivalo ze sme boli u nasho dedka a padali tam bomby :( taka som bola vystrasena az az.

14nunu10
10. aug 2016

@huahua toto sa aj mne stavalo,ale ako stredoskolacka keď som bola 😁a teraz asi tri dni mám zas erotické sny len stále k ničomu nedôjde 😁😝

14nunu10
10. aug 2016

@ajana1 😁😁😁😁mne kedysi takto hady padali z neba a keď mi drisol za krk to si mala vidieť,zobudila som sa spotena a na zemi 😷

kotatko1232
10. aug 2016

@14nunu10 smejem sa ako pises ze mas eroticke.sny.tie som mavala aj ja a stale to bolo az do konca 😂😂😂😂 az mi bolo divne ze ako je to mozne

14nunu10
10. aug 2016

@kotatko1232 no tak to ti závidím 😁😁mne uz ked ma byt dobre alebo sa chcem ukázať poprsim tak sa preberem 😨

huahua
10. aug 2016

@14nunu10 @ajana1 @kotatko1232 mne sa väčšinou sníva, že nás niekto chce zavraždiť a utekám s deťmi, prípadne je koniec sveta, potopy, požiare, zemetrasenia a ja sa snažím zachrániť deti a keď treba zmeniť tému, tak minule som si snívala o tom ako som vykrvácala pri pôrode.

kotatko1232
10. aug 2016

@14nunu10 nebboj ku koncu tehu uz ani MM nebudes potrebovat 😂😂😂😂😉

kotatko1232
10. aug 2016

@huahua jezis to su sny..mysli na nieco pekne pred spanim

14nunu10
10. aug 2016

@huahua preboha 😁ale často sa snívajú prírodné katastrofy inak ...toto sú sny ktoré si človek fakt zapamata,lebo sú strašne zivee

14nunu10
10. aug 2016

@kotatko1232 😁😁😁😁noc no noc budem zažívat orgazmy ,hej?

14nunu10
10. aug 2016

@kotatko1232 môžeš večer myslieť na akékoľvek krásne veci,keď zaspis podvedomie a mozog si zase bude svoje bludy prehrávať😁to nezaberá moja

huahua
10. aug 2016

@kotatko1232 @14nunu10 Najviac ma štve, že môj muž vtedy ktovie kde je. Ešte ani raz sa mi s ním nesnívalo. Ja tam umieram a s vyplazeným jazykom zachraňujem deti a jeho nikde...

kotatko1232
10. aug 2016

@14nunu10 tak tak 😂😉😂

kotatko1232
10. aug 2016

@huahua
@14nunu10 baby vy byvate v dome alebo byte??a kolko mate presne deticiek??kedze moj MM uz 2babo nechce lebo by sme sa tlacili v byte a to mame velky 3izbovy byt😡

ajana1
10. aug 2016

@huahua ufff tak to mas tiez za sny. Hrozne cosi ja sa uz baby tak chcem dobre vyspat. Chodim jak taka mumia a manzel tiez nakolko kricim zo spanku ;(

ajana1
10. aug 2016

@14nunu10 @kotatko1231 aj ja chcem radsej orgazmy ;)

monilik
10. aug 2016

@hateria nie testy pohlavia isto nebudem riešiť.ved už o dva týždne bude možno vidno.kamoske tento doky povedal už v 12tt správne pohlavie 🙂 uvidíme.a keď nie nevadí aj tak je to jedno. 🙂

monilik
10. aug 2016

Super sny máte ženy...mne sa väčšinou nesníva nič podstatné čo by som si pamätala ale keď zjem ťažké jedlo tak mám psycho sny s duchmi a občas sa pritrafia aj erotické veru 😀 v druhom teho som mávala zo sna orgazmy až som sa bála že mi to vyvolá predčasný pôrod 😅

14nunu10
10. aug 2016

@kotatko1232 3a1/2izbovy byt a 5 deti za chvilu 😁😁😁😁