Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@14nunu10 waw super tak ja som malu mala v 26r
@huahua
@14nunu10 no baby ja som mala tiež pred pár dňa mi horory v snoch. Naháňali ma votrelci a akože som bola v tom filme. Potom som sa zobudila, že super, už je pokoj a keď som zaspala, tak som veselo pokračovala v naháňačke.
Erotické sny by som brala. Tie nebývajú často a v poslednom čase sa v nich k ničomu nevieme dostať, lebo nám tam stále niekto chodí 🙂
@14nunu10 waw super tak ja som malu mala v 26r
@ajana1 presne.aj po dovolenkach by som este chcela chodir.no ale take male mimi vonavucke by som chcela tiez
@14nunu10 no mne teraz knižku dali a merali tlak a že ukážkový 120/60 a mne zle lebo ja mávam nízky heh o tej váhe pomlcim lebo som mala problémy s chrbticou pred tehu a pribrala som 10 kg a to už som mala asi 5 nadváhu a yeraz mam 15 kým pôjdem rodiť budem ako slon, dufam ze nepriberie toľko ako pri malej
@majamat ahoj prečo ides sekciou? Chcem sa spýtať aké to je pretože mám odporučenie od neurológa na sekciu lebo mám posunuté platničky ale gynekológ vraví že s tým nieje problém rodiť normalne, ako ja sa normalne nebojím rodiť už som to raz zazila je to hrôza ale vydržím no skor sa bojím sekcie a čo bude po tom
Boze a uz zasa krvacam v pondelok na kontrole bolo vsetko ok srdiecko bilo babo sa hybalo a nevidel ziadnu pricinu a dnes mna asi porazi
@majamat no mne štvrtú sekciu robili 37+0 čiže 2-3 týždne pred termínom kedykoľvek ,ja rátam na rozmedzí februára marca možno prvý marcový týždeň ..TTak si myslím 😁😁môj drahý teraz prišiel z nočnej ze mali hroznu sluzbu,nezastavili sa celú noc 😬😨opitých rýchla doviezla,hnackujucich nehody...
Ahojte. píšete o kontrolách... tak aj ja sa posťažujem 🙂. U doktora som bola v 6 týždni, a teraz idem až v 12-tom, čiže 23.8.. poviem vám, škrtám každý deň. Strašne sa to vlečie. Vtedy nám bilo srdiečko, ale chcem vedieť či je všetko v poriadku a začať sa naplno tešiť.
@majamat veď toto je do porazenia alebo chodia na chirurgiu čisto s internistickou diagnózou a my musíme prijať a odoslať alebo preložiť na interné ..alebo keď rýchla ti dovezie ozratych,pomocenych,smradlavych,ty ich dáš do poriadku po 2 hodinách a on podpíše reverz ...kua vtedy by som zabijala 😨😨😨

@14nunu10 no aj ja mam ďalšiu poradnu 8.9 a tiež mi to príde nekonečné no dúfam že nepriberie heh pol kila max ha ha