icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

lelec
10. aug 2016

@14nunu10 no aj ja mam ďalšiu poradnu 8.9 a tiež mi to príde nekonečné no dúfam že nepriberie heh pol kila max ha ha

majamat
Autor odpoveď zmazal
ajana1
10. aug 2016

@lelec inak moj prvy mal termin 9.3. A narodil sa 20.02 Tak mozno druhe babo sa nebude ponahlat 😄

kotatko1232
10. aug 2016

@14nunu10 waw super tak ja som malu mala v 26r

clovek123
10. aug 2016

@14nunu10 no mne knizku uz dal teraz uz mam aj prve odbery

majamat
Autor odpoveď zmazal
castor
10. aug 2016

@huahua
@14nunu10 no baby ja som mala tiež pred pár dňa mi horory v snoch. Naháňali ma votrelci a akože som bola v tom filme. Potom som sa zobudila, že super, už je pokoj a keď som zaspala, tak som veselo pokračovala v naháňačke.
Erotické sny by som brala. Tie nebývajú často a v poslednom čase sa v nich k ničomu nevieme dostať, lebo nám tam stále niekto chodí 🙂

kotatko1232
10. aug 2016

@14nunu10 waw super tak ja som malu mala v 26r

kotatko1232
10. aug 2016

@ajana1 presne.aj po dovolenkach by som este chcela chodir.no ale take male mimi vonavucke by som chcela tiez

14nunu10
11. aug 2016

@lelec no to sa nacakame 😕a vtedy všetko naraz :knižku vypisovať,tlak ,moc,krv,váha .. Neviem či aj to dokladnejsie sono nebude robiť ..😇

14nunu10
11. aug 2016

@majamat super moja aj to ze si zvládla službu,zase bola divočina? 😁no nakoniec ja budem rodiť skôr keďže sekcia a môže mi to teoreticky vyjsť na posledný týždeň februárový 😯no uvidíme

14nunu10
11. aug 2016

@clovek123 hm zaujímavé mne až v 12 tt to fakt závisí od dr kedy sa v ktorom tt rozhodne keďže sú tam určite mädze odvtedy dovtedy..

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelec
11. aug 2016

@14nunu10 no mne teraz knižku dali a merali tlak a že ukážkový 120/60 a mne zle lebo ja mávam nízky heh o tej váhe pomlcim lebo som mala problémy s chrbticou pred tehu a pribrala som 10 kg a to už som mala asi 5 nadváhu a yeraz mam 15 kým pôjdem rodiť budem ako slon, dufam ze nepriberie toľko ako pri malej

majamat
Autor odpoveď zmazal
lelec
11. aug 2016

@majamat ahoj prečo ides sekciou? Chcem sa spýtať aké to je pretože mám odporučenie od neurológa na sekciu lebo mám posunuté platničky ale gynekológ vraví že s tým nieje problém rodiť normalne, ako ja sa normalne nebojím rodiť už som to raz zazila je to hrôza ale vydržím no skor sa bojím sekcie a čo bude po tom

clovek123
11. aug 2016

Boze a uz zasa krvacam v pondelok na kontrole bolo vsetko ok srdiecko bilo babo sa hybalo a nevidel ziadnu pricinu a dnes mna asi porazi

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
hlasnicka
11. aug 2016

@14nunu10 no to je veru akási dlhá doba..to by som ani ja nevydržala. no niektorý doktory tam maju nejaké divné.
ja aj ked som nemala kniižku mi doktor kázal prísť po troch tížnoch ale že ak chcem možem prísť skor kuknuť sa či je všetko v poriadku.

14nunu10
11. aug 2016

@majamat no mne štvrtú sekciu robili 37+0 čiže 2-3 týždne pred termínom kedykoľvek ,ja rátam na rozmedzí februára marca možno prvý marcový týždeň ..TTak si myslím 😁😁môj drahý teraz prišiel z nočnej ze mali hroznu sluzbu,nezastavili sa celú noc 😬😨opitých rýchla doviezla,hnackujucich nehody...

14nunu10
11. aug 2016

@lelec
@majamat tej váhy sa aj ja desim..Ale nesmiem to popustit viac ako do 90 kg 😁😁😁lebo ma urveee

14nunu10
11. aug 2016

@clovek123 hmmm,divne a ideš skočiť k dr?

14nunu10
11. aug 2016

@hlasnicka cssss to znie ako od rodinného lekára,že prísť sa kedykoľvek pozrieť skôr ....wau

hlasnicka
11. aug 2016

@14nunu10 no rodinný to nieje bohužial 🙂 ale je sukromík takže za každé sono si berie peniaze... takže dáva si záležať

majamat
Autor odpoveď zmazal
kacenka_1
11. aug 2016

Ahojte. píšete o kontrolách... tak aj ja sa posťažujem 🙂. U doktora som bola v 6 týždni, a teraz idem až v 12-tom, čiže 23.8.. poviem vám, škrtám každý deň. Strašne sa to vlečie. Vtedy nám bilo srdiečko, ale chcem vedieť či je všetko v poriadku a začať sa naplno tešiť.

lelec
11. aug 2016

@14nunu10 aké máš zážitky zo sekcie? Ako to prebieha potom? Ako to boli a aké máš obmedzenia?

14nunu10
11. aug 2016

@hlasnicka ahaaa,ja som vedela že niekde musí byť háčik😁😁😁😁😁tak to je iné potom ...

14nunu10
11. aug 2016

@majamat veď toto je do porazenia alebo chodia na chirurgiu čisto s internistickou diagnózou a my musíme prijať a odoslať alebo preložiť na interné ..alebo keď rýchla ti dovezie ozratych,pomocenych,smradlavych,ty ich dáš do poriadku po 2 hodinách a on podpíše reverz ...kua vtedy by som zabijala 😨😨😨