Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@14nunu10 waw 5 deti???? a to ako su v izbe ..to by mal citat moj Drahy az sa mi v hlave zakrutilo.....tak tvoj MM musi dobre zarabat a aj ty
@ajana1 poslem aspon 3 za noc 😀 😀
Ahojte tak sa s vami rozlúčim nakoľko dnes na poradni mi dr povedal že sa mi mení temin pôrodu a otehotnela som s presnosťou tesne pred menzesom a termín mam 24.2.2017 ale ak náhodou budem opäť prenášať ako aj svoje prvé dieťa tak sa stretneme v marci ahojte
@kotatko1232 no dve poschodove postele v detskej ,potom je voľný roztahovaci gauč v obývačke ...ešte aj pre návštevu je kde spat ...
@kotatko1232 my máme 3-izbak a zatiaľ dve deti...
@kotatko1232 zatiaľ iba 4 deti piate v brušku 😁ale tak chodievame na chatu často a k našim tam je obrovský dom 😎
@14nunu10 no nasi maju tiez obrovsky dom 3 poschodovy....
no len mi mame 3 izbovy a moj MM ma vsugerovane ze pokial budeme mat dalsie musime bud vecsi byt alebo kupit Dom...
a kolko rocne mas deticky??
@kotatko1232 no 13 r,11r,9r,a 5 a pol ,v pohode sa to dá nechápem prečo väčší byt ..
@kotatko1232 @14nunu10 uz sa tesim 🙂
@14nunu10 @kotatko1232 ved dobrych ludi sa predsa vsade vela zmesti a aspon im je veselo 🙂 ja by som aj na jednej strane chcela velku rodinu ale sa toho aj strasne bojim zvlast ze by ma porazilo. Ja mam totizto velmi rada svoj klud a hlavne kavicku a vinko v meste s kamaratkou ;)
@kotatko1232 my mame velky 3 izbovy zatial 3 deti ale stoho jeden cez skolsky rok na intraku a pohode to ide
Inak závidím všetkým čo máte kontroly každé dva týždne 😚ja mám striktne raz za 4 týždne a to je dlhá doba 😱

@ajana1 preposlem ti 😁