Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
ja idem na poradnu 18.8., tiez mi bude brat krv, moc, tlak, sono, a aj tehu knizku az vtedy. .. naposledy som bola 18.7. , to potvrdila akciu srdiecka, zobrala stery z krcka, a krv kvoli stitnej zlaze, som liecena, a v tehu mi treba vzdy davku liekov zvysit + kazdych 6 tyzdnov kontrola na endokrinologii.... inak vzdy som mala poradne cca kazde 4 tyzdne, po 30tt kazde 2 tyzdne, od 36tt kazdy tyzden...
a ozaj este cca v 23tt som bola vzdy na morfologickom sone v cechach, vyslo to 500kc...
@hlasnicka to áno chápem 😇ale ja mám sukromnika ale platiť budem jedine 3D/4D .chvalabohu ale tak ja som vysolila 3000 eur na ivf a auto mám v oprave ze vraj to bude stáť do 500 eur a o mesiac STK a emisna kontrola ..
Aaaaaleee dnes máme s dcérkou meninyyyyyy,ruka hore chcem tortu a pivooooooo 😁😁
bože baby som zúfalá..už asi týžden kukám kočíky velmi sa mi páčia tek korýtkové sedenia na športových kočíkoch ale nechem nic drahé....bože už mi s toho hrabe
@clovek123 juuj drž sa moja, hlavne veľa oddychuj, aj keď viem ako ten oddych pri chorom dieťati asi vyzerá. Dúfam, že ti to krvácanie ustane a je to len prasknutá cievka. Viem, že niektorým ľuďom ľahko praskajú cievy a nie je to nič vážne. Askorutín ti predpísali? Ak by ti to neprešlo, určite choď na pohotovosť, nech ťa skontrolujú. Radšej tam 4x zbytočne pre pokoj duše a bábätka.
@14nunu10 všetko najlepšie k meninkám 🙂
ja zajtra odchádzam k tete chystať dcérke oslavu 6. narodenín. Len neviem ako mi to pôjde. Včera sme s mm upratovali kuchyňu, nech zase postúpime o krok ku sťahovke a mne len pri triedení šroubíkov došlo strašne zle. Studený pot, nevoľnosť, musela som sa posadiť a skončila som ☹ zrovna teraz, kedy najviac potrebujem máknuť, som úplne nepoužiteľná. MM mi zatrhol všetky aktivity, keď videl aká som bledá a slabá, kým sa mi to neupokojí... čo je fajn, len neviem ako sa stihneme presťahovať do začiatku školského roka ☹
@kubinca mi chceme buduci rok kupit auticko wolsf...tiguan tak nejak sa to pise 😃

@kacenka_1 to je už aký extrém po 6 týždňoch 😯och to ti verím že sa to vlečie ...no čo už narobime