icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

14nunu10
11. aug 2016

@kacenka_1 to je už aký extrém po 6 týždňoch 😯och to ti verím že sa to vlečie ...no čo už narobime

kubinca
11. aug 2016

ja idem na poradnu 18.8., tiez mi bude brat krv, moc, tlak, sono, a aj tehu knizku az vtedy. .. naposledy som bola 18.7. , to potvrdila akciu srdiecka, zobrala stery z krcka, a krv kvoli stitnej zlaze, som liecena, a v tehu mi treba vzdy davku liekov zvysit + kazdych 6 tyzdnov kontrola na endokrinologii.... inak vzdy som mala poradne cca kazde 4 tyzdne, po 30tt kazde 2 tyzdne, od 36tt kazdy tyzden...

hlasnicka
11. aug 2016

@14nunu14 vždy sa tam niečo najde..ale tak aspon viem že sa mi venuje...sice tam nechám kopu penazí ale tak čo narobím. pri druhom tam už určite nebudem chodiť... potom už nebudeme mocť vyskakovať

kubinca
11. aug 2016

a ozaj este cca v 23tt som bola vzdy na morfologickom sone v cechach, vyslo to 500kc...

14nunu10
11. aug 2016

@hlasnicka to áno chápem 😇ale ja mám sukromnika ale platiť budem jedine 3D/4D .chvalabohu ale tak ja som vysolila 3000 eur na ivf a auto mám v oprave ze vraj to bude stáť do 500 eur a o mesiac STK a emisna kontrola ..
Aaaaaleee dnes máme s dcérkou meninyyyyyy,ruka hore chcem tortu a pivooooooo 😁😁

hlasnicka
11. aug 2016

@14nunu14 tak človek tie peniaze vždy do niečoho vrazí...či už do vecí alebo do jedla alebo do doktorov.

14nunu10
11. aug 2016

@hlasnicka veru vždy sa čosi nájde 😄ako na potvoru vacsinnou všade naraz treba ..

hlasnicka
11. aug 2016

bože baby som zúfalá..už asi týžden kukám kočíky velmi sa mi páčia tek korýtkové sedenia na športových kočíkoch ale nechem nic drahé....bože už mi s toho hrabe

kubinca
11. aug 2016

@14nunu10 vsetko najlepsie Zuzanky :-* aj sestra dnes oslavuje 🙂 a tie vydavky nezavidim :/ ozaj ake mate auto ked ste viacpocetna rodinka? chlap prve co riesil ked som mu oznamila ze som tehu, ze budeme musiet nove auto 7 miestne kupit :D

14nunu10
11. aug 2016

@hlasnicka joj to aj ja pozerám a spekulujem ze aky ....buď je vanicka krásna a podvozok hrozný alebo naopak a na každom sa mi niečo páči a niečo ee ..No bude to náročné

14nunu10
11. aug 2016

@kubinca ďakujeme 😚
Nemáme 7 miestne ,ale riešime to dvoma autami 😁jedno daewoo matiz malunkeee na pobezky a potom klasická audina čierna ...ale málokedy ideme všade všetci spolu,starší uz nechcú chodievat ako kedysi ...takže tak

hlasnicka
11. aug 2016

@14nunu10 no my máme špeciálne krytéria a ťažko nájsť nejaký vyhovujuci aj za dobru cenu. mne sa zdá vela dať za kočík 500€ ked v nom bude baby rok a potom kupime druhý. ach katastrofa

14nunu10
11. aug 2016

@hlasnicka ja nejdem kupovať novucky,neoplatí sa to ...chcem drahší kočík ale používaný po jednom dieťati ...hlavné nech mi vyhovuje

clovek123
11. aug 2016

@14nunu10 pockam do vecera ak to neprestane tak pojdem na pohotovost budem len lezat a budem vidiet

kubinca
11. aug 2016

@14nunu10 ze matiz :D tym sme zacinali ako 18 roční pubertaci, nase prve auto... my chodime cez vikendy casto na vylety, alebo na návštevy takze to 7mieste asi bude nevyhnutné, vzadu sa nam tri autosedacky vedla seba nezmestia v tom co mame teraz...

clovek123
11. aug 2016

@majamat moze to byt vcera mi praskla aj cieva na prste aj predtym mi praskali cievi takze toto bude mozno aj ta pricina

clovek123
11. aug 2016

@majamat a neni dost dcera od rana vracia teplotuje ked sa dari tak riadne

castor
11. aug 2016

@clovek123 juuj drž sa moja, hlavne veľa oddychuj, aj keď viem ako ten oddych pri chorom dieťati asi vyzerá. Dúfam, že ti to krvácanie ustane a je to len prasknutá cievka. Viem, že niektorým ľuďom ľahko praskajú cievy a nie je to nič vážne. Askorutín ti predpísali? Ak by ti to neprešlo, určite choď na pohotovosť, nech ťa skontrolujú. Radšej tam 4x zbytočne pre pokoj duše a bábätka.

castor
11. aug 2016

@kubinca my máme 7-miestne ale tie 2 sedačky nemáme kúpené. Ale výhoda je, že vzadu sú oddelené 3 sedadlá a 3 autosedačky sa vedľa seba v pohode zmestia. Už sme to testovali, keď sme vozili kamošov. Tak našťastie auto nebudeme musieť meniť

castor
11. aug 2016

@14nunu10 všetko najlepšie k meninkám 🙂
ja zajtra odchádzam k tete chystať dcérke oslavu 6. narodenín. Len neviem ako mi to pôjde. Včera sme s mm upratovali kuchyňu, nech zase postúpime o krok ku sťahovke a mne len pri triedení šroubíkov došlo strašne zle. Studený pot, nevoľnosť, musela som sa posadiť a skončila som ☹ zrovna teraz, kedy najviac potrebujem máknuť, som úplne nepoužiteľná. MM mi zatrhol všetky aktivity, keď videl aká som bledá a slabá, kým sa mi to neupokojí... čo je fajn, len neviem ako sa stihneme presťahovať do začiatku školského roka ☹

kubinca
11. aug 2016

@castor tak som aj ja pozerala, ze aby vzadu tie tri sedacky boli priestranne a vtedy by mohli byt decka vedla seba... a aku znacku mate?

kubinca
11. aug 2016

@clovek123 juj, drzim palce nech ste obe rychlo fit a nech to nie je nic vazne :/

majamat
Autor odpoveď zmazal
kotatko1232
11. aug 2016

@kubinca mi chceme buduci rok kupit auticko wolsf...tiguan tak nejak sa to pise 😃

majamat
Autor odpoveď zmazal
clovek123
11. aug 2016

@castor askorutin mi nepredpisal v piatok som krvacala preslo to a v pondelok ma pozeral a nenasiel ziaden dovod

clovek123
11. aug 2016

@kubinca dakujem

clovek123
11. aug 2016

@majamat dakujem lezime oby dve

clovek123
11. aug 2016

@14nunu10 aj ja sa pripajam a prajem vsetko najlepsie

ajana1
11. aug 2016

@14nunu10 az taky extrem to nie je lebo @kacenka_1 bola as moc skoro na prvom vystreni. Kebyze ide ako je odporucane medzi 8-9 tyzdnom Tak na kontrolu po 4