Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Mne je dnes zase zle 😝
Ďakujeme všetkým pekne 😎
Peciem krtkovu tortu a chystám mini oslavu kvôli malej tak detské sampanske a torta musí byť 😁😎😎
Majte sa pekne zienky zatiim ...oddychujte a dávajte pozor na bábätká 🚼🚼🚼👶👶👶
@14nunu10 aj ty davaj pozor aj ked mimi uz necakam😢ale budem tu svami az ked neporodite.a verim tomu ze sa to mozno podari aj mne pokial neporodite kedze som na 6mesiacov na podpore 😂.Ps:ale nesnazime sa,len sa nechranime a ja spekulujem ako vzdy 😂😂
tak aj my sme po poradni 🙂 mame maleho snehuliacika, podla sona 8+5 🙂 a o 2 tyzdne na prve krvne testy...
Inak - co sa tyka kocikov, mne sa tiez korytkove sedenie dlho nepacilo, ale teraz nan nedam dopustit. Mame surodenecke Bugaboo Donkey a obe deti su v nom spokojne. A mala sa v nom lepsie vyprdka ako ked je na rovnom 🙂)))
Ahojte devcata pridavam sa k vam 🙂 , termin mam zatial stred marca
@petkovamiruska neviem ci to je tym pismom ale mne to pride trosku morbidne
@ajana1 no ked sa nad tym tak zamyslim je to mozne, podla mna irituju tie ornamenty, ale napad krasny ;) ja si to asi po porode vyrobim ❤
@petkovamiruska napad je to super ale ked sa na to v tejto podobe pozries tak to vyzera jak z cintirina 😏 Ja som si zaramovala oznamko nasho maleho aj s foteckou co sme k tomu prikladali
@petkovamiruska inak bude este zazitok zas vyberat oznamenia. Pre maleho sme vyberali as ked mi zacali kontrakcie
@ajana1 no tie oznamka som ani netusila ze sa robia,ale o toto mam chvalabohu postarane, manzel je grafik a mame tlaciaren takze sa to nejako vyriesi 🙂 ale este casu a casuuuu 🙂 a dobry napad...my este nemame deticky, takze som ziadne takto spomienkove veci doteraz neriesila 🙂
@petkovamiruska myslim ze na Slovensku sa to neriesi ale v Holandsku je to uplne bezne. Taketo sme mali pre maleho s udajmi vo vnutri a malym textom "nas dom sa rozrastol o par noh" ale v anglictine samozrejme takze to inak vyznie
@majamat Tak teraz uz vykukuje. Ale to ze normalne mavam uplne ploche brucho ale zas to az tak neriesim. Len to ze ked som bola tehotna a malym Tak som zacala priberat ax skoro v piatom mesiaci a dovtedy som ani brucho nemala. A teraz sa akosi skoro zacalo ukazovat. Zas mozno aj lepsie al priberiem viac lebo do troch mesiacov po porode som bola ako kostlivec a uplne bez energie
@ajana1 kebyze takto vyzeram aspon pred otehotnenim tak som happy a kde ma byt akoze to brusko uz?
@ajana1 no mne bruško lho dlho nebude vidno keďže ja už teraz vyzaram ako pred pôrodom 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ale tak zase nie no mám navyše kilecka takze dufam ze nebude tak skoro vidno do teraz žiadna zmena. A to som 12+1 a dufam ze to takto vydrží čo najdlhšie kedz pri malej som.bola kak balon
@ajana1 to je zlate 🙂 my sme akurat tlacili pre kolegov to viem,ale netusila som, ze to je bezna zalezitost....urcite nieco vymyslime,ale naozaj najprv v poriadku cele vsetko zvladnut...ja ked som sa zdrbala v sprche nebolo mi vsetko jedno :( uz keby bol marec <3