Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@clovek123 ešte pred ivf áno lebo mám troch a viem ze su maznacikovia,ako moja mama,aj mm asi o 10% chceli viac babu ako chlapca a mňa tym nakazili 😁ze mám iba jedno dievča a tak ...ale ja som rada chlapcekovi tak ešte nikomu ne hovoríme pohlavie nechávame si to pre seba...môj mm sa začal tešiť co som rada 😁😁😁tak sa dnes len mojkame,bozkame takí rozciteni sme ze az 😍😍😍a hlavne ze je malé v poriadku pozeral orgány tak zbezne aj 3D nachvilu prepol a veru už je veľký 😍😁
Pridate ma prosim do sukromnej? Termin mame v marci..
Ahojte, vcera mi povedali, ze cakame dalsie dievcatko 🙂 Poradte nejake meno, ktore by sa hodilo k menu Adela (starsia dcerka). Dakujem 🙂
Ahojte dievčatá je tu niaka tehulka co bude rodit v Piešťanoch?
Tak super 🙂 Ja ťa tusim aj z videnia poznám ,nenarodil sa teraz niekedy začiatkom leta tvojmu bratovi a Aduse synček? Ja zvládam všetko zatiaľ dobre dúfam a verím ze to tak aj naďalej bude pokračovať,uz cítim aj pohyby naprv to bolo také steglenie ale už to je silnejšie každým dňom tak sa moc tešíme z toho s mojim🙂 a ty to ako zvládaš?
Hej narodil 🙂 malý už má tri mesiačiky už aj ja cítim také malinke ale cítim 🙂 no už dobre konečne nevraciam tak si to začínam užívať 🙂 aj chodíš do nemocnice na sono?
ahojte, prosím o pridanie do súkromnej skupiny.ďakujem 😉
Ahojte, pridate aj mna prosim? Termin mam 9.3 🙂
Ahojte, môžem sa tiež pridať? Termín 24. 3. 🙂
Prosím o pridanie do súkromnej skupiny termín mam tiež v marci.
@monilik ahoj, prosim ta o pridanie do sukromnej skupiny. Dakujem. 🙂
Ahojte. Budete niektorá rodiť vo Zvolene okolo 19.3.?
Ahojte, mozete aj mna pridat do sukromnej skupiny prosim? TP 17.3. Dakujem 🙂
Ahoj kočky, môžem sa k vám pridať? TP 14.3.2017 🙂
Ahojte babule mozete aj mna pridat mame termin 1.3.
Ahojte,pridajte má prosím,termin mám 19.3. dikes 😀

@miniaturka19 ja mám 16.3 ... ;) ...