Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@2017denisa zatial prevladaju chlapci ale je to take tesne
@2017denisa ja chcem babu ale mam pocit,ze to bude chlapec
@nivea777 a kedy mate sono ale hlavne nech su ti nasi krpci v poriadku ale takí bonus ako zelane pohlavie potesi 🙂
@2017denisa idem az o 3 tyzdne. aj to nie je iste,ci mi povedia.. uvidi sa :/
@monso2107 ahoj ja som si az teraz vsimla spravu prepáč mi ze som neodpisala ale fakt tu v tom mam este bordel tak to sa tesim aj vies uz co budete mat???
Ďakujem za pridanie do skupiny
zajtra teda už dnes 😃 idem na ultrazvuk , som zvedavá čo to bude
Baby pribrali ste niečo? ja dúfam že aspoň kilo lebo už minule v poradni sestricka mala blbé reči, či držím diétu ,
na začiatku som kilo schudla, a odvtedy nič 😒
@2017denisa ahoj ano uz vieme povedal ze chlapca ale dufam ze sa to este zmeni 🙂
@monilik ja som tak 2kg. Ale uvidim ako ukaze vaha u doktora. 🙂))
Ja vzdy ten tyzden ked mam kontrolu tak to je uzasny tyzden ;) dnes si uz nachystam outfit 🙂 piatok je za rohom (pre mna) 🙂
@monso2107 jeeeeeeej aj ja by som chcela chlapca babu uz
@2017denisa mi mame v rodine samich chlapcov preto som chcela dievcatko ale hlavne ze bude zdravy a moj po 9 rokoch cakania naneho bude to fesak a podla vsetkeho futbalista
Ahojte maminy, no ja mam termin na 15,3 a rozhodujem sa medzi Zilinskou alebo Martinskou nemocnicou, nakolko byvam v Ziline asi skor zvazujem tu Zilinsku koli rodine a navstevam 🙂
Nie cadca vobec to je uplne od ruky pre mna
@monso2107 tak hlavne nech ste zdraví
@2017denisa dakujem
ahojte, pridáte ma prosím do súkromky? termín 26.3.:) Ďakujem
Dobré ránko tehuľky. V piatok mám poradňu som v 19. tt. Budú mi robiť ultrazvuk, ten čo sa zapisuje vzadu v knižke? Je tam síce 20.tt alebo prídem o týždeň?:D A ešte ma zaujíma či mi budú robiť krvný obraz.
Pekný tehu dník 🙂 🙂 🙂
@moncici7777 no myslím že asi urobí morfo od 19-22az 24 tt je v norme a nie krv sa neberie
@14nunu10 mne krv brali 😓 na zelezo

@moncici7777 ja poradna buduci piatok a tiez by sme chceli chlapca kedze babu uz mame 🙂 tak držím palce snad nam to vijde kedze same baby co tak čítam