Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@petkovamiruska mne nie ... 😕
@2017denisa mne je to uz asi jedno co to bude. Kedze to je prve🙂 chvilku chcem dievca chvilku chlapca 🙂
@monilik 3D 4D ma ale to je asi zas ine neviem 🙂 som v tom novacik. Ved uvidim 🙂
Ahojte mam otazku som 19+1 a velmi ma boli vo vagine take ako stahy neviete co to moze byt je to chvilkova bolest ale pitom sa to opakuje v intervaloch
@monso2107 ahoj ja neviem ti po
@monso2107 ja ti neviem poradit lebo prve som mala cisarsky tak netusim ale mamka mi povedala ze by bolo lepsie ist k doktorovy
@2017denisa asi pockam do zajtra pojdem k mojmu dr ci to tak ma byt lebo boli ma to aj ked lezim
Pekný večer. Zajtra nás čaká kontrola (môžete držať palce a posielať srdiečka 🙂 a k tomu idem na uvodne stretnutie tehuliek k priprave na porod -nieco ako kurz, malo by tam byt nejake cvicenie a tak 🙂) ozvem sa. Papa : )
@moncici7777 drzim palce! 💕
Ahojte takze nieje to dobre musia ma preliecit zevraj mam velmi vela bakterii v moci dudam ze bude vsetko ok
no ahojte, dnes som bola na poradni (tešila som sa, že uvidím mimi ale sono sa bude konať až o dva týždne) takže len kontrola zo spodu 🙂 genet. vysledky OK (teším sa)
ale trochu som smutná.. spomenula som dokimu, že som si na odporúčenie v lekárni dala riboflavín a masť na kútik, masť je OK vravel že ten riboflavín radšej nie. Našťastie som sinedala 3x1 ako mi napísal lekárni ale len jednu a asi 5x. Tak povedal, že to by malo byť OK ale aj tak ma to znepokojilo... a už ani nemám chuť ísť do lekárne, 3x sa pýtam vždy či sa môže daný liek, tiež by mohli byť obozretnejší, neviem no...
:/
@monso2107 vidíš vzdy je lepsie sa hned spýtať dr za to nic nedas a mas istotu tak uz snad bude len lepšie
@moncici7777 boooze to by som bola smutna vzdy sa teším.doporadne len koli sonu a to by ma asi treslo tam od jedov keby mi ho nespravil ...ale hlavne je ze ste v poriadku a s tými lekarnami ja neviem ci uz vsetci studuju tie vysoke skoly za prachy alebo co tiez som mala take skusenosti s kvapkami do nosa v kazdej lekarni mi povedali nieco ine
@2017denisa presne, a jasne že pôjdem k lekárovi keď mi niečo vážne je. ale kvapky do nosa alebo niečo podobné by ti mali odborne odporúčiť v lekárni. Zas čakať u lekára kde je plno chorých ľudí nie je tiež výhra. Už asi fakt so všetkým len k lekárovi.
@moncici7777 u nas nastastie su dobri lekarnici,vzdy mi dobre poradili a odporucili co mozem a co nie.. a preistotu si vzdy precitam este pribalovy letak predtym ako si liek dam..ale urcite to malemu neuskodilo
@nivea777 ja tiež čítam, ešte som sa čudovala že mi napísal na škatuľku 3x1 v letáčiku bola 1 tak som si dala 1🙂 tak som rada, že som sa nenechala zmiasť..
@moncici7777 nerozumiem preco ti povedal ze riboflavin nie,pretoze je to vitamin rozpustny vo vode takze sa mocom nespotrebovane mnozstvo vyluci z tela von...v tehotenstve je zvýšená jeho spotreba co ti pri nedostatku moze sposobit kutiky kozne problemy a pod...odporucena denna davka pre tehotne je 1,6mg keby si si kupila akekolvek multivitaminy pre tehotne bude tam aj riboflavin...tak neviem co tym lekar sledoval...???
@monilik myslím pozitívne 🙂Ďakujem
@monilik inak mala som taký žltší moč veru
Ahojte dievcata. Som tu nova ale pozeram ze mam priblizne rovnaky trmin. Moj je 27.3. Cakame chlapceka 👪 rada by som s vami zdielala vsetko ohladne tehotenstva nakolko sa jedna o moje prve doposial bezstarostne az na operaciu apendixu pred dvoma tyzdnami 😔 babatko je zatial v poriadku tak verim ze to pojde yz len tym spravnym smerom 😊
@slavka299 ahoj vitaj ja mam termin den po tebe 🙂 zatial neviem co to bude 🙂

@moncici7777 záleží ci ma tvoj doky certifikát na vykonavanie tych velkych USG v tehotenstve.ak nie tak ta posle inam na morfo USG.to sa robi az do 22tt tak mas cas