Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@moncici7777 inak to je tiez super napad. My sme zavarali cele leto s tym Ze cast darujeme aj ked neviem neviem co vsetko do vianoc este vydrzi. Co mne osobne spravilo velku radost boli medovnicky od mojej kamaratky v peknej doze. Pripadne dobre cokoladove bonbony 😂
@hateria veru niet na to may darceky nakupene pred tym blaznovstvom co v decembri zacne. Inak vklude daj stranky Na mimi veci verejne alebo do sukromnej skupiny. Aspon inspirujes zvysne nakupne maniacky. Ja osobne mam velmi rada (okrem klasiky Zara, mango, H&M) tiez bubbe.sk, znacka loowfat a rada kupujem na sashe.sk
A zabudla som este mile.sk, Rak na topanky a papucky, kolacova a myslim ze sa to vola Rik z Banoviec nad Bebravou. Ak Na este napadnu ine slovenske znacky ktore stoja za povsimnutie urcite doplnim
Prosim Vas ake hodnoty - telesna teplota su v norme a kedy treba spozorniet? Vdaka
@moncici7777 do 37,0 uplne ok a od 37-38 st už je vnutorna teplota ..37.5 je taký stred že cosi už nieje ok
@moncici7777 potvrdzujem, ja mám vkuse 36,9, podľa Dr. je v tehu do 37,5 ok, ale to už je znamenie, že niečo sa deje. Nad 38 treba riešiť...ak je dlhodobo.
no tak ja mam vkuse 36,4... a ladove ruky nohy...
@cattleya22 ja som si merala teraz 36,6 max co som namerala 36,9 tak dufam ze to nepojde hore 🙂 vdaka za info
@moncici7777 co na teba cosi lezie?
@moncici7777 ci len to zachripnutie?
@moncici7777 ja mavam aj 37,2 aj 37,4 som uz mala..v tehu je normalna zvysena teplota
@ajana1 vacsinou nakupujem cez anglicky next, vychadza to lacnejsie oproti kamennemu obchodu. Osvedcil sa mi aj polsky allegro. Slovenske stranky predavaju vacsinou polske vyrobky,takze... A inak aj C&A ma dost prekvapilo 🙂 A tiez klasika H&M, na bubbe som pocula same chvaly, urcite nieco odtial tiez vyskusam 🙂
@moncici7777 ja mam cele tehu zvysenu teplotu, od 37,0- 37,5. Vraj by to malo byt ok v tehu. Ale pri 37,5 ma uz bolela hlava ako na chripku, zalahla som a do rana to preslo.
Takze je uplne v poriadku kupovat uz vecicky? Pocuvam z kazdjej strany ze je to skoro a rozne povery 🙄🙄🙄
@monilik dufam, ze nic. Ale zachripnuta som trochu. Potom som sa rozlutostila a zacala merat teplotu. 🙂 davam si cibulu s medom a citrony. Skoda ze kloktat neviem :( kazdy pokus marny. Ty sa mas ako?
Ani ja som neodolala body take krasne som kupila minuly tyzden aj to som sa citila tak nejak previnilo 🙄
@moncici7777 ja uplne naprd.upchate dutiny,bolave hrdlo,migrena,zodraty nos od smrkania a k tomu chore dva a pol rocne dieta so soplom a kaslom,ktore nevie poriadne fukat do vreckovky...nadhera 🙄
@nivea777 jaj to mi ani nehovor,ze som premeskala 😀 nevadi, snad nabuduce ustriehnem...
@slavka299 ja tiez nakupujem od cca 15.tt.. mali sme problemy od zaciatku s babatkom ale povedali sme si s manzelom,ze co sa ma stat-stane sa...a ci budeme mat veci nakupene alebo nie, to tomu nezabrani. Ale tiez mi vsetci hovorili,ze je to skoro. Ale presne ako pise @nivea777, potom vsetko naraz nakupovat uciti aj penazenka. Podla mna kludne uz mozes pomaly zhromazdovat 🙂

@moncici7777 No vidíš, to som nikdy neskúšala tu servítkovu techniku.. je to veľmi náročné??? skúšala som už doma všeličo, ale k tomu som sa nejak nedostala.. vždy som si myslela že je to naročne zháňať tie servítky, k tomu je potrebné nejaké špeci náradie však??