icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

vacica59
3. nov 2016

@moncici7777 No vidíš, to som nikdy neskúšala tu servítkovu techniku.. je to veľmi náročné??? skúšala som už doma všeličo, ale k tomu som sa nejak nedostala.. vždy som si myslela že je to naročne zháňať tie servítky, k tomu je potrebné nejaké špeci náradie však??

vacica59
3. nov 2016

@hateria inak presne, raz som robila kamaratke taký akoby scrabookovy diár k svadobným zápisom a poznámkam.. a kym som si nakupila všetky čačky a papiere čo som chcela tak ma vyšiel pomaly že 3x drahšie ako z obchodu

ajana1
3. nov 2016

@moncici7777 inak to je tiez super napad. My sme zavarali cele leto s tym Ze cast darujeme aj ked neviem neviem co vsetko do vianoc este vydrzi. Co mne osobne spravilo velku radost boli medovnicky od mojej kamaratky v peknej doze. Pripadne dobre cokoladove bonbony 😂

ajana1
3. nov 2016

@hateria veru niet na to may darceky nakupene pred tym blaznovstvom co v decembri zacne. Inak vklude daj stranky Na mimi veci verejne alebo do sukromnej skupiny. Aspon inspirujes zvysne nakupne maniacky. Ja osobne mam velmi rada (okrem klasiky Zara, mango, H&M) tiez bubbe.sk, znacka loowfat a rada kupujem na sashe.sk

ajana1
3. nov 2016

A zabudla som este mile.sk, Rak na topanky a papucky, kolacova a myslim ze sa to vola Rik z Banoviec nad Bebravou. Ak Na este napadnu ine slovenske znacky ktore stoja za povsimnutie urcite doplnim

moncici7777
3. nov 2016

Prosim Vas ake hodnoty - telesna teplota su v norme a kedy treba spozorniet? Vdaka

14nunu10
3. nov 2016

@moncici7777 do 37,0 uplne ok a od 37-38 st už je vnutorna teplota ..37.5 je taký stred že cosi už nieje ok

cattleya22
3. nov 2016

@moncici7777 potvrdzujem, ja mám vkuse 36,9, podľa Dr. je v tehu do 37,5 ok, ale to už je znamenie, že niečo sa deje. Nad 38 treba riešiť...ak je dlhodobo.

monilik
3. nov 2016

no tak ja mam vkuse 36,4... a ladove ruky nohy...

moncici7777
3. nov 2016

@cattleya22 ja som si merala teraz 36,6 max co som namerala 36,9 tak dufam ze to nepojde hore 🙂 vdaka za info

monilik
3. nov 2016

@moncici7777 co na teba cosi lezie?

monilik
3. nov 2016

@moncici7777 ci len to zachripnutie?

nivea777
3. nov 2016

@moncici7777 ja mavam aj 37,2 aj 37,4 som uz mala..v tehu je normalna zvysena teplota

hateria
3. nov 2016

@ajana1 vacsinou nakupujem cez anglicky next, vychadza to lacnejsie oproti kamennemu obchodu. Osvedcil sa mi aj polsky allegro. Slovenske stranky predavaju vacsinou polske vyrobky,takze... A inak aj C&A ma dost prekvapilo 🙂 A tiez klasika H&M, na bubbe som pocula same chvaly, urcite nieco odtial tiez vyskusam 🙂

hateria
3. nov 2016

@moncici7777 ja mam cele tehu zvysenu teplotu, od 37,0- 37,5. Vraj by to malo byt ok v tehu. Ale pri 37,5 ma uz bolela hlava ako na chripku, zalahla som a do rana to preslo.

ajana1
3. nov 2016

@hateria bubbe ma krasne veci. Sice je vacsina tiez z Polska ale su fakt krasne a super kvalita. Inak ja som bola pozriet tiez v C&A a ma milo prekvapili. Pojdem pozriet aj to allegro. Jasne next je tiez super a Marks&Spencer.

hateria
3. nov 2016

@ajana1 a pepco ste baby neskusali? tiez som pocula chvaly ale nebola som este kuk. Ja cakam kedy aj lidl spusti nejaku akciu na bio bavlnene veci pre babatka ako minuly rok.

ajana1
3. nov 2016

@hateria to mozem pozriet iba ked pojdem na Slovensko 😉 Aj ked dovtedy budem mat nakupeneho aspon na rok dopredu 😂

nivea777
3. nov 2016

@hateria uz boli tento rok bavlnene veci pre deticky.. v septembri..ale oni to opakuju dost casto a pepcu som minule kupila 2 deky makkucke za par eur a jedno pyzamko

slavka299
3. nov 2016

Takze je uplne v poriadku kupovat uz vecicky? Pocuvam z kazdjej strany ze je to skoro a rozne povery 🙄🙄🙄

nivea777
3. nov 2016

@slavka299 ja som prvu vec kupila v 11tt .. akurat body z lidl bavlnene.. kludne si kup ked sa ti nieco zapaci.. potom na raz to bude vela penazi

moncici7777
3. nov 2016

@monilik dufam, ze nic. Ale zachripnuta som trochu. Potom som sa rozlutostila a zacala merat teplotu. 🙂 davam si cibulu s medom a citrony. Skoda ze kloktat neviem :( kazdy pokus marny. Ty sa mas ako?

slavka299
3. nov 2016

Ani ja som neodolala body take krasne som kupila minuly tyzden aj to som sa citila tak nejak previnilo 🙄

monilik
3. nov 2016

@moncici7777 ja uplne naprd.upchate dutiny,bolave hrdlo,migrena,zodraty nos od smrkania a k tomu chore dva a pol rocne dieta so soplom a kaslom,ktore nevie poriadne fukat do vreckovky...nadhera 🙄

hateria
3. nov 2016

@nivea777 jaj to mi ani nehovor,ze som premeskala 😀 nevadi, snad nabuduce ustriehnem...

@slavka299 ja tiez nakupujem od cca 15.tt.. mali sme problemy od zaciatku s babatkom ale povedali sme si s manzelom,ze co sa ma stat-stane sa...a ci budeme mat veci nakupene alebo nie, to tomu nezabrani. Ale tiez mi vsetci hovorili,ze je to skoro. Ale presne ako pise @nivea777, potom vsetko naraz nakupovat uciti aj penazenka. Podla mna kludne uz mozes pomaly zhromazdovat 🙂

hateria
3. nov 2016

@monilik ach jaj, skore uzdravenie prajem..a aspon citis, ze ti nieco zabera ci nezlepsuje sa to vobec?

monilik
3. nov 2016

@hateria praveze mam pocit že cim dalej tym horsie 😭

nivea777
3. nov 2016

@hateria tieto boli.. ale urcite budu este v blizkej dobe

hateria
3. nov 2016

@nivea777 jeej ake pekne, akurat pre chlapceka ideal. No nevadi, ved aj po narodeni mozeme nakupovat 😀 aj tak mam pocit,ze uz toho mame vela. Manzel sa smeje,ze si z maleho spravim babiku 😀

hateria
3. nov 2016

@monilik :( a skusala si zazvorovy caj a homeopatika? mne to velmi zabera, aj vymocenie noh v horucej vode so solou. Akurat som na nete citala,ze velmi sa to neodporuca v tehu ale ja som to absolvovala 2x a preslo mi to hned.