icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

nivea777
2. nov 2016

neviem ake hodnoty by sa mali prijimat mimo tehu,toto mam ja na Ladee Vita

ajana1
2. nov 2016

@monilik a aj prirodzeny z pecene a rybich olejov ;)

lelec
2. nov 2016

@monilik ja len pisem ze mi povedalai lekari ze nesmiem okrem toho co som pisala ale kazdy lekar vravi inak niekto moze pocas teho paralen kolko chce niekto len jeden za den

monilik
2. nov 2016

@ajana1 to by toho zas clovek musel jest vela a kazdy den.napr.ked si kuknes zlozenie Prenatalu tak tam je aj A-cko...tak teraz co? 😱

monilik
2. nov 2016

@lelec asi sa treba riadit vlastným rozumom. lekári maju tiez svoje zmluvy s lekarnami a vyssiu proviziu z femibionu ako z cistej kyseliny listovej,takze tazko povedať kde je pravda.idealne podla mna je prijimat vsetko potrebne z vyvazenej a pestrej stravy...no to sa tiez nie vzdy da.hlavne ak clovek nema zahradu a kupuje tie opesticidovane zeleniny a ovocia dovezene kdesi z Cille ci Maroca...

ajana1
2. nov 2016

@monilik jooooj tak ja ziadne vitaminy ani neuzivam iba co som mala kyselinu listovu do 12 tyzdna a z casu na cas si dam magnezium ale to skor pre chut 🙂 skor som zastancom lepsej vyzivy pocas tehu ;)

cattleya22
2. nov 2016

mne povedal môj Dr. krásnu vetu: ak máte peniaze na tie predražené vitamíny, máte aj na čerstvé ovocie a zeleninu, ideálne lokálne a sezónne. Kým je všetko ok, netreba nič navyše (okrem listovej) brať. Tak neberiem, občas Cčko...

monilik
2. nov 2016

@ajana1
@cattleya22 presne tak.ja tiez nic neberiem.iba C-cko...to mame s detmi take cukriky 😀

ajana1
2. nov 2016

@cattleya22 @monilik veru 15 Eur za balicek vitaminov ktore aj tak vycikas je dost. 😄

slavka299
2. nov 2016

Pridam aj ja svoju skusenost ja beriem feminion 400 vraj naj vitaminy resp ide o kys.listovu s nircim. Odporuca sa brat 2xtyzdenne. Tak ja iba toto 😋

moncici7777
2. nov 2016

@monilik
@ajana1
@cattleya22 mne tiez lekar povedal ze sa mam pestro stravovat. Brala som len kyselinu listovu.

moncici7777
2. nov 2016

Minule som z dlhej chvile premyslania sa zamyslela nad tym, ze napr mne osobne lekar nevravel nic o strave- teda jest zdravo ano, ale nevravel co sa nesmie. To keby nemam internet nic neviem 🙂co by sme robili bez internetu? A co nase mamy nemali Modreho konika a pod 🙂 mozno je niekedy aj na nieco dobre tolko veci nevediet 🙂

ajana1
2. nov 2016

@moncici7777 lenze nase mamy nepoznali sushi a vsetko jedlo sa az rozvarilo a az tak jedlo 😄

moncici7777
2. nov 2016

@ajana1 hej sushi asi nepoznali pravdu mas. To ma nenapadlo 🙂

monilik
2. nov 2016

@ajana1 to je fakt...v dnešnej RAW dobe treba byt opatrnejsi.

hateria
3. nov 2016

@moncici7777 mne moj lekár zakázal aj kyselinu listovu ;) vraj mi stačí zelenina...druha lekárka na mna pozerala ako na sibnutu 😂 No vyber si. Chvalabohu ze existuje internet 😂

moncici7777
3. nov 2016

@hateria fiha, niektore veci su ozaj rozporuplne.

Inak co sa tí ludia blaznia? Bola som v Kauflande. Ludi ako na Vianoce. Uz prestavam chodit do tychto velkych obchodov. Pisem len zoznam pre polovicku 🙂

hateria
3. nov 2016

@moncici7777 počas tehu som sa stretla s rôznymi názormi snad na vsetko, jeden lekár mi predpísal injekcie, v nemocnici mi ich vysadili, nova lekárka mi ich znova nasadila 😂 alebo nebohý moj gynekológ mi na opakovane časté zápaly odporučil wobenzym,ktory mi aj velmi pomohol a mala som vyse roka pokoj. Potom sa začal zase kolotoč a moj nový doktor sa na mna nakricat,ze takú blbosť nemam brat a vytiahol iný letáčik a ze si mam kúpiť vaginálne čipky Istej značky 😂 Takze oni presadzujú len to,z čoho maju prospech. Samozrejme,ze na tie čipky som dostala este aj alergickú reakciu a vobec mi nepomohli 😂🙈
No co sa tyka obchodov, tak ľudia sa uz aj správajú ako keby boli Vianoce 😂 A bude to každým týždňom horšie a horšie. My chceme aj vianočné darčeky poriešiť najbližší tyzden, potom sa mi nechce s bruškom chodiť pomedzi tie davy 😕

moncici7777
3. nov 2016

@hateria ja zacnem nakupovat co da cez internet. Aj dnes bola som v obchode a ani ma to v tom dave nebavilo obzerat. Vsetci sa len ponahlaju.

moncici7777
3. nov 2016

Pisem ako tatar pardon 🙂

ajana1
3. nov 2016

@hateria tak ja som jeden z tych blaznivych 😄 Uz mam skoro vsetky darceky poriesene alebo aspon objednane. Aj ked ja tak 90% nakupujem online

moncici7777
3. nov 2016

@ajana1 ja zatial vobec netuším čo komu kúpiť 🙂 asi vyrobím aj nejaké handemade darčeky, keď som toľko doma 🙂

mariposita
3. nov 2016

Kocky, mohla by som poprosit pridat do sukromnej skupiny?

hateria
3. nov 2016

@moncici7777 ja som pre babatko takmer vsetko poriesila cez net, uz iba kocik 😉

moncici7777
3. nov 2016

@hateria daj tip na nejaké fajn stránky pre mimi 🙂

hateria
3. nov 2016

@ajana1 😂 To poznám, ja som cele tehu doma,takze maličký ma uz takmer vsetko nakúpené. Kuriér je u nas niekoľkokrát do tyzdna 😂🙈 ale kvoli Vianociam budeme musieť obehat obchody, ale aspon viem cca co chceme a pôjdeme cielene. Minuly rok sme uz začiatkom októbra mali vsetko nakúpené a to bolo úplne super.

hateria
3. nov 2016

@moncici7777 napíšem ti súkromne ;)

vacica59
3. nov 2016

@moncici7777 HandeMade??? Daj tipy, ja som doma a tiež by som tak niečo poriešila len neeviem čo.. kto by sa už len potešil košíku z ruličiek, ale bižu z fima... Možno keby mi to vyrobila dcera tak hej, inač nič moc..

moncici7777
3. nov 2016

@vacica59 ja som robievala občas také obrázky zo servítkovej techniky, s tým sa dá kadečo vyzdobiť, od kvetináču až po diár 🙂 alebo fotorámiky, kúpim obyčajný a dotvorím. Niekoho aj také veci potešia 🙂

hateria
3. nov 2016

@moncici7777
@vacica59 mne sa tiež páčia handmade. Este dávno som dostala šálku ozdobenu servitkovou technikou a dlho bola moja najoblúbenejšia. Napr na sashe.sk som videla take knižky pre detičky, vies si tam odlepovat veci,dávať do košíka Atd, super to vyzera. Alebo fotoalbumy dozdobene ručne su nádherne. Len ja by som asi viac minula na tie veci na dotvorenie ako by niekde v obchode stal taky fotoalbum 😂🙈