icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

14nunu10
3. nov 2016

@kubinca je kreatívny mama 😂 sa tu smejem každá sme si týmto asi prešla 😄

hateria
3. nov 2016

@katka577 uf to klobuk dole, viem,ze vela tehu chodi do prace az do porodu ale aj ked si odmyslim tie problemy co som vsetky mala,tak neviem ako by som zvladla sediet v kancly cely den. Ved doma mam problem hodinu na tom istom mieste sediet. A ked sa napapam, musim si hned najest lebo aj teraz mi je este zle. Tak sup mysliet trosku aj na seba a babo, kedy ked nie teraz. Ked sa male narodi asi vela casu na oddych nebude 😀

14nunu10
3. nov 2016

@hateria to je krásne ze si si svoje detstvo tak odložila a zachovala 😍

hateria
3. nov 2016

@14nunu10 pred 2 r som si kvoli tomu aj poplakala 😀 neterka bola na prazdninach u starych rodicov a dali jej tie moje barbie, no nasla som im uz len hlavy a koncatiny odtrhnute 😀 som myslela,ze ju roztrhnem 😀 tak som si ich polepila s lepiacou paskou 😀 aj to je priklad ako si dnesne deti nevazia hracky... mne vydrzali cca 18r a ona ich dokazala zlikvidovat za den 😀 a nie jednu, vsetky 😀 sikovna je darmo... 🙂

14nunu10
3. nov 2016

@hateria moje nervy,asi by som si všetky vlasy vytrhala na hlave od jedu 😨😨😬porazilo by ma ..

nivea777
3. nov 2016

@14nunu10
@hateria ja ked som davala malej sesternici svoje hracky tak som jej povedala ze co ona odtrhne tym babam,ja odtrhnem jej.. zabralo :D

ajana1
3. nov 2016

Tak uz mam objednane a dokonca mali este aj tie miminkovske veci a zimny overal pre krpateho 😄

kubinca
3. nov 2016

@hateria moja dcerka sa tiez hra s mojimi barbinami aj oblecenie co som pre ne sila ;) a synak zas anglicaky a tu chevu podedil po mojom bratovi :D

14nunu10
3. nov 2016

@nivea777 jezisiiiiii,a chytila sa vôbec nejakej hračky ??? Umrem 😁😁😁😁😄😄😄😄😄😄😄😁😁😁😁😁😃😃😃😃😆😆😆😆

ajana1
3. nov 2016

@hateria inak tiez nechapem zvlast pri jedle. U nas Sa jedava pekne za stolom s vypnutou telkou a co najviac vsetci spolu. A nas krpec nema problem vsetko zjest a hlavne sa poriadne najest aj ked niekedy vymysla.

kubinca
3. nov 2016

@nivea777 :D :D :D po tomto vyroku by som sa toho ani nedotkla :D

ajana1
3. nov 2016

@nivea777 a nema sesternica dodnes traumu? 😂

nivea777
3. nov 2016

@14nunu10 chytila aj sa hravala,ale babka musela prisivat ruku,ktoru stihla odtrhnut este pred mojim varovanim :D neznasam ked niekto nici moje veci :D inak,dost sa ma boji :D bola zla k starym rodicom,vkuse im robila zle,tak som ju zatvorila do zachoda za tmy.. odvtedy kuknem na nu skaredo a uz vie ze ma prestat vymyslat ked nieco zle robi

14nunu10
3. nov 2016

@nivea777 ja z teba nemôžem,ja sa tu rehoceeeem ako koza v posteli ,ty si prípad 😄😄😄

nivea777
3. nov 2016

@ajana1 ma respekt predo mnou :D

14nunu10
3. nov 2016

@nivea777 už sa ta aj ja začínam báť 😷😀😄😁😁😁

ajana1
3. nov 2016

@nivea777 Hahahaha tak vies ako Na neposlusne deti

nivea777
3. nov 2016

@14nunu10 pokial nebudes nicit moje hracky a nebudes zla k mojim starkym,tak sa nemas coho bat :D ja som anjelik :D

14nunu10
3. nov 2016

@nivea777 sľubujem 😁😁😁😁😁😁😁

kubinca
3. nov 2016

@nivea777 drsnackaaa :D :D strasne sa tu rehlim :D

nivea777
3. nov 2016

@ajana1 ona je strasna,nic si nevazi absolutne,ziadnu hracku.. len cvici s rodicmi svojimi..par krat sa stalo,ze sa im nechcela obliect,mala hysak tak ju ujo doniesol babke a nedali ju do skolky.. ja by som jej zobrala veci do tasky,neoblecies sa? dobre pojdes naha do skolky,nech sa ti deti smeju..zabalila do deky nech jej neni zima a sup do auta s nou..

nivea777
3. nov 2016

@kubinca ale ved ja som velmi dobry a mierumilovny clovek :D ale na svoje veci a starkych som hakliva..dedko jej nato nic nepovedal,on len trpezlivo sedel a snazil sa ju nevnimat.. mna to nahnevalo..preco by mal nejaky maly skrecok bit starsich ludi,ktori sa o nu staraju a dali by jej aj posledne..

petuskaa12
3. nov 2016

@nivea777 mi pripominas moju mamu 😀 som mala asi 5 rokov, nechcela som sa obliekat, ked sme mali niekam odist..uz som len v tielku stala vecer pred dverami 😀 a hned som si rozmyslela, ci nie je lepsie hned pocuvnut 🙂

nivea777
3. nov 2016

@petuskaa12 ako je dost mozne ze pri svojom nebudem taka razna..ale detom nemozno vela povolit lebo potom budu skakat po hlave a cvicit s rodicmi.. ja len dufam ze ocinko bude drzat s maminkou a nepovoli to,co ja zakazem

kubinca
3. nov 2016

@nivea777 tak podla popisu je to riadne kvitko ta sesternica , tak to chapem ako si sa zachovala ;)

petuskaa12
3. nov 2016

@nivea777 ja som dost prisna, ale to uz z povolania 🙂 deti maju predo mnou respekt, ale tesila som sa oblube 😉 a viem, ze moje budem vychovavat najlepsie ako viem aj ked mozno budem prisna a direktivnejsia

kubinca
3. nov 2016

@nivea777 isto pride obdobie kedy budes musiet byt aj razna, moji tiez na mna kadeco skusali a nepochodil... napr ked syn skusil na mna rev a hodenie o zem, tak sme na tej zemi ležali obaja a "revali" :D to bolo prvy a poslednykrat co to spravil :D

hateria
3. nov 2016

@ajana1 tak si to predstavujem aj u nas. Je sice pravda,ze teraz ked sme iba dvaja s manzelom,tak jedavame na gauci pri telke 😀 ale ked bude maly,tak urcite zavediem nove pravidla...neviem si predstavit zeby sa maly este aj ucil v jedalni pri zapnutej telke ako to robia poniektore deti. Sice predstavy mam o vychove, len ci to aj v realy dodrzim 😀

nivea777
3. nov 2016

@petuskaa12 ja som bola prisna aj v praci(brigada),ked som robila s ludmi a bola som na vyssej pozicii..boli sme tam ludia mladi a obcas sa stalo,ze niekto frflal ze on to robit nechce alebo nebude.."tak dobre,nechces? nikto ta nenuti tu byt,mas moznost odist.. ja kludne zavolam hlavneho veduceho a mozes ist prec".. hned isiel robit to co som mu kazala :D s niektorymi sa proste neda milo a treba trochu "agresivne"

hateria
3. nov 2016

@kubinca tak moje barbie uz asi nebudu vhodne na hranie ale aspon ukazat by som ich dcerke chcela. Teda ak vobec budeme mat dievcatko lebo teraz cakame chlapceka a v rodine mame okrem jednej slecny samych chlapcov 😀