icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

monilik
3. nov 2016

@hateria zazvorovy pijem kazdy den, beriem Homeogene 9,striekam Olynth inak by som sa ani nenadychla,do hrdla Anginal s cajovnikom a Septilen,objednala som dnes inhalator,zajtra mi ho kurier donesie a idem inhalovat.Dutiny mam uplne zapchate uz ma bolia všetky vrchne zuby obavam sa ze skoncim na ATB... 😭 😷

hateria
3. nov 2016

@monilik taka kombinacia liekov by ti mohla zabrat 😖 neviem ci by ozaj v tvojom pripade mensie zlo neboli prave ATB, takto sa iba trapite 😢 kolko dni ti to uz trva?

kacenka_1
4. nov 2016

@monilik uz som to tu spminala, rob si rano vecer salku tymianoveho caju a do troch dni je ti ok... malu lyzicku vyluhuj v salke

ajana1
4. nov 2016

@nivea777 hahaha inak to som raz malemu spravila ze isiel do skolky v pyzame 😄 Koniec koncov my sme rodicia a urcujeme hranice

ajana1
4. nov 2016

@hateria Kazda z nas Sa snazi najlepsie ako vie a ani jedna nema ten "spravny" postup. A hlavne kazde dieta je ine takze to co plati Na jedno nemusis na druhe. Najdolezitejsie podla mna je mat svoje zasady a tych sa drzat.

nivea777
4. nov 2016

@ajana1 a nebolo mu to prijemne,nie? :D

ajana1
4. nov 2016

@nivea777 tak zas on je este maly a si to tak neuvedomuje ale ucitelka v skolke mu dohovorila ze to nie je pekne a odvtedy mame s tymto klud aj ked skusa nas skoro kazdy den s niecim novym 😀 Nastastie sme s manzelom Na rovnakej strane aj ked on je niekedy Na neho az moc prisny lenze to zial treba.

ajana1
4. nov 2016

@nivea777 a super vec je ta otacacia sedacka tam ho narvem aj ked ma zachvat 😆

castor
4. nov 2016

no baby, 😀 dobre som sa pobavila. Inak aj ja som za prísnosť. Dcéra sa mi hodila o zem a ja som jej na to, že tak ahoj, ja idem preč, nebudem tu s takým deckom. Po pár metroch už stála a bežala za mnou. Prešlo ju to veľmi rýchlo. A jeme tiež v kuchyni pekne za stolom. Od stola sa odchádza, keď sa doje. Žiadne jedenie v obývačke (kto by stále vysával tie omrvinky) a už vôbec nie pri telke. Jasné, že keď nie sú doma, naložím si tanier a vyvalím sa pred telku 😉 ale to len na tajňáša. Alebo keď spia večer, tak si s mužom urobíme pukance, vyložíme nohy a užívame.
Deti potrebujú mantinely a a ko si to človek zariadi, také to má.

monilik
4. nov 2016

@kacenka_1 vyskusam.len musim kupit tymian...

ajana1
4. nov 2016

@monilik viem Ze to znie blaznivo ale aj nakrajana cibula do ponoziek pomaha.

monilik
4. nov 2016

@ajana1 cibule som uz spotrebovala kilo.na vsetky sposoby...cibulovy caj, cibulovy sirup,v ponozkach som ju este nemala,to je pravda,ale nakrajanu v miestnosti aj pri posteli...a kedze ju lubim tak som aj dost pojedla...a nic 😭
hrdlo prestava boliet...ale tie dutiny 😭 uz som vsetko vyskusala,neviem co robit.asi skoncim u lekarky...lenze mam doma maleho choreho a nemam ho s kym nechať a k doktorke iba autobusom kedze auto ma muz 😔 pohotovosť vecer to isti...
cakam kedy mi dovezu ten inhalator.uz som nachystala vincentku

nadej13
4. nov 2016

Ja keď uz od včera naisto viem ze to bude chlapec na mňa prišiel znovu smútok ze mi rodičia vzali všetky hračky,teda veľa ich nebolo.ja som síce dievča,ale ja som sa hrala s autickami,uz v 3 rokoch som si vyprosíkala angličáky,ak Kojakovo auto som mala ak si pamätáte ten seriál a veľmi som sa o to starala,každé jedno autíčko som si musela tvrdo zaslúžiť a aj tak mi nič neostalo.a tak rada by som ich malému dala,teraz sa už také precízne modely ako vtedy nerobia a už vôbec nie tie značky.verím ze ja budem iná mamina,aj keď roky som sa veľmi bála ci aj ja budem tak chladná a tvrdá k dieťaťu.ale v tom lidli tie drevené hračky teraz sú krásne.ozaj,nemá niekto tajnú info kedy budú mať tehu veci?uz nutne potrebujem tehu leginy.

miniaturka19
4. nov 2016

@nadej13 aj ja čakam na tehotenské veci v lídli odkedy som tehotná :D

nadej13
4. nov 2016

@miniaturka19 keď si spomeniem,že asi mesiac pred tým než som zistila ze som tehu ich mali u nás v lidli vo výpredaji,sranda bude keď ich dostanú keď uz ich nebude treba

ajana1
4. nov 2016

@monilik tak to vyzera veru Ze antibiotika su jedna z poslednych moznosti

moncici7777
4. nov 2016

@miniaturka19 mohli by byt v lidli tehu veci veru 🙂

petuskaa12
4. nov 2016

@moncici7777 nebudu..do konca roka vraj nemaju byt ☹ boli ked som bola asi v 7tt a to som este nechcela kupovat

moncici7777
4. nov 2016

@petuskaa12 no skoda teda. Tam su fajn ceny a rychla vymena. Ja sa bojim z netu objednat mam jedno tricko, v popise bolo ze si mam objednat beznu velkost a veru je mi uzke. A tehu bundu som chcela tiez

petuskaa12
4. nov 2016

@moncici7777 ja viem, maju super veci. Manzel robi v lidli, keby nieco malo prist dam vcas vediet 🙂

moncici7777
4. nov 2016

@petuskaa12 tak ty mas info z prvej ruky 🙂

nadej13
4. nov 2016

@petuskaa12 no ešte ze tu máme také kontakty 😉,nakoniec aby som nemala pravdu,že keď to v lidli bude tak mi uz budeme kočíkovať

petuskaa12
4. nov 2016

@nadej13 anooo tak to bude 😀 ked nam to nebude treba 🙂

ajana1
4. nov 2016

@petuskaa12 @nadej13 baby ak planujete druhe tak kupte rovno poriadne a odlozte pripadne z druhej ruky. Ja som tak kupovala par tehu veci (zvlast bundu a nejake rifle) . Ja som tak nakupila mamalicous rifle a bundu za fakt maly peniaz a pri novych by som zbankrotovala.

petuskaa12
4. nov 2016

@ajana1 ja budem happy ked porodim dvojicky a dalsie porody necham pre inych 🙂

ajana1
4. nov 2016

@petuskaa12 Hahahah a ktovie mozno ti srdce este za tretim zapisti 😉

ajana1
5. nov 2016

Zeny co dnes varite Na obed? Nemas absolutne ziadnu inspiraciu

moncici7777
5. nov 2016

@ajana1 ja tiez neviem sama co by som uz jedla 🙂 zatial slepaci vyvar a dalej neviem 🙂

katka577
5. nov 2016

@ajana1 raňajky tvarohova štrúdľa čerstvo upecena a obed hovädzia polievka slizikova a druhé rezne a ryža 🙂

ajana1
5. nov 2016

@katka577 strudlu by som si veru dala Len tie rezne su u nas Skor za trest. Nakoniec manzel robi curry