Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@kvetinka18 je to úplne v pohode..😎
Okej. Díky. Bude to naše prvé bábo, tak vôbec neviem čo očakávať 🙂
@kvetinka18 mne do 5 tt nebyvalo nic a potom to zacalo..kazdy den zle od zaludka
@bubacik24 Ja som dnes 4tt+4d a zatiaľ nič. Čiže ešte to môže prísť vravíš? Tak sa teším 🙂
@kvetinka18 ja som tiez v prvych tyzdnoch sa tesila,ze mi nic nie je len zaha palila trosku...a potom som sa dotesila :D ale nastastie nevraciam...ale kazda to ma inak tak uvidis 🙂
baby mne je tak zle 😖 dnes som prvykrat za vsetky moje tehotenstva vracala, som uplne nepouzitelna a mam pocit ze je to zo dna na den horsie a horsie 😕 obavam sa ako zvladnem ist s chalanmi von... nech uz je piatok, chcem ist konecne k dokymu, snad mi cosi poradi...
@kvetinka18 bud rada ze ti nie je zle. mne pri prvych dvoch tiez nic nebolo... jedine nizky tlak pri druhom... ale teraz vyzera ze sa mi to vynahradi poriadne 😝
ahojte tak pripájam sa aj ja (: termín máme 3.3.2017.
zajtra začíname 9 týžden.....velmi sa vytešujem (:
@monilik mne bolo strasidelne zle pri prvej, teraz som v ocakavani, ze ako to vypali... v kazdom pripade, mna strasne napina z cistej vody, takze pijem vodu so sirupom a zatial pohoda. Celkom su uzitocne aj zazvorove lizatka no a u lekara, vraj na to existuju lieky 😆👍 degan tusim. A heslo dna je prezit.

@kvetinka18 je to v pohode ;) mne nebolo zle nikdy v tehu a ani teraz zatial nie je... tiez len kde tu v podbrusku take predkramove pocity...