Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@jajkuschon Ahoj 🙂 ďakujem, mňa potešilo. Hľadám nejakú šatku, vhodnú pre úplnú začiatočníčku, ktorú by som vedela používať aj dlhšiu dobu. Resp. nošič. Vieš mi niečo aj poradiť? Stránky mám prečítané, som vo viacerých skupinách, ale všade je toľko možností a variant..
Ahoj te baby manzel doniesol domou nejaku virozu ja dnes vracam vsetko co aj vypijem a potom zimnica este cakam ked ma zacne prehanat ako jeho myslite ze mam ist k lekarovi manzelovi dal antibiotika ale mne neda nic lebo som 27tt tak neviem ci na pohotovost alebo cakat ci to prejde same
@monso2107 ahoj, máš aj teplotu? Atb môže dať aj tebe, sú také, čo sa smú v tehu... Ja by som šla, ak neudržím ani vodu a ešte aj zimnicu...
@cukruska1920 ziadne stresy, 🙂 su to nepresne merania, len statistika..... ja som si tiez davala trisomy, lebo mi vysli hranicne, a vsetko by malo byt ok 🙂
@cattleya22 nie teplota neni len ma trase od zimi
@cattleya22 si sa pytala na nosic/satku🙂 tiez som vselico studovala a z vlastnej skusenosti viem ze na zaciatok nosenia je fajn elasticka satka🙂 lebo nie vzdy sa pri uvaze podari odhadnut spravne napnutie satky a elasticka povoli ale aj pridrzi🙂 potom ked bola mala vacsia kupili sme manducu🙂 ta aj napriek vsetkemu polstrovaniu neni tak pohodlna ako satka ale je prakticka a zabezpeci ergo polohu noziek a chrbatika este aj teraz (22mes. ma mala) drzim palce🙂
@cattleya22 jasne rada ti poradim, ja som zacinala napríklad so satkou Didymos prima aurora, ale zalezi od toho co sa tebe paci 🙂 pokojne mi napis spravu a rozoberieme to detailnejsie, ja som skusila veeela satiek a nosicov! 🙂
@m_ ďakujem, mám brutálny rešpekt pred šatkami, lebo si pripadám ľavá, ale hádam to nejak zvládnem(e) 🙂
@jajkuschon píšem 🙂
@cattleya22 ja som mala tiez respekt ale nakoniec som z youtube pozerala videa a z kazdeho som si nieco vzala🙂 a jeden uvaz mi v principe stacil len som badala ako do neho dostat babo🙂 a aj to som vdaka youtubu osefovala🙂
@monso2107 ja som mala niečo podobné pred týždňami. Ono by to malo do 24 hodín odoznieť. Ak nie, tak nie, tak choď na pohotovosť. Minimálne ti dajú infúzku na zavodnenie. Keď všetko vyvrátiš, tak môžeš byť potom dehydrovaná. Držím palce, sú to nepríjemné stavy, ale väčšinou trvajú krátko
Ahojte zienky uz ste boli na EKG ?
Baby ahojte, posledny tyzden mam strasne caste busenie srdca. Dokonca aj z nicoho nic, ked len lezim a nic nerobim. Posledne 3 poradne som mala tlak okolo 160/80-90, ale dr hovoril, ze to je ok. Ale tento posledny tyzden som nejak mimo z toho busenia srdca. Stretli ste sa s tym niektora, prosim vas? Dakujem 🙂
@tiszajickova ja nie ani ma nikto neposiela...
@katkaos Ak ten tlak nerieši tvoj gynekológ, choď za obvodným. Dôležité, ale je aký tlak máš doma. Ak máte tlakomer skús si pár dní merať. V kľude, aspoň 10 minút predtým sedieť. Ak nie skús si požičať - rodičia, starí rodičia, známy. Ak bude opakovane 140/90 a viac treba jednoznačne navštíviť internistu. To ti vravím ako internistická sestra. Tlak v tehotenstve netreba podceňovať.
@14nunu10 mna poslal moj doktor ze do.konca januara si mam a na poradnu priniest vysledky . A nepamatam si ci som bola aj pri prvom na takomto niecom
@tiszajickova ja som bola v prvom teho. pozerali na mna ze co tam robim... doky ma poslal v ramci prevencie ale tam mi povedali ze pred interrupciou alebo v ramci predoperacnych vysetreni to treba inak naco... v druhom teho som nebola a teraz tiez nie.
@tiszajickova ja som tuším v predchádzajúcom tehu bola okolo 7.mesiaca ..teraz nie až predoperacne keď budem robiť...Ja som toto tehu nebola ani pri zubárovi potvrdiť ...
No vobec netusim teda preco ma tam posiela , ale pojdem tam a na poradni sa spytam ze na co mu to bolo. Dnes som to riesila aj s mojou obvodnou a povedala ze asi chce mat istotu ze je vsetko v poriadku.
@14nunu10 ja som mala dnes 140/71 a sestricka ze ten spodny je Ok tak je to este v norme, tiez ma to znepokojuje :(
@moncici7777 ja vcera 113/79 a tep 101... :D lebo ma lekarka strasila tak asi preto :(
@moncici7777 ono dôležitejší je spodny,srdcový to je pravda ten by nemal byť nad 90/95 vrchný teoreticky tolerujú aj 170
@14nunu10 ufff 🙂))) som kludnejsia

Ahojte maminky, neviem, či sa niektorá z vás chystá nosiť svoje bábätko, ale ak áno, tak eshop www.klbkostastia.sk má teraz 10 eurovú zľavu na všetky produkty (kód Vianoce2016), sú tam aj bundy a mikiny na nosenie aj s tehotenským dielom, ja ho teraz dosť využívam, keď sa už do inej bundy nezapnem :D
Tak možno niektorú z vás info poteší ;)