icon

Termín pôrodu marec 2017

ajja2017
4. júl 2016

Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂

2017denisa
29. dec 2016

No tak to uz som asi neziva😀 ja mavam spodny 55 a naposledy som mala 45

monilik
29. dec 2016

@2017denisa ja tiez skoro tak mavam. 90/60 bezny tlak. 110/70 ked som vytocena alebo po namahe :-P v prvom trimestri ked som mavala točaky tak 85/55...

zuzka1008
30. dec 2016

@tiszajickova ja Zatial len v 1 trimestri, vyšla mi sinusova tachykardia, nedala mi žiadne lieky, tak uvidím čo bude teraz na ďalšej kontrole

dziabel_heh
30. dec 2016

Ide kdosi rodit do PB marec 20eho ?????

tiszajickova
30. dec 2016

@zuzka1008 no ja som vraj tlak.mala vzdy vporoadku sestricka mi hovorila.Momentalne maju dovolenku tak az 3.1 sa mozem objednat

clovek123
31. dec 2016

@monilik taky som mavala celi cas v predoslych tehotenstvach a teraz tak 110/70

katkaos
31. dec 2016

@14nunu10 Hej, tak aj mne povedali, ze spodny je dolezitejsi. Meriam si doma tlak a kolise kadejako. Tep stale okolo 99.

monso2107
2. jan 2017

Ahojte baby mam jednu otazku som v 29tt do 26tt som nepribrala nic a teraz kazdy tyzden 0,5kg priberam je to v norme alebo nie ked som oteotnela mala som 103kg potom som schudla na 101kg a teraz mam 104kg fuha tazko sa puse ta vaha 😠

zuzka1008
2. jan 2017

Som cca 30tt mám navyše 7kíl , vážim 67kg, ale mám problém sa vobec zohnut, cítim sa ako velryba, to fakt neprehanam 😞
A to do ciela ostava ešte dosť času, ako ste na tom vy? Prvú dcéru som mala letne dieťa -august, ale teraz mi to príde strašne ťažké, aj to obliekanie.. v lete si človek dá šaty a šlapky a hotovo ☺
Ale teraz?!

cattleya22
2. jan 2017

@monso2107 ahoj, váhovo sme podobne, akurát mne ta váha ide hore oveľa rýchlejšie, takže buď rada, je to úplne v pohode 😉 Ľutujem svoju chrbticu, mala čo robiť aj bez tehu... Prepáč, dúfam, že sa neurazíš, ale nestalo sa to, že ti niekto vravel, že bolo riziko otehotnieť s takou váhou a podobne? Lebo čo ja počúvam...Do plaču mi je....

monso2107
2. jan 2017

@cattleya22 ja som bola na umelom oplodneni a moj osobny nazor je asi taky ze su aj pevnejsie zeny tehotne a vsetko je ok moj lekar mi navahu nikdy nepovedal nic ale ked sme boli na skriningu u jedneho dr tak tam si si za konzultáciu a foto musel platit tak mi sme nic nechceli ved naco ked moj dr mi vsetko vysvetli zadarmo tak stale skakal ze mam obezitu ze je vsetko zle vidiet tak moj muz mu povedal ze samu pacim taka aka som ze mi sme si nezaplatili kolzultaviu tak nech nema blbe reci a ked nechce obezne pacientky ma si na vchodove dvere napusay ze vysetruje zeny do 60kg

monso2107
2. jan 2017

@zuzka1008 ani nehovor ja som vcera umyvala riad a manzel ma musel prist vyrovnat co som to brusisko nevedela dvihnut tak manzel rucne dvihol brusko a potom bolo ok ale tiez sa citim ako veleriba

monso2107
2. jan 2017
cattleya22
2. jan 2017

@monso2107 úplne s tebou súhlasím! 😉 Držte sa 😉

katka577
2. jan 2017

@monso2107 to je úplne normálne, ze budeš teraz priberať. Ja som od začiatku tehu pribrala uz nejakých 16 kg, teraz sa mi to trochu spomalilo...

crystalline
2. jan 2017

Aj ja uz 16 kg, ale posledny tyzden to akosi stoji, no opuchali mi aj nohy pred tyzdnom tak tu vahu robi asi aj voda...

rafaelsanti
2. jan 2017

Ahojte.Ja som v 29tt a teraz mam navyse 12kg.V prvom trimestri nic,v druhom 10..a teraz 2 kilecka,ale najviac sa pribera v poslednom tak uvidim kam sa to vysplha.Teraz mam 72kg.S pohybmi zatial celkom ok,u mna je horsie ulozit sa na spanok.Teraz som navyse prechladla,takze lezat budem cely den.😵

rafaelsanti
2. jan 2017
monilik
2. jan 2017

baby ja som sa prave vazila... +12kg v 31tt.

tiszajickova
2. jan 2017

@katka577 ja tak isto 16 kg do plusu baby nerobte si z toho hlavu , ja sa na tom celkom bavim. Lebo pri prvom som mala +40 kg a to neprehanam 🙂 Jasne ze.som.bola ako slon ale nikdy som nemala depku mala a mam pri sebe milujeceho manzela a nemam sa pred kym hanbit za to. NAakomplet som popraskala vsade strie a je mi to jedno , moja chyba ze som sa doslova prezierala ale nikdy som to.neolutovala, nemam problem sa v lete vyzliect do.plaviek.a ist na kupalisko je mi to jedno ked si ma niekto obzera ako vystavny kus , len ja viem preco mi zostalo take telo ake mam a to ked som otehotnela som mala 65kg na moju vysku 179cm 🙂 ak su chyby prepacte som na mobile 🙂

katka577
2. jan 2017

@crystalline Ja to isté, nohy mám ako dva valce 🙂 Po pôrode to postupne stečie...

monso2107
6. jan 2017

Ahojte dnes som sa pomalicky zacala chystat co by som malinkemu obliekla ked pojdeme z pirodnice a zda sa mi to malo bodicka kratke bodicka dlhe,ponozky,2capicky overal hunaty a deka staci ci este nieco

14nunu10
6. jan 2017

@monso2107 a dupacky? Či som nepostrehla?

monilik
6. jan 2017

@monso2107 to chces dat na seba dvojo body? ja uvidim podla pocasia ale mladsi syn je marcovy a ked sme sli domov mal body s dlhym rukavom, dupacky, ponozky, svetrik a taky poloteply overal plus ciapocku, zakryty v zavinovacke co mam do autosedacky.marec je zákerný mesiac. moze byt sneh a mraz a rovnako moze byt aj okolo 18 stupnov, zalezi ci zaciatkom ci na konci. par rokov dozadu 8.3. babka oslavovala narodky a mali sme iba tricka a tenke svetriky a potom o dva tyzdne sa navalal sneh...

monso2107
6. jan 2017

@14nunu10 no dupacky ja nazyvam dlhe body to su tie dlhy rukav a plne nozicky

monso2107
6. jan 2017

@14nunu10 asi toto mi obleciem bude stacit

nivea777
6. jan 2017

@monso2107 ja mam do porodnici kosielku,dupacky,capicku a overal a deku

monso2107
6. jan 2017

@nivea777 to asi ako aj ja a pitom uvidim co mu oblecem ved aj tak pojde do vykureneho auta a hned domou

monilik
6. jan 2017

@monso2107 jaaaj to je overalik.
body su tie na zapnutie pod ritkou, dupacky su hore na akoby traky na zapnutie a dole plna nozka,polodupacky su iba od pasa gatusky s plnou nozickou a overal ma aj rukaviky aj nohavice. 😘

nadej13
7. jan 2017

@monilik toto by som si mala nalepiť na skriňu 😉,ja zjednodušene všetko nazývam,overal bavlneny volám pyžamko,gaťurky bez plnej päty tepláčiky,lebo sú také pružné.toto je hotová veda pre mňa správne pomenovať.