Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
@katkaos ja to mam presne naopak pri prvom som sice zajlad mala skoro ale poprala som na poslednu chvilu a tasku balila len par dni pred porodom lebo sa narodil o 2,5 tyzdna skor. Len teraz ideme z tyzdna na tyzden a kedykolvek nas mozu vziat do nemocnice a nechcem aby manzel mal este viac starosti ako ma.
Moja baba bude mat 31.3 uz 1 rok.Som vas troska citala ze ako nemate pobalene do porodnice.Moja sa mala nar okolo 12.4.Na velkonocny pondelok 28.3 som sa citila divne a hovorim si ze idem sa radsej pobalit lebo keby ma manzel balil tak by som nemala asi vsetko so sebou.Preslo ma to a v stredu rano mi ako keby zacala voda odtekat ale preslo to tak asi nic a v poho som sla na poradnu.Manzel siel somnou a hovorim zoberieme aj tasku.Dr ma vysetrila a ze do nemocnice.No ok aj ked sa mi nechcelo a v noci sa prudom pustila voda a mala sa narodila 31.3 10:20.
@leeenka26 veru,a to z vysokej horucky..Uz je dobre,ale uz som v nemocnici tyzden.Neviem sa dockat kedy pojdem domov😁
Ahojte tak dnes velky skrining zanami pipik mu neodpadol tak bude chlap a mieri na 30tt ma ze 42cm a 1800g dr ze je vacsi ale ma byt pokom ako slonik vsetko mame ok brali nam krv ci som neni chudokrvna ale tesim sa znasho slonika
@monso2107 1800gr peknee 🙂 maly valibuk 😀
@petuskaa12 to ano manzel pyšný ze akeho chlapa bude mat takze dufam ze nebudem muset velmi tlacit lebo to bude hroza 😘
@monso2107 moji vazili v 29tt 1100 a 980g 🙂 ze na dvojicky super 🙂
@petuskaa12 tak to maju super vahu
@ajana1 robim co mozem, papam a dohovaram im, nech len priberaju a rastu 🙂
@petuskaa12 asi musim aj ja viac papat aby nasa fazulka zacala priberat
@ajana1 nasa prvorodena bola tak mensia v 33tt mala len 1500g ... a teda robili z toho coro moro ved sa aj narodila malickata... uprimne ti poviem doteraz vahovo zaostava a kojenie na zaciatku bolo prevelmi narocne🙂 fakt by som to znova nechcela zazit... aj priberanie pediatricka nas sleduje este stale(bude mat dva roky) na prevazenie... ale zas jest jej chuti len nezje tolko co by mala🙂
tak dohovaraj tej vasej fazuline nech riadne pribera a rastie!🙂 ktosi mi radil hroznovy cukor s vodou... 🙂
@m_ to ze ich viac trapi obvod bruska lebo v tom zaostava o 3 tyzdne, velkost koncatin okolo 2 tyzdnov a obvod hlavky okolo tyzdna. Aj ked si stale myslim ze sa o tyzden sekli lebo som si na 99 percent ista ze som mala ovulku az okolo 20 dna. A sledovani sme od 28 ci 29 tyzdna lebo v 20 tyzdni sme boli sice vramci normy ale na spodnej hranici.
@ajana1 no nasa hanka mala koncatiny dlhe dost a myslim ze tiez to brusko mala mensie lebo viem ze po narodeni mala obvod hlavicky dostatocny (toho som sa bala lebo kdesi som citala ze je blbe ak ma dite malu hlavicku lebo je to signal toho ze nema dostatocne vyvinutu nervovu sustavu a bude sa dovyvijat vonku a to sa moze hocikedy hocicim pokazit ...)
ale pokial sa o tyzden sekli resp. to pocitaju inak tak podla mna bude vsetko ok🙂
inak aj ja mam teraz o dva tyzdne mensie babo resp. to prepocitavali lebo som kojila a kramy take ze raz za dva mesiace a pod.🙂

@katkaos ani ja nie som vobec pripravena ani zbalena ani vecicky vytriedene postielka v pivnici kupene nic vsetko po chalanoch...