Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
no tak aj ja som niekde citala ze by sa nemalo lezat na chrbte lebo to niekde tlaci ci co, ale niekedy sa neriesili ziadne veci a aha kolko deti sa rodili teraz sa riesi kazda hlupost a plodnost ide dole vodou.aj o jedle sa hovori ze by si nemala to jest a to jest a vcera som citala na jednej stranke ze sa moze vsetko ale s mierou takze si tak.
Baby, dostala som zaujímavú ponuku. Ale neviem mám z nej strach. Som z Ba a kvôli ponuke by som musela rodiť v galante. To je 50 min od Ba. Nie je to moc ďaleko?
@lenkamarcisin presne tak, kedysi ani testy na cukor nerobili mamickam, ani triple test...nase mamy chodili do roboty, starali sa o domácnosť, a nevedeli ani o skracovani krcka, ano o nicom...narodili sa im zdrave deti o moc zdravšie ako v dnešnej dobe
@pibza ja by som chcela rodiť v Martine a to je od nás tak hodinu a pol... ak sa budem na to cítiť tak tam asi pojdem
@bonboniera15 no áno, len, aj vzduch bol vtedy lepší ako dnes...
@slavciatko aj vtedy boli škodlivé veci, len si to tak nebrali k srdcu ako my
tak tak a hlavne sa nebrali tabletky ako dnes preto uz tie deti nemaju taku imunitu a nie same tebletky ockovania a ine hluposti
@bonboniera15 nie všetky, ja beriem tehotenstvo ako prirodzenú súčasť života, necítim sa ako éterická bytosť teraz kvoli tomu 😀 kedysi nebolo toľko chorôb zo životného prostredia ako dnes, preto s pokrokom doby sa musia robiť aj nové testy, btw, testy na cukor robili už aj mojej mame pred 35rokmi takže určite sa robili už aj dávnejšie predtým, to nie je žiadna novinka ani nadštandard dnešnej doby, ja inak častokrát žasnem čo tu dokážu baby popísať a riešiť, to už sú hlúposti, ale testy? prečo si nepomôcť keď nám dnešná doba ponúka také možnosti?
Ahojte, hlásim sa k Vám do skupiny 😉 čakáme chlapčeka - Riška. Termín máme 26.11. a naše dieťa bude mat asi poriadne "afro" na hlave lebo ma nenormálne páli záha. Čo s tým? 😔
@tutulka323 ahoj gratulujem ku syncekovy. tak mne na kyseliny pomaha sa napit mlieka 🙂
@tutulka323 ja mam presne to iste a najhoršie je to večer to sa nemôžem ani len otočiť na bok. Ale tiez mi pomáha ked si dám jogurt alebo to mlieko trosku to zaberie ale len na krátky čas
Ahojte baby chcem sa vaa opýtať ako citite pohyby? Jw normalne ze jeden den velmi malo, a na druhý deň dosť ako keby ani nebuvalo? Citite aj pri stati?
@bonboniera15 ja som v 24tt a pohyby citim slabo. Su dni ze viac no malokedy. A iba ked lezim na chrbte sem tam na boku..inak nie 🙂
@bonboniera15 ja to mam uz teraz tiez tak, ze citim menej..ja som zacala citim presne od 18tt, dost intenzivne a teraz uz pomenej...a citim aj pri sedeni a aj pri stati, niekedy chodeni, hlavne ked som hladna 😀
@gabccia ako niektorw dni je kludna ale dnes je taka aktívna...hadam je vse ok...akurat je hyperaktivna 😂
@bonboniera15 tak si to uzivaj 😉 hlavne, ze kopkaju, toto si ja vzdy sledujem..ci uz menej alebo viac, hlavne, ze sa hybu 🙂
@gabccia ved to ano to aom rada...ale ked kde si pisali ze časté pohyby môžu znamenat aj problem...joj aj s netom
@bonboniera15 moj priatel mi uz aj zakazuje chodit na net niekedy 😄 lebo ja tiez si poprecitavam kadeco a potom stresujem 🙈 ale tak, ked si clovek mysli, ze nieco nie je v poriadku tak treba radsej ist na pohotovost a hotovo.. radsej ist 100x zbytocne alo raz neskoro 😉
@slavciatko ad vankus :D tiez som kupila hned ako som videla, len este lezi na skrini kym nan usijem navlek, ;) oproti tehotenskym za 60 som pri 12e nezavahala. Este su.
@bonboniera15 jeden den menej, iny ma male hotovy kolotoc zo mna. Leziac je lepsie citit, ale citim dakedy aj postojacky ci sediac, najvacsie toco bolo ked som nedopatrenim vypila vela nestea. 🙂
@hankagirl ten biely poťah sa dá odzipsovať a normálne prať ako obliečka 😉 😎
Ahojte,intimna otazka-ako vsetko co tu riesime-kolko ste doteraz pribrali? 🙂
Ja uz nechapem od coho to zavisi,jasne ze je to individualne ale tie rozdiely su neskutocne 🙂 Ja som zatial pribrala 3 kg,ale vazila som vela uz pred otehotnenim tak neviem ci to je tym ze mam zasoby alebo cim..lebo v jedeni sa nekrotim,ale ani neprejedam..tak normalne.
@sonia33 ja tiez nechapem.. ale mozes byt len rada 🙂 ja som prave naopak, bola chuducka a vraj aj preto mam tie kg tolko navyse, ze telo si robi zasoby.. ale tak na pohlad vraj nepochopitelne, ze som tolko pribrala, ze kde tie kg mam 😀 ale tak mam no.. snad po porode to pojde rychlo dole tak ako aj islo hore 😏
Skuste si toto precitat...aspon na mna to sedi...aj pri prvom tehu, ked som pribrala 16kg
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...

@slavciatko aj ja ho mam...tiez mal MM trosku ziarlive poznamky na neho :D, ale tak snazim sa venovat obom rovnako :D. Ale co som chcela povedat je, ze odkedy ho mam tak sa mi lepsie spi a je faaakt velmi pohodlny. Som rada, ze som si ho kupila 🙂 obliecku s plameniakmi, uplne je super 🙂