Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Baby co je dobre na hnacku? Od včera ma prehana ...najprv kŕče a potom beh na záchod
@bonboniera15 aj ja mam niekedy take stavy.. neviem z coho, proste to tak na mna pride, ze cely den prehnackujem.. neviem ci sa telo cisty alebo co.. a nepomaha mi nic.. ale aspon sa potom citim volnejsie 😀
Ahojte som tu nová 🙂 a som 27tt 🙂
@ninusik149 ahoj...vitaj 😄
@bobolok Ďakujem 🙂
Bude niektorá z vás rodiť v Bardejove ? Alebo v Starej Ľubovni ?
@ninusik149 no ja nie..ja budem v Poprade
@bonboniera15 cau cau, z dovoleniek v azii som naucena na banan a horku cokoladu, tie zaberaju. ;) tak skus ;) a keby to bolo zle tak naj z liekov je endiex ale to je liek tak netusim ci mozes v tehotnosti ;)
Ahojte,mate uz za sebou glukozovy test? Ako to dopadlo?
@bonboniera15 smecta. Tu mozu aj tehotna 🙂 je to aj v pribalovom letaku..
@zuzuzuzka nemam nikoho dohodnuteho.. este som to nejak neriesila.. len sa skusim opytat mojej gynekologicky, ci sa da ona dohodnut alebo jej manzel, lebo on tam je primar.. a ked nie tak nebudem vymyslat.. ked to na mna pride tak sa len budem modlit, aby tam bol ten najlepsi porodnik, co je Pisak alebo teda primar Buhaj pripadne gynek. Buhajova..
@hankagirl mne vyslo po dvoch hodinach 9,7 zevraj cukrovka, tiez maju dva tyzdne dovolenku teraz, tak som si kupila glukomer, pichala a merala a zistila som, ze mam cukor ok. Aj po vsetkych tych jedlach, co nemam jest. Tak neviem. Ci su tie testy tam ok a cim to je, ze sa mi tak dvihol cukor.
Baby spávate na chrbte? Lebo ja ked si ľahnem na pravý ale aj ľavý bok maly tak kope, ze nemôžem vôbec spať.
Ahojte prosim vas nieco na palenie zahy trpime denno denne v noci cez den...diky

@zuzuzuzka aj ja budem rodit v He 🙂 kedze som aj z He..