icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

gabccia
30. júl 2016

@zuzuzuzka aj ja budem rodit v He 🙂 kedze som aj z He..

gabccia
30. júl 2016

@zuzuzuzka a pozeram, ze mame terminy od seba len o den, tak sa mozno aj stretneme 😉

bonboniera15
30. júl 2016

Baby co je dobre na hnacku? Od včera ma prehana ...najprv kŕče a potom beh na záchod

zuzuzuzka
autor
30. júl 2016

@vik_i v Saci nemusis mat dopredu naplanovany porod? Ja chcem rodit spontanne a nie na vyvolavacky a podobne veci.

zuzuzuzka
autor
30. júl 2016

@gabccia jej vazne? 🙂 tak super 🙂 mas tam aj nieco dohodnute alebo pojdes len tak?

gabccia
31. júl 2016

@zuzuzuzka myslis, ci mam lekara dohodnuteho k porodu?

gabccia
31. júl 2016

@bonboniera15 aj ja mam niekedy take stavy.. neviem z coho, proste to tak na mna pride, ze cely den prehnackujem.. neviem ci sa telo cisty alebo co.. a nepomaha mi nic.. ale aspon sa potom citim volnejsie 😀

vik_i
31. júl 2016

@zuzuzuzka nie pôrod nemusí byť naplánovaný, le tam musíš hodiť posledné týždne na poradňu😊

zuzuzuzka
autor
31. júl 2016

@gabccia jj tak myslim,lebo ja tam chcem ist len tak, ked to na mna pride 🙂

ninusik149
31. júl 2016

Ahojte som tu nová 🙂 a som 27tt 🙂

bobolok
31. júl 2016

@ninusik149 ahoj...vitaj 😄

ninusik149
31. júl 2016

@bobolok Ďakujem 🙂
Bude niektorá z vás rodiť v Bardejove ? Alebo v Starej Ľubovni ?

bobolok
31. júl 2016

@ninusik149 no ja nie..ja budem v Poprade

hankagirl
1. aug 2016

@bonboniera15 cau cau, z dovoleniek v azii som naucena na banan a horku cokoladu, tie zaberaju. ;) tak skus ;) a keby to bolo zle tak naj z liekov je endiex ale to je liek tak netusim ci mozes v tehotnosti ;)

sonia33
1. aug 2016

Ahojte,mate uz za sebou glukozovy test? Ako to dopadlo?

jaruska18
1. aug 2016

@bonboniera15 smecta. Tu mozu aj tehotna 🙂 je to aj v pribalovom letaku..

hankagirl
1. aug 2016

@sonia33 na lacno dobre 4,3 po 2hodinach 9,4 takze cukrovka. Na diabetologickom dovolenka. Takze objednavam sa az o tyzden.

sonia33
1. aug 2016

@hankagirl to ma mrzi :( ja idem az vo stvrtok,tak som zvedava...takze este nevies co bude nasledovat? Najprv asi diéta nie?

gabccia
1. aug 2016

@zuzuzuzka nemam nikoho dohodnuteho.. este som to nejak neriesila.. len sa skusim opytat mojej gynekologicky, ci sa da ona dohodnut alebo jej manzel, lebo on tam je primar.. a ked nie tak nebudem vymyslat.. ked to na mna pride tak sa len budem modlit, aby tam bol ten najlepsi porodnik, co je Pisak alebo teda primar Buhaj pripadne gynek. Buhajova..

zuzuzuzka
autor
1. aug 2016

@hankagirl mne vyslo po dvoch hodinach 9,7 zevraj cukrovka, tiez maju dva tyzdne dovolenku teraz, tak som si kupila glukomer, pichala a merala a zistila som, ze mam cukor ok. Aj po vsetkych tych jedlach, co nemam jest. Tak neviem. Ci su tie testy tam ok a cim to je, ze sa mi tak dvihol cukor.

zuzuzuzka
autor
1. aug 2016

@gabccia no ja nebudem nikoho dobavovat 🙂 sak je jedno, kto tam bude. Boliet to bude tak ci tak :D

gabccia
1. aug 2016

@hankagirl
@sonia33
@zuzuzuzka ja som mala zase po dvoch hodinach pod hodnotu, ze ma byt najnizsia hranica 3,9 a ja som mala 3,2.. tak tiez neviem co to.. aj ked mi to vychadza, ze je to urcite lepsie mat pod hodnotu ako nad hodnotu, ale tiez neviem ci to je dobre..

zuzuzuzka
autor
1. aug 2016

@gabccia a doktorka Ti co na to povedala?

pusy6
2. aug 2016

Baby spávate na chrbte? Lebo ja ked si ľahnem na pravý ale aj ľavý bok maly tak kope, ze nemôžem vôbec spať.

vik_i
2. aug 2016

@pusy6 ahoj, presne toto mám aj ja na jednom aj na druhom boku kope malá ako divá a na chrbte spať nemôžem,lebo ma to bolí. Večer si pomasírujem brušku s Bi-oil porozprávam sa s ňou a ona sa upokojí 😊😊😊pomáha to

zuzuzuzka
autor
2. aug 2016

@pusy6 tiez uz neviem ako si lahnut 😁...tak spim tak sikmo, ani nie na boku ani nie na chrbte...sa vypodlozim a tak to je naj
Tiez mam pocit, ze ked kope, ze ju asi tlacim ked spim na tom boku

rica1
2. aug 2016

@vik_i

@zuzuzuzka ja som prve tehotenstvo spavala na lavom boku že je to tak lepšie pre srdce lebo nie je taky velky tlak na dutu zilu ale tiež som snazila sa nie uplne naboku ale tak trochu do šikma a mala občas pokopala ale mala som pocit že jej je tak dobre 😅

krpeccukru
2. aug 2016

Ahojte prosim vas nieco na palenie zahy trpime denno denne v noci cez den...diky

pusy6
2. aug 2016

@vik_i
@zuzuzuzka ja sa snažím na boku, teda skôr tak šikmo, ale myslím že ráno sa aj tak budím normálne na chrbte. Používate aj ten tehotenský vankúš. Uvažujem, že by som si ho kúpila.