Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Dievčatá nie je niektorá z BA??
Ahojte, mohla by som sa pridat? Termin mam 17.11. a cakame chlapciatko. Inak som tiez z Bratislavy 🙂
@pibza ja som z BA tiež 😊
A kde budete rodit? 🙂
Ja by som tiez chcela na Antolskej. @pusy6 planujes tam chodit aj na predporodne kurzy?
@mirka121212 áno chcela by som ísť na ten čo je 10.10. Ideš aj ty
@pusy6 chcela by som, len som sa este neprihlasila, musim zastihnut tu pani, co to organizuje.
Ahojte rodime 5.11 teda termin a neviem kam ist bud pistany co je moje rodne mesto bo trencin...je tu niekto kto by siel do pn???nevim sa rozhodnut
@pibza ja plánujem tiež na Antolskej 😉
@mirka121212 čítala som niekde v príspevkoch ze sa nemusí nahlasovať stačí len prísť
@krpeccukru
aj ja mám termín 5.11 🙂
@pusy z toho, co som precitala na nete som pochopila, ze ked ides prvykrat do poradne k doktorovi na Antolsku, tak sa netreba dopredu objednavat. Ale na tie predporodne kurzy by sa objedvat malo, aspon tak som to pochopila. Pre istotu tam este vyskusam volat, aby som si to overila. Dam vediet potom, ze ako to je.
Ahojte mamicky. Na Antolskej sa hlasit do poradne nemusite, sadnete si na chodbu a cakate kde vas vezmu, pokial nemate konkretnu preferenciu na lekara. Momentalne su dovolenky, je to viacmenej o zastupe do konca augusta.
@pusy6 dovolala som sa tam a som prihlasena na kurz 4.10. Volala som pani Jezikovej, cislo 02/68673403. Treba volat medzi 7:00 a 7:45 a trpezlivost k tomu (mne to zdvihla az na desiaty raz). Este ma trosku prekvapilo, ze mi povedala, ze si mam priniest aj doporucenie od lekarky. Tak poskusaj a snad sa tam vidime 🙂
@ewisam absolútny súhlas, preto sem už takmer ani nechodím 😃
Inak čo sa týka miesta pôrodu uvažujem Vyškov, ešte si chcem ísť pozrieť Komárno a Topoľčany.
Ešte niektorá tu zvažuje pôrod v ČR?
@babistatka ja zvazujem tiez Vyskov alebo Breclav ... chcem co najmenej zasahov do porodu a manzel aby mohol byt cely cas so mnou ...
Ahojte chystá sa niektorá z vás rodiť vo Viedni?
@lucka_220809 presne to isté hľadám aj ja. Napíšem ti večer správu, rada by som si vymenila informácie 😃
Ahojte.mam otázku..dnes som bola na cukrovom teste,vypila som vodu,po hodine mi sestrička zmerala glukomerom a hodnota 9,1.vraj ma byt do 8.poslali ma zajtra už do labaku,tam m vraj zoberú krv hned,potom vypijem cukrovú vodu a po 2 hodinách zoberú krv znova...nerozumiem tomu,prečo mi brala dnes krv už po hodine..?
Ešte som zabudla dodať,že dnes som mala 50 g toho "cukru",na zajtra mi dali už 75 g...zajtra budem snáď múdrejšia..a snáď to bude už v norme 😉
@lukrec
@krpeccukru ja mám tiež 5.11. 🙂
Joj vy budete všetky na Antolskej? No ja idem do Ružinova. Nie že by som ho nejak preferovala, ale mám tam lekára a tak pôjdem tam.
@babistatka jasne, kludne napis, vymenime skusenosti a pokecame o planoch bezbolestneho a lahkeho porodu 😀

@ewisam A ja uplnene suhlasim,ja som len prvorodicka a tiez len zasnem ako sa len stazuju,podla mna si to aj same robia tiez mi niekedy nieje najlepsie ale to patri k tomu ja sa s toho tesim lebo aspon viem ze je vsetko ok.ked sa porzpravam zo skusenou dospelou zenou tak sa na tom smejeme ze este kolko si prezijem s malym lebo je dost zivy ael zeby som sa stazovala tak to nie berem to ako to ma byt 😉