icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

juriva
20. sep 2016

@bonboniera15 asi sa natahuje maternica....ci?

bonboniera15
20. sep 2016

@juriva asi ja na to uzibam duphaston magnezium 3x denne ale nejak zeby to bolo lepšie nebadam...no uz len vydržať...ja sa b posteli s bolesťou prevalujem uz neviem ani akp ležať

ewisam
20. sep 2016

@haslerka31 tak ja uz mam poriesene... predpokladam sichrave pocasie, predsalen november takze mam zimny overal a pod klasicky overal, teplejsia ciapocka a je...v zime zime este ovcia deka pripadne fusak do kocara a je 😀 horsie bude ak sa dr. sekla a suhaj bude chodit v ruzovom....

ewisam
20. sep 2016

@ivu80 zober cele balenie plienok pampers born tusim tak nejak sa volaju, su to tie najmensie...ak sa zminu, navsteva donesie, ak nie vezmete domov je ich tam tusim okolo 42 neviem presne musim kupit 😀

ivu80
21. sep 2016

Ewisam..no,hej,pampersky newborn,pol balíka som zobrala,keďže ich tam bolo 88 tuším..sranda bude,ak sa naša malá narodí a bude taká veľká,ako ma strašia že bude...pleny sú totiž od 2do5 kg 😃😃😃

mirka121212
21. sep 2016

Ja som tiez kupila tie Pampers Premium newborn, kupila som aj tie najmensie, kde ich je 88, aj tie o cislo vacsie, ak by bol moj chlapcek maly valibuk 🙂

lenkamarcisin
21. sep 2016

tiez so kupila tie plienky Pampers Premium newborn a dumala som ci zobrat cely balik,ale ako to vidim ze 43 ks zoberiem radsej cely a ked tak popripade sa kupia vacsie lebo tiez my Dr. povadla ze je vyssi ako by mal byt 😉

ewisam
21. sep 2016

@ivu80 a myslis ze bude mat viac ako 5 kg? 😀 Ja myslim ze nie ja som myslela tieto https://www.feedo.sk/pampers-new-baby-dry-1-new... a ja som bola uz 2x a balik vzdy stacil...

ewisam
21. sep 2016

@lenkamarcisin podobne ako ivu, nemyslim si ze bude mat cez 5kg 😀 aj mne predpovedaju valibucku, ale zas aj prostredny mal byt velky a mal 3050g, takze treba spriemerovat

juriva
21. sep 2016

Baby ako prsim vás cítite keď bábo sa tak natahuje?aj vám stvrdne bruško?

ivu80
21. sep 2016

Ewisam..ja ti neviem,to dr.ma straší,že bude,teda už je veľká 😀už od začiatku tehu je väčšia o 2 týždne,aj na 3D to tak bolo....minulý týždeň na poradni mi dr.povedala,že mám predporodne brucho,a že dúfa,že ide aj tato k pôrodu,lebo že nevie,ako to babo sama vytlačim 😂ja sa spolieham,že to len moje brucho je už tak vyťahané,keďže toto bude moje 3 dieťa

ewisam
21. sep 2016

@ivu80 hej? sranda lebo ja mam brusko ako velerybka, najstarsi sa uz narodil ked som ho mala mensie a este ma dost vela caka, takze do porodnice pojdem asi s furikom, lebo si svoje brusko neodnesiem a zatial ani nepriberam vela, mne sa dr. cuduje ze s takym bruchom este chodim, maly zazrak vraj 😀

pusy6
21. sep 2016

@juriva ano ja mam presne to iste. Maly sa tam vypucuje a bruško je take tvrdšie.

juriva
21. sep 2016

@pusy6 diky za odpoveď.tsky tlak že? Až nad pupkom tvrdé a je to nepríjemné na pár sekúnd

naniatko172217
21. sep 2016

Baby a nahodou telo vas nesvrbi? Ja sa idem zblaznit posledne 2 dni, stale sa skriabem

pusy6
21. sep 2016

@juriva ano je to take nepríjemne ked stvrdne ale vždy je to len na pár sekúnd. Mne sa to stáva ak ked dlho stojím.

juriva
21. sep 2016

@pusy6 koľko x za den ta to chytí?;) Mňa aj 7

pusy6
21. sep 2016

@juriva vieš čo ako kedy. Ale tiez to môže byt tak 6 až viac krát denne. Ked viac oddychujem tým je to menej

juriva
21. sep 2016

@pusy6 vidíš ja ležím od 7 tt a mám to.to nezáleží u mňa či stojím či nie;)
Proste dýcham že čo je?;)))ach.....

slavciatko
22. sep 2016

@naniatko172217 povedzte to dr zoberie vam krv na pecenove testy, ja som sa tiez skriabala vyse tyzdna povedala som dr a pecenovky 3nas.zvysene, isla som o tyzden do nemocky a tam uz viac ako 10nas.zvysene. Bola som dva tyzdne v nemocnici a stale beriem lieky. Vola sa to hepatopatia a je to pre dieta velmi nebezbecne. Mna musia uz do porodu sledovat a stale musim uzivat lieky na pecen a pravdepod.budem musiet rodit predcasne prip.cisarsky. Sposobuje to tehot.hormon a po porode to same ustupi.

slavciatko
22. sep 2016

@pusy6
@juriva
Mne uz tvrdne kazdu chvilu ci stojim chodim lezim, budim sa na to zo spanku, beriem na tvrdnutie aj lieky ale nemam pocit ze to nieco riesi. Este je len rano a uz mi stvrdlo 4-5 x od pol6

juriva
22. sep 2016

@slavciatko pozri pokým sa neotvaras je to ok.nie? Ja zas cítim taku bolesť v lonovej kosti že koniec.....zajtra,mam pordnu.

slavciatko
22. sep 2016

@juriva neviem, aj ked, ja by som uz najradsej rodila, zajtra zacinam 35tt a mám zdravotný problém ktorý mi veľmi znepríjemnuje tehotenstvo a prajem si už len porodiť čím skor...ked som lezala v nemocke tak mi riesili aj toto tvrdnutie, vsimli si to na pasoch tak mi nasadili magnezko do žili a lieky, na chvilu to ustupilo ale ako som doma zas je to stale častejšie, tehotenstvo veruže nie je mojim najkrajím životným obdobím a to možem byť rada lebo mám ledva 57kilo, vsetko vládzem a nefučím po každom kroku ako vacsina tehuliek na konci 8mes..

juriva
22. sep 2016

@slavciatko aj ja idem sekciou.estre 5 tyz.v 37 nech mi to urobia.tiez nemám easy tehotenstvo.
Fakt som dakedy už na prášky;)
Málinko si pribrala buď rada;)
Jaj nech je už po všetkom a sme zdraví vsetci

lenkamarcisin
22. sep 2016

No tak to tvrdnutie bruska mam aj ja ale mne sa mali strasne puci a tlaci ma uz vsade a vlone aj v krizoch a na pluca vsade kde sa len da uz ani chodit nevladzem tiez by som bola rada keby ze to uz mam za sebou ale este treba vydrzat ja som momentalne 33+3 tt.Este jednu poradnu u Dr a mozme ist do nemosky 😲

pibza
22. sep 2016

Baby, žiadosť o materské dostávate priamo od lekara? Alebo ju dakde vytlačíte, a on ju len opecati? Bud. Týždeň idem k lekárovi tak nech niečo nepokazím zbytočne lebo som v tom, že mi ju dá on.

juriva
22. sep 2016

@pibza on ťa vypise

juriva
22. sep 2016

@lenkamarcisin ja mám to isté!!! Taky tlak mi príde a vtedy sa mala puči.to je ako dosť nepríjemné.funim ako prasnica.vsak mám o 20 kg viac.heee.som 32+1

pusy6
22. sep 2016

@pibza vypise ti on žiadosť, ktorú odovzdas zamestnávateľovi

pibza
22. sep 2016

@pusy6 mne nejde o materskú dovolenku, ja mám prerušené štúdium. Potrebujem žiadosť čo donesiem na sociálku.