Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@juriva asi ja na to uzibam duphaston magnezium 3x denne ale nejak zeby to bolo lepšie nebadam...no uz len vydržať...ja sa b posteli s bolesťou prevalujem uz neviem ani akp ležať
@haslerka31 tak ja uz mam poriesene... predpokladam sichrave pocasie, predsalen november takze mam zimny overal a pod klasicky overal, teplejsia ciapocka a je...v zime zime este ovcia deka pripadne fusak do kocara a je 😀 horsie bude ak sa dr. sekla a suhaj bude chodit v ruzovom....
Ewisam..no,hej,pampersky newborn,pol balíka som zobrala,keďže ich tam bolo 88 tuším..sranda bude,ak sa naša malá narodí a bude taká veľká,ako ma strašia že bude...pleny sú totiž od 2do5 kg 😃😃😃
Ja som tiez kupila tie Pampers Premium newborn, kupila som aj tie najmensie, kde ich je 88, aj tie o cislo vacsie, ak by bol moj chlapcek maly valibuk 🙂
tiez so kupila tie plienky Pampers Premium newborn a dumala som ci zobrat cely balik,ale ako to vidim ze 43 ks zoberiem radsej cely a ked tak popripade sa kupia vacsie lebo tiez my Dr. povadla ze je vyssi ako by mal byt 😉
@ivu80 a myslis ze bude mat viac ako 5 kg? 😀 Ja myslim ze nie ja som myslela tieto https://www.feedo.sk/pampers-new-baby-dry-1-new... a ja som bola uz 2x a balik vzdy stacil...
@lenkamarcisin podobne ako ivu, nemyslim si ze bude mat cez 5kg 😀 aj mne predpovedaju valibucku, ale zas aj prostredny mal byt velky a mal 3050g, takze treba spriemerovat
Baby ako prsim vás cítite keď bábo sa tak natahuje?aj vám stvrdne bruško?
Ewisam..ja ti neviem,to dr.ma straší,že bude,teda už je veľká 😀už od začiatku tehu je väčšia o 2 týždne,aj na 3D to tak bolo....minulý týždeň na poradni mi dr.povedala,že mám predporodne brucho,a že dúfa,že ide aj tato k pôrodu,lebo že nevie,ako to babo sama vytlačim 😂ja sa spolieham,že to len moje brucho je už tak vyťahané,keďže toto bude moje 3 dieťa
@ivu80 hej? sranda lebo ja mam brusko ako velerybka, najstarsi sa uz narodil ked som ho mala mensie a este ma dost vela caka, takze do porodnice pojdem asi s furikom, lebo si svoje brusko neodnesiem a zatial ani nepriberam vela, mne sa dr. cuduje ze s takym bruchom este chodim, maly zazrak vraj 😀
Baby a nahodou telo vas nesvrbi? Ja sa idem zblaznit posledne 2 dni, stale sa skriabem
@naniatko172217 povedzte to dr zoberie vam krv na pecenove testy, ja som sa tiez skriabala vyse tyzdna povedala som dr a pecenovky 3nas.zvysene, isla som o tyzden do nemocky a tam uz viac ako 10nas.zvysene. Bola som dva tyzdne v nemocnici a stale beriem lieky. Vola sa to hepatopatia a je to pre dieta velmi nebezbecne. Mna musia uz do porodu sledovat a stale musim uzivat lieky na pecen a pravdepod.budem musiet rodit predcasne prip.cisarsky. Sposobuje to tehot.hormon a po porode to same ustupi.
@slavciatko pozri pokým sa neotvaras je to ok.nie? Ja zas cítim taku bolesť v lonovej kosti že koniec.....zajtra,mam pordnu.
@juriva neviem, aj ked, ja by som uz najradsej rodila, zajtra zacinam 35tt a mám zdravotný problém ktorý mi veľmi znepríjemnuje tehotenstvo a prajem si už len porodiť čím skor...ked som lezala v nemocke tak mi riesili aj toto tvrdnutie, vsimli si to na pasoch tak mi nasadili magnezko do žili a lieky, na chvilu to ustupilo ale ako som doma zas je to stale častejšie, tehotenstvo veruže nie je mojim najkrajím životným obdobím a to možem byť rada lebo mám ledva 57kilo, vsetko vládzem a nefučím po každom kroku ako vacsina tehuliek na konci 8mes..
@slavciatko aj ja idem sekciou.estre 5 tyz.v 37 nech mi to urobia.tiez nemám easy tehotenstvo.
Fakt som dakedy už na prášky;)
Málinko si pribrala buď rada;)
Jaj nech je už po všetkom a sme zdraví vsetci
No tak to tvrdnutie bruska mam aj ja ale mne sa mali strasne puci a tlaci ma uz vsade a vlone aj v krizoch a na pluca vsade kde sa len da uz ani chodit nevladzem tiez by som bola rada keby ze to uz mam za sebou ale este treba vydrzat ja som momentalne 33+3 tt.Este jednu poradnu u Dr a mozme ist do nemosky 😲
Baby, žiadosť o materské dostávate priamo od lekara? Alebo ju dakde vytlačíte, a on ju len opecati? Bud. Týždeň idem k lekárovi tak nech niečo nepokazím zbytočne lebo som v tom, že mi ju dá on.
@lenkamarcisin ja mám to isté!!! Taky tlak mi príde a vtedy sa mala puči.to je ako dosť nepríjemné.funim ako prasnica.vsak mám o 20 kg viac.heee.som 32+1

@bonboniera15 asi sa natahuje maternica....ci?