Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Baby cítite tie bolesti brucha ako ja? Kramove ale nie pravidelne či dáke enormne silné bez tvrdnutia podbruška?
@bonboniera15 ja mám podľa mojich výpočtov 4 ale doktor prehlasil, že 5 tak ja som z toho mimo ale aj tak pochybujem, že to bude presne na termín. A hej, u mna hlavne noci sú hrozné. Tak ma páli zaha až zvraciam a to spím už pomaly v sede.
Baby čo beriete na železo. Zistili mi nízku hodnotu a predpísali Fero-folgamma ale z toho mi je až na zvracanie a teraz na skúšku sorbifer durules. Čo beriete vy?
@pibza boze zahu mi nespominaj som na tom rovnako...3 dni som vracala v noci, nepomaha mi uz nic zacala ma palit zo sirupovej vody...:( a zacala som mávať kŕče v bruchu, bolesti....v utorok idem na ctg som zvedava
@juriva ano mam to aja...a dnes v noci som sa zobudila na silny kŕč kde mi brucho stvrdlo na kamen som sa vylakala ale po minúte to prestalo...
@bonboniera15 No koniec asi sa už pripravujeme.
@juriva asi ja by som uz aj sla...niektore dni su hrozne...ja len dufam, ze nebudem prenášať
@bonboniera15 niektoré dni sú masaker.je som tiež... nespim,plus 22 kg a to som grcala do 15 tt a hospitalizácia infuzky atď... fraxiparine picham,boli má lono...
Atď atd
Nespim ani ja už asi mesiac,nezaberá ani medovkovy čaj,ani teplé mlieko s medom..keď aj konečne zaspim,zobudí ma mechúr 😀plus ma páli zaha už snáď zo všetkého..a keď sa tá malá žabka začne pučiť a navalí sa mi na jednu stranu brucha..no konec...už len to dobojovat 😚
juriva no presne,je to až bolestivé niekedy..aj beries magnezko? Ja som brala ,potom som vysadila,ale dr.mi povedala,že mám znovu brať,lebo mi blbol tlak...a som riziková...keď ja už by som najradšej išla..
Aj ja beriem 3x2 magnezka. Ono to predsa tlmi kontrakcie. A to pucenie veru niekedy boli.. A si predstavte baby, ze ja mam v tom bruchu 2 chalanov!! Zabavne 🙂 ale ked citam za zahu, tak som rada, ze to ma zatial obchadza..
Ja som zvedavá ako budem ten znášať. Ale uz teraz sa teším ked to skončí. Dúfam ze po pôrode sa to napraví čím skor
@michellemi fúha budeš mať futbalistov čo?;)
Ja to pucenie pociťujem viac ako kopance.....
@mirka121212 kedy máš termín?
@juriva az 17. novembra a doktorka mi na kontrole vravela, ze nic nenasvedcuje, ze by maly mal prist skor. Ty myslis, ze by to malo naznacovat, ze sa to blizi?
@mirka121212 ja mam 15.ja už neviem nič...keby koncom októbra,nehnevam sa.
Všetko má boli....och.lezim pichá všetko atď ...
@juriva ja dufam, ze maly si pekne este pocka do terminu. Teraz som nastupila na matersku, zacala chodit na predporodne kurzy, tak este potrebujeme cas aj on, aj ja 🙂 Aj ked sa uz na nho, samozrejme, velmi tesim 🙂
@mirka121212 áno.mame čas;)
@juriva neviem ci budu futbalisti, ale pohyblivi su riadne. A to pucenie je niekedy skor take neprijemne, clovek caka co to ide byt.. Niekedy fakt zvlastne pocity.. Momentalne ma bolia priserne rebra...spat sa mi nedaaaaa. Aj ty sa budis niekedy aj kazdu hodinu?
@michellemi ahoj.tuto noc som nenaspala.mozem byť nočný strážnik.a neviem teraz ju cítim zas ako v konečníku.
Jaj nech je už konec októbra kedy budem 37 tt a je už po🙂
Ak daka " hviezda" napíše užívam si🙂))
A mne doktor furt, že mimi je 2 týždne pozadu. A ja v duchu, se kvôli veľkosti? Prdlajs, je po mne, útle malinké. Ja nechcem 2 týždne prenášať. Ja som už úplne ubolena.
joj baby, vsetky sme uz asi ubolene.. mne vcera povedala Dr., ze este tyzden nech ostane babatko v brusku a potom moze prist uz kedykolvek.. tak idem dnes do lekarne kupit caj z malinika a alchemilku a zacinam s masazou hradze a taktiez budeme castejsie sexovat, odporuca sa mat aspon 2x do tyzdna orgazmus, tak uvidim ci to bude mat nejake ucinky 😀 len dufam, ze nebudem prenasat, lebo ma porazi..mna hrozne boli chrbtica a prsia a dnes od rana v podbrusku, ze chodim ako kacica..
@pusy6 ja som brala sorbifer a som z neho zvracala a mala riadne hnacky, potom ferro folgamma a z toho som zase mala zapchy, tak som sla do bio obchodu a kupila si tam vitaminy a z tych som v pohode, vsetko ako ma byt a dokonca sa mi aj polepsili hodnoty zeleza

@pibza ja mam 4 🙂 skoro rovnako...ale uz by som aj sla...niektoré dni a noci su masaker