Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Dnes čudny deň.mna boli už mesiac kosť pri puncike a včera hovorím dokimu a on že to býva.pocit ako keď bicyklujete.
Cervix score mám už 4 a že krcok ltt drží
@sonia33 ja mam predcasne narodenu dcerku a takto mi zacinal porod a teraz mam cerstveho 2dnoveho chlapca s tym istym zaciatkom porodu, prisla som do poradne (37t) a zrazu sup sup voda sa pustila a za hod a pol bol maly na svete. Chod na monitor, ten ukaze ci tam su kontrakcie alebo nie.
@sonia33 ja mam to iste.. bolia ma slabiny uz asi vyse tyzdna a ked sa otacam v noci na posteli tak cista katastrofa, bolest.. no tuto noc som sa budila aj na bolesti v podbrusku, ale hned ako som sa otocila tak som zaspala..podla mna sa telo pripravuje na porod.. tiez som prvorodicka, a neviem ako ma vyzerat zaciatok porodu, ale pokial nekrvavam, neodtecie mi voda alebo nebudem mat nejak intenzivne bolesti, tak zatial nestresujem.. podla mna to rozpozname, ked zacne porod
@jejo no pri mojich polhodinovych porodoch by nik nestihol prist. posledny porod ani doktorka len sestricka uz chytala syna ani ma nevyviazali nic len tak hop sup ... a muzi doktori su tam vsetci fajn ... Janac, Havalda,sexi hlasok Sysak a velmi uzasny ludsky je Dlhopolcek ... Zeny doktorky su och no strohe studene ... aaaaale doktorky mlade na sestonedeli co kontroluju babatka z novorodeneckeho su uplne top uzasne ... len ja som mala vsetkych troch hned na Jiske ...
@teress ja uzivam dokopy aj so vselijakymi doplnkami asi 15 liekov denne dokonca co alkaci jedia na cirhozu pecene... 😯 keby som ich nejedla tak rodim uz v 30tt
@sonia33
@gabccia ja som mala tieto bolesti v slabinach ale aj kostiach dnes v noci prvy krat a tiez ma bolelo brucho, som zvyknuta ze mi tvrdne casto aj v noci ale toto boli krce, normalne som cakala ze mi kazdu chvilu odtecie voda, ja som rizikova, chodim aj na rizikove poradne takze u mna ten porod skorsi aj realne hrozi, uvidim co mi povedia zajtra ci ma uz nenechaju v nemocke, ale k tym bolestiam, neni to z toho ze sa roztahuje panva?? Ja nechcem mat siroku panvu to ako budem vyzerat kokso😠
@sophina tak to si trafila klinec po hlavicke. Dlhopolcek ma dnes sluzbu 😊 a mne rodil deti Janac, chodila sim k nemu aj do poradne cele teho. On ma specificky humor ale ja nedam na neho dopustit. Maleho mi pekne supol po porode na brucho a mojkali sme sa dve hodiny. A oorodna sestra Mirka je suple ziena ale fantasticka!
Ja som rodila v trencine a aj budem a mne nohy chvalabohu ani raz neuviazovali.lezala som na boku a ked isla hlavicka tak som sa nejako pretocila na chrbat..ja som tuto noc nespala vobec.bolesti klbov a krizov.brucho tvrdlo kazdu polhodku.ale uz to mam odskusane ze to brucho viac tvrdne vtedy ked uzivam magnezium.ono je to sice proti tvrdnutiu ale magnezium pted porodom pripravuje telo na ozajstne kontrakcie aby boli efektivne a nezastavil sa porod..
@jejo Ked mi pred 4r zastavovali porod v 30tt Janac bol ozaj uzsnynlen musis byt naladena na jeho humor anten je v pohode ... a povedal vtedy zebma prepusri len ak zjem vsetky sladkosti co mam v sufliku tak som sa postavila a nabalila mu ich a isiel íisat prepustaciu spravu 😀 ... A ano Dlhopolcek je uplne uzasny chlapcisko 🙂
@slavciatko myslim si tiez, ze to je z toho, ze sa panva roztahuje a pripravuju sa porodne cesty.. ale podla mna sa potom vsetko stiahne do povodneho stavu 😄😄
Baby tá panva či či čo je to....Že au.nieje to skoro v 35 tt? Nevirm ani chodiť.
No tak tie bolesti slabin nam davaju dost zabrat aj tie falosne kotrakcie niekedy v noci funim jak ...... kym sa otocim,ale uz nemame vela.zatial u nas je vsetko ok tak dufam ze aj porod bude ok 😀
Citala som, ze to je v poriadku taketo pocity, telo sa ma pripravovat na porod. Ja som skor nervozna z toho, ze ja necitim vobec nic, vobec mi nepripada, ze by som o mesiac mala rodit. Bojim sa, aby som nemala tazky porod kvoli tomu, ze moje telo sa nepripravilo.
@mirka121212 nič neboj to príde....

@babula ja som tiež zhrozená keď vidím koľko toho do seba pchám:-/ normálne toto tehotenstvo by som využila aj ten dávkovač na lieky čo maju babky🙂